icon

Som nespokojná s objednanou tortou

15. júl 2022

Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?

janula12345
15. júl 2022

Netreba vesat hlavu. Treba fantaziu a urobit maximum aby bola dcerka spokojna. Ona aj tak nebude toho konika skumat. Potesi sa. Rob s tym, co mas. Skis tu maslu, a ked nie maslu, tak kup za par eur napichovacky v tedi alebo kde... cislo napr kolko ma rokov, alebo happy birthday... nieco cim nejak zakryjes, zamaskujes to telo a krk. A potom okolo veeeeela sviecok, a ked ich sfukne, ryxhlo krajat tortu a kona dat bokom😁🤣 nech ho nikto neskuma... dcerka tiez nebudr nanho pozerat ako ty. Neboj. Bude vdacna a rada. Tym ale samozrejme neobhajujem totalne skafranu pracu pani cukrarky. Osobne by som jej urobila recenziu verejne.

zuzinka888
15. júl 2022

Tak toto je riadna fušerina.👎

autor
15. júl 2022

@janula12345 hej veď pobeham zajtra ešte či to niečim nezachranim len zas to je čas energia a peniaze navyše vieš… ja som si to objednala preto aby som mala pokoj a mala to hotové a nakoniec to ešte musím zachraňovať

laila22
15. júl 2022

Autorka ten jednorožec je hrozný, ale zas deti to vnímajú inak. Myslím, že dcérke sa bude torta páčiť. Ja keď som objednávala tortu, vždy som si pozrela fotky čo piekla pani a už z fotky viem zhodnotiť, či vie pani piecť torty.. Tejto by som si určite nedala upiecť. Takúto by som si upiekla aj doma. Koníka by som kúpila hotového v cukrárni. Zbehnúť ráno pozrieť do cukrárne, predávajú tam rôzne vymodelovane postavičky. Možno budeš mať šťastie v nešťastí a budú mať aj jednorožca.🙂

katka2602
15. júl 2022

Toto teda nema hodnotu 60€. Ja teda dávam robiť torty stále a nikdy, nikdy neplatím celú sumu vopred. Vyplatím zálohu a zvyšok až keď idem po ňu. Preto to tak odflakla (ak to vôbec robila ona) lebo mala plnú sumu vopred zaplatenú. 5€ nech si strčí za klobúk. Osobne by som to pekne zverejnila na FB aj s označením jej stránky nech sa hanbí. Ze ju hanba nefacka za toto pýtať toľko peňazí, to moja 9 ročná by krajšieho koníka vymodelovala.

autor
15. júl 2022

@laila22 tiež si pozerám vždy recenzie a veľa maminiek ju odporúčalo a aj fotky ma pekne na fb tak som sa spoliehala na ňu

autor
15. júl 2022

@katka2602 ešte mi teraz zadrela že keby mi všetko zaráta tak platím 70€ … vravím reku prosím??? A začo ? 🤣🤣

mirro
Autor odpoveď zmazal
nnnuuunnn
15. júl 2022

Takže predtým Ti všetko nezaratala? 🤣
Tak možno sa pani inak živiť nevie, možno nevie nič robiť, aby ju niekto zamestnal, tak sa živí modelovaním postihnutých jednorozcov 😃

mirro
15. júl 2022

Trúfam si povedať,že hentakého jednorožca vymodelujem aj ja, ked budem mať tri promile v sebe. Je to hrozné... že sa tá cukrárka nehanbila za niečo také pýtať prachy.

mirro
15. júl 2022

A veru,dala by som to verejne aj so svojou recenziou, nech si budúce zákazníčky pozrú

katka2602
15. júl 2022

Ešte sa ide tváriť, že ti dala zľavu? 🤦‍♀️🙆‍♀️🙈 Ta je vážne mimo. Nenapíšem mi v ip jej fb stránku, som zvedavá na jej prácu.

leeloolea
15. júl 2022

@autorka ja ťa chápem, ja by som to ťažko rozdýchavala. Toto určité nemá tu hodnotu. Nechapem že ta cukrarka si to nechce uznať, určite si zaslúži reklamu. Ale koľko má dcérka rokov?

autor
15. júl 2022

Joooj pici (musím si zanadávať, prepáčte) ale tak zúrim, ešte to začala proti mne otáčať 🙈

autor
15. júl 2022

@leeloolea 4 a možno si poviete že je mala na to ešte, ale podľa mna aj to dieťa to zbadá že konik je akýsi divný 😂

catherinah
15. júl 2022

Je to fakt hrozne. By som plakala

lalala94
15. júl 2022

Teraz už len zostáva dúfať, že aspoň chuťovo bude dobrá. 😀

autor
15. júl 2022

@catherinah veru nemala som ďaleko od toho
Ono niekto si povie že kvôli blbej torte tu vyvádzam.. ale keď máte nejaké očakávanie a príde vám toto…

yoxinka
15. júl 2022

Ako … keby nevidím predlohu, tak si poviem, že ok, ale ten jednorožec a prístup cukrárky je strašný. Toto mi spravila pani, ktorá vôbec takéto torty nerobieva, robí ovocné a také zdravšie, ale ukecala som ju, lebo syn mal obdobie chameleónov a objednávala som si u nej už xy krát, tak mi ju spravila. Celé je to z marcipánu, lebo ona fondán nepoužíva vôbec, ale teda, marcipán je na prácu náročnejší, ťazšie sa s tým robí. Napriek tomu, že to nerobieva a robila to z horšieho materiálu, vyzeralo to takto.

nnnuuunnn
15. júl 2022

Inak tiež by ma zaujímal kontakt, stránka na tú cukrarku.

autor
15. júl 2022

@yoxinka ten chameleón ale vyzerá ako normálny chameleón a na to že ozaj s tým nepracuje, tak to zvládla na 100%
Moj jednorožec ja už neviem ani ako ho nazvať, ale to okolo mojej predlohy ani nešlo

autor
15. júl 2022

@nnnuuunnn poslala som ti

gabu_lienka
15. júl 2022

Baby pisali, ze nie je to take zle, ale podla mna je to hroza. To co je parodia na predlohu? Vykotilo by ma istotne. Hentu opachu zvrchu torty by som vysmerila a kupila v draciku schleich jednorozca - hned by to mala dcerka ako darcek/hracku.

sundew
15. júl 2022

Neviem z akeho mesta si, ale nemate obchod flying tiger?tam by mali isto jednorožca

mirro
15. júl 2022

@gabu_lienka presne! Paródia na jednorožca😁😂

20erika07
15. júl 2022

Mne by tiez ostali oci pre plac keby mi urobi toto za 60eur a este pred oslavou kedy sa uz neda inde narychlo objednat nic ,ja uplne chapem tvoje pocity. A urcite by si to ani tu neriesila, keby si pani priznala chybu a najlepsie hned na zaciatku pri odovzdavani torty, ze proste jej to nevyslo ,bud ze mala malo casu alebo aj v tomto teple sa zle modeluje a ze jej dosli farby atd atd, mohla čokoľvek povedat, len nie tvrdit ze je torta ok a ze este ju dala aj lacnejsie 🤦‍♀️ aj ty by si to inak brala ,a prave mala spustit z ceny, nie este utocit. No po tomto vsetkom by tam uz svietila krasna recenzia aj s týmito fotkami

katka2602
15. júl 2022

Ukázala som to manželovi tak povedal, že ten "kôň" vyzerá ako Falco z nekonečného príbehu. 🤣🙆‍♀️

fiirsttiime
15. júl 2022

Prepáč ale ja som sa tak z chuti zasmiala 😃 a este tactvoja hlaska ze môj jednorozec vyzera jak pred porážkou 😃

ingush616
15. júl 2022

Ahojky
Aj ja by som chcela vidiet tu tortu 😊
Veľa pytala zato?

gabu_lienka
15. júl 2022

@katka2602 a ja ze co mi to pripomina 🤣

sticker