icon

Som platonicky zaľúbená

11. okt 2023

Ach dievčatá, som zúfalá. Povedzte ze niesom v tom sama... Ze niesom divna. Platonicky som sa zamilovala,alebo ako to nazvať? Uz týždne snívam..sama v sebe. Je to človek, ktorého poznám len zo sociálnych sietí a tv. Nevidela som ho naživo, ale neskutočne ma očaril. Výzorom, vystupovaním. (Je to v mojom veku,v podstate žiadna hviezda, simpatizovala som snim a zrazu sa to nejak prehlbilo a ako ho viac sledujem, úplne som.ocarena . nieje v podstate populárny,len sa poslednú dobu objavil občas v tv a sledujem ho na internete.. dobre, pointa je ze som matka dieťaťa a manželka a ja takto bluznim.

Hanbím sa za seba, no vravím si ze ak by som bola slobodná a bezdetná.. Chcela by som ho spoznať bližšie. Úplne som si vyfantazirovala aký je,pritom je to len bublina. Proste snívam, o tom co mi asi doma chýba... V podstate so rada že nemam možnosť ho osobne spoznať,lebo neviem co by to somnou urobilo.

Baby stalo sa to nejakej z vás? Že ste sa zbláznili? Je to tak strašne intenzívne.. vždy sa teším na večer, keď môžem snívať a predstavovať si,vp by holo keby...

Strana
z4
h2
17. okt 2023

😂 To ti tá láska dlho nevydržala! 💔

fauko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4