Som platonicky zaľúbená
Ach dievčatá, som zúfalá. Povedzte ze niesom v tom sama... Ze niesom divna. Platonicky som sa zamilovala,alebo ako to nazvať? Uz týždne snívam..sama v sebe. Je to človek, ktorého poznám len zo sociálnych sietí a tv. Nevidela som ho naživo, ale neskutočne ma očaril. Výzorom, vystupovaním. (Je to v mojom veku,v podstate žiadna hviezda, simpatizovala som snim a zrazu sa to nejak prehlbilo a ako ho viac sledujem, úplne som.ocarena . nieje v podstate populárny,len sa poslednú dobu objavil občas v tv a sledujem ho na internete.. dobre, pointa je ze som matka dieťaťa a manželka a ja takto bluznim.
Hanbím sa za seba, no vravím si ze ak by som bola slobodná a bezdetná.. Chcela by som ho spoznať bližšie. Úplne som si vyfantazirovala aký je,pritom je to len bublina. Proste snívam, o tom co mi asi doma chýba... V podstate so rada že nemam možnosť ho osobne spoznať,lebo neviem co by to somnou urobilo.
Baby stalo sa to nejakej z vás? Že ste sa zbláznili? Je to tak strašne intenzívne.. vždy sa teším na večer, keď môžem snívať a predstavovať si,vp by holo keby...
@znamanneznama alebo ešte Mazurek, minule muž hovorí, že ako si nechal narásť vlasy, tak sa začal páčiť jeho kolegyniam
Isto to bude niekto z Republiky 🤔
Fico 🤣
@tanyag ten nemá 35, myslím že toľko písala autorka, Ale ja by som aj Peleho tipovala, len ten či je podľa nej zlý chlapec, ....😀
@ankare tam je ešte Ďurica myslím,
@ankare mohla by nám to aspoň cez IP poslať, 😂 umrem od zvedavosti
@kvetinka75 Ona písala, že ona má 35 😁 Tak Pelle sa páči aj mne 🤭🤭🤭
@tanyag okolo hore- dole.par rokov. Jeho meno tu padlo,to vám musí stačiť 🙈
@tanyag jáj, ja som myslela že on, tak sympaťák je aj on ale motýliky z neho nemám , ale tak zase iná môže mať takže: Pele, Uhrík, Mazurek, Ďurica, Suja (Fico hádam nie) .
Jasne ze sa mi to stalo, dokonca aj s realnym clovekom, s ktory som sa denne stretala v praci....ale zafungoval zdravy rozum, nechala som to len na platonickej urovni v mojej hlave a jak prislo, tak to casom odislo....
@kvetinka75 Fico mi príde ako taký veľký tatko 🙈 ten nie...
No to je fuk, normálne sa hanbim.este viac teraz 😃
Som.ale rada ze niesom jediná ktorá sniva potajme a ktora sa takto poblaznila..uz len čakať kedy to prejde.
veď si tu anonymne. Ja som včera do pol noci pozerala 7 rokov v Tibete, lebo veď Brad Pitt. No a ráno som ledva vstala
Autorka,neser ma. Chceme jedno meno!
Uhrik???
@ankare myslim ze ano. Alebo? Autorka ak je to Uhrik posli odpoved hoci aj s bodkou. Nemusis pisat ze ano . Uz ked si zacala. Neser zeny na MK 🤣
Veď píšeš anonymne, takže kľudne môžeš prezradiť meno. Sme zvedavé 😃
Je to Pelle a neboj sa, je vás viac 😂😂
@kvetinka75 no áno,je to on.. Samu seba nechápem 🙈
Autorka - ved je celkom sympaticky. Neboj sa ked ta to prejde pride zase niekto iny. Ved by ten zivot bol taky nudny. No nie? A ja si idem z archivu pozriet zase 7 rokov v Tibete 😄
@kvetinka75 😃 presme toto mi.teraz ked uspávam dieťa napadlo.. ze je to krásne, po rokoch mat motyle v bruchu len tak.. 🙈 len boh chrán aby da to raz stalo s niekým reálnym 😃
Tak to uz by bol iny boj. Ja som pocas zivota stretla velmi sympatickych muzov ale ani pri jednom som nemala.motyle . Takze som tym iba 'preletela'' 🙂 ale den to sprijemni
@kvetinka75 zatiaľ ani ja, takto intenzívne naposledy asi fakt v 16stich pri prvých láskach.. preto ma to tak zaskočilo, že musím písať na fórum ci som ok 😂 ale.som.rada,upokojili ste ma, že snívanie je dovolené 😃
No konecne. 🤪 on má v sebe niečo drazdive, ale nie je to môj typ 🫣 mne sa páči ten Riso, čo nadrbal Matelkovi 😁 aj Pelle je sympos 😁
@ankare Pele.je fešák neskutočný to ano.. a ti mladí,jooj fešáci všetci. Inak asi by sa mi páčil každý,kto by nadrbal jednu-dve Matovicovi 😂😂
zeby Mazurek? odkedy chodi do posilovne a nechal si vlasy, vyzera celkom dobre a dar reči ma...
🤦🤦🤦
@zobaka ako vela zmeni ked si chla zmení účes a da sa dokopy 🙈
Joj moja, ak je to Uhrik, tak z toho sa velmi rychlo vyliecis, ved to je kkt na pohladanie. Ako sa ti moze pacit niekto, kto pravidelne vypusta z huby uplny hnoj?
@akiana nooo a presne takto som vedela ze sa otočí diskusia. Pozri každý ma svoj názor. Pre teba je druhá strana na hlavu, pre mna zas opačná strana. Akonahle ide o politické názory, diskusie nemajú zmysel a je tam nenávisť.. 😔

@znamanneznama tiež mi to tearz napadlo