icon

Som platonicky zaľúbená

11. okt 2023

Ach dievčatá, som zúfalá. Povedzte ze niesom v tom sama... Ze niesom divna. Platonicky som sa zamilovala,alebo ako to nazvať? Uz týždne snívam..sama v sebe. Je to človek, ktorého poznám len zo sociálnych sietí a tv. Nevidela som ho naživo, ale neskutočne ma očaril. Výzorom, vystupovaním. (Je to v mojom veku,v podstate žiadna hviezda, simpatizovala som snim a zrazu sa to nejak prehlbilo a ako ho viac sledujem, úplne som.ocarena . nieje v podstate populárny,len sa poslednú dobu objavil občas v tv a sledujem ho na internete.. dobre, pointa je ze som matka dieťaťa a manželka a ja takto bluznim.

Hanbím sa za seba, no vravím si ze ak by som bola slobodná a bezdetná.. Chcela by som ho spoznať bližšie. Úplne som si vyfantazirovala aký je,pritom je to len bublina. Proste snívam, o tom co mi asi doma chýba... V podstate so rada že nemam možnosť ho osobne spoznať,lebo neviem co by to somnou urobilo.

Baby stalo sa to nejakej z vás? Že ste sa zbláznili? Je to tak strašne intenzívne.. vždy sa teším na večer, keď môžem snívať a predstavovať si,vp by holo keby...

kvetinka75
12. okt 2023

autorka- kašli na to, iné ženy slintajú po hercoch a mnohí z nich sú ešte horší. Ukonči diskusiu a hotovo.

akiana
12. okt 2023

To je potom zaujimave, ze si zalubena do Uhrika, kedze cela jeho politika je zalozena prave na nenavisti 😁

Ved povedz rovno, ze sympatizujes s fasistami, a vyhnem sa diskusiam, lebo tu su diskusie uplne zbytocne. To je ako povedat, ze som do Hitlera, ale nepranierujte ma za nazor! Co si cakala?

autor
12. okt 2023

@akiana nebudem sa vyjadrovať.

@kvetinka75 súhlasím. Ďakujem za pochopenie a peknú diskusiu 😊

tanyag
12. okt 2023

@autor
Nič si z toho nerob, mne sa tiež páči napr. Pelle, fyzicky aj jeho hlas...to by som mohla počúvať ako uspávanku 🤭🤭🤭 a je mi jedno, kto si čo myslí...ide o fyzickú príťažlivosť, fantáziu, snenie...a vieme, že v reálom živote je to nemožné. Snívaj ďalej, ak ti to robí dobrý deň, ak ti to prináša úsmev na tvári a motýliky v bruchu, nevidím na tom nič zlé 🙂

kvetinka75
12. okt 2023

@akiana panebože to čo tu vyťahuješ. Tu ide o výzor, prejav človeka a to ako na druhého pôsobí a nie jeho názory a presvedčenia.

akiana
12. okt 2023

@kvetinka75 Ako sa da oddelit prejav od politickeho presvedcenia prosim ta? Ved ked vystupuje niekde v telke alebo na Facebooku, tak je to len o jeho politike, ontam nerozprava o tom, ako si doma obraba zahradku.

zobaka
12. okt 2023

@tanyag aha, dobre 🙂 ale tiez som myslela, ze niekto z Republiky, aj Uhrik cvici 🙂

ankare
12. okt 2023

Autorka, nič si nerob z moralistiek, ja som rada,že si namTo prezradila. 🙂

autor
12. okt 2023

Ďakujem všetkých ktoré ma hned neodsúdili a neposlali do horúcich pekiel ,ste velmi zlaté,, úprimne,cakala som ze sa to tu strhne 😃😊

autor
12. okt 2023

*všetkým

zobaka
12. okt 2023

autorka - ja ta chapem, ved tu ide cisto o nejaku charizmu a vyzor, ja som minule tiez pozerala nejake ich videa a povedzme si uprimne napr. taky Mazurek ma dar reči, co aj Uhrik okomentoval, ze kazdy v strane robi to, co mu najviac ide, nikdy sa nezakokce ako napr. taky Šimečka, že musi hmkať ked chce niečo povedat a ziadna muzska energia z neho ani nejde a je mi uplne jedno, kto je v akej strane

autor
12. okt 2023

@zobaka presne, mňa úplne fascinuje jeho prejav,neda sa vytočiť, ostane kľudný a asertivny. Mazurek je tiež v tomto topka,co sa týka rozprávania,jeden z najlepších rečníkov a ano..aj dobre vyzerá,ma charizmu. Tak isto aj Pelegriny mi príde v tomto perfektny,aj výzorom. Šimečku si vystihla úplne presne,neviem si pomôcť ale príde mi ako naprogramovaný robot,nic z neho nevyzaruje. Ale možno v súkromi je úplne iny. Za mna v Republike su pekni chlapi,ako som písala,mam rada zlých chlapcov od puberty 🙈 v smere sa tiež nájdu muži, ktorí tu charizmu jednoducho majú, v podstate je mu ma aj sam Fico,aj ked od fesaka má ďaleko.. ale charizma a vystupovanie a prejav sa nevzťahuje na vzhľad. To proste človek v sebe ma a vyžaruje. A samozrejme každeho človeka priťahuje niekto iný,sme rôzne..... je to normálne

kvetinka75
12. okt 2023

@akiana normálne

mladena
12. okt 2023

Nič si z toho nerob že tu niekto vyjadruje politické postoje, to s tým predsa nesúvisí. Na mňa v živote tiež občas niekto takto zapôsobil aj keď z politiky ešte nikdy 😀 Ale hej Kaliňák bol celkom dobrý ako schmatol Matoviča, ako taký chlap no. 🙂

karolinakr
12. okt 2023

Mazurek ako schudol a mal učes, svaly, hm..tiež sa mi zda, že voĺako opeknel v jednej chvili..

joannita
12. okt 2023

Ale to predpokladam viete ze Pelle je gay nie? Aj tak vaa pritahuje? Akoze nic proti gayom absolutne, ale ze ked uz viete zw je na muzov, tak to tam tak hasne ci?

ankare
13. okt 2023

@joannita vieme, že Pelle je gay. Škoda ho je. 😁

kvetinka75
13. okt 2023

@joannita ale veď ona po ňom nejde. Koľko mužov je gayov a sú veľmi charizmatickí, príťažliví. Snívať človek môže. Veď sním aj tak nič nebude mať.

autor
13. okt 2023

@karolinakr suhlasim, Mazurek vyzerá velmi dobre a aj znížená frekvencia hlasitosti jeho hlasu a slusne seriózne vystupovanie prospelo k tomu,ze je z neho aktuálne dost sympaticky chlap 😊
@joannita samozrejme,to nič nemení na tom,zeje príťažlivý charizmatický a pekný muž ..Ma to v sebe . Ved aj Koleník,...zeny sa idu po nom zblázniť a fakt ze je gay na tom nič nemení. 😀

autor
13. okt 2023

Baby len este sa vrátim k problému, akože je to pekné snívať a mat motyle ale ja si vdaka tomuto uvedomujem že moj muž ma uz tak nepriťahuje,ze pri myšlienke nanho nemám motýle. A dosť ma to znepokojuje, pretože tu energiu by som chcela a mala by som zažívať snim a nie pri predstavách s iným vysnenym. Co stým?

karolinakr
13. okt 2023

Treba Uhrika pozvat na rande a potom sa rozhodneš!

autor
13. okt 2023

@karolinakr 😂😂😂

tanyag
13. okt 2023

@joannita Vieme a nehasne 😁 ty si nikdy nesnívala o niečom, čo nemôžeš mať? Lebo ja áno...dokonca aj o tom, že som mala vlastné lietadlo 🤣🤣🤣

joannita
13. okt 2023

@tanyag jasne ze som snivala, ale o gay muzovi urcite nie, aj ked bol mega fesi 🙂

mladena
13. okt 2023

Sama si napísala že sa doma nudíš. Áno ja viem aké je to príjemné cítiť také to vzrušujúce vlnenie pri niekom, ako to človeka oživuje. Ťažko tu niečo radiť, lebo také tie frázy- doprajte si voľno pre seba atď sú podľa mňa k ničomu. Mne sa tiež stalo že som sa zamilovala a mala toho človeka stále v hlave asi pol roka. U mňa to ale našťastie časom prešlo a to úplne. Také veci sa môžu stať aj dospelej žene predsa 🙂

autor
13. okt 2023

@mladena vidieť že si to zažila a vieš o com je reč,presne si to vystihla. Máš úplnú pravdu, ďakujem ❤️🙂

autor
13. okt 2023

@mladena základ je asi najma to, ..ak sa to nebodaj stane s niekým reálnym, nepodľahnúť ale nechať tomu priebeh a počkat na záver 😀

svokrinjazykmonika
17. okt 2023

Ja to tak mám odjakživa. Celý život mám vyfantazírovanú nejakú platonickú lásku 😂 je to krásne, treba si to užívať. Tvoje malé tajomstvo ktoré nikomu neublíži. S realitou to nemá nič spoločné, vôbec to neznamená že by ti niečo muselo chýbať. A možno aj hej, veď život nie je dokonalý, ale také dokonalé si to môžeš vysnívať 🤭 Takéto platonické lásky mám už od ZŠ 😁 väčšinou nejaké hviezdy ktoré som pozerala, počúvala, ale aj feši kolega raz 😄 a ani som sa s ním nikdy nerozprávala, iba som si ho zidealizovala že aký asi je, a aké by to s ním bolo. Ale ani som netúžila ho spoznať osobne, iba som v podstate použila v hlave jeho výzor a vymyslela dokonalého chlapa 🤤 hold, niekto má veľkú fantáziu, niekto vôbec. Ja som si ju rozvíjala od malička, písala som si knihu a tak. Teraz ako dospelá už nemám toľko času snívať, ale aj teraz momentálne mám jedného stále v hlave. Jimin z BTS. A to som 31 ročná mamička 😵‍💫 a hotová z nejakého Kórejca 😂

autor
17. okt 2023

@svokrinjazykmonika boze korejci... Na tých som mala odjakživa slabosť, FT Island boli moje lásky strašne dlho 😂 musim si ich ísť pozrieť,ci este fungujú... Ďakujem, súhlasím,mam to rovnako, fantázie sa medze nekladú... Uz ma to inak prešlo s tým uhrikom 😂🙈 takže opäť nudný život 😀

zobaka
17. okt 2023

túto tému by si mali prečítať chlapi, aj tí, čo chodia tu na MK a tvrdia, že ženy nechcú iných chlapov, lebo biologicky je to "dane" len im 🤣