Som príliš vysoká 😞
Ahoj, v tomto čase sú závažnejšie problémy ako ten môj, ale skúsim to.
Trápi ma, že som vysoká. Nie som zase až moc vysoká, meriam 175 cm, ale pôsobím vyššie. Vôbec nenosím podpätky a necítim sa dobre ani keď mám tenisky s trošku vyššou platformou. Najradšej nosím nízke topánky, aby som nebola vyššia. Hanbím sa za svoju výšku, z rodiny nik vysoký nie je, neviem po kom som. Rásť už viac nebudem, mám 24 rokov.
Ako sa brať a mať sa rada aj so svojou výškou? Mám pocit, že všetci muži chcú len nízke dievčatá a ja som exot. Aj kamošky sú všetky nižšie ako ja.
No toto je na smiech.Ja mam 175 a vždy som sa považovala za "strednu" výšku.Chlapi sa mi páčia vyšší 185 tak logicky som sa nemotala okolo 150cm aby som sa citila ako obor pri nich. Ale mala by si začať robiť šport, alebo modeling, lebo trpíš utkvelou paranojou.Ja by som inú výšku nebrala .Mne sa to zdá tak - akurát ani malá ani veĺká Lodičky si dám hocikedy. Mala som kamošku 183cm, a muži si za ňou krky vykrúcali na ulici S ňou ísť do mesta znamenalo mať na krku x nápadníkov
@miriam11 To nie, aj muži sú väčšinou vyšší odo mňa, ale vnímam to hlavne keď som s kamoškami alebo keď sa mi niekto páči a je menší odo mňa, takisto na rodinných stretnutiach, oslavách, to si nikdy neodpustia poznámky.
V 24 rokoch by si už mala používať vlastný rozum a nie byt zronená z toho že v rodine liliputanov si za žirafu. Ja som od teba o cca 3 - 4 cm vyššia, kľudne si dám opätky ( nenosím ich často som skôr športový typ, ale ak chcem tak si štekle dám)
Nikdy som nemala problém s frajermi, ani s tým čo si oblečiem
Ja mam 35 rokov a stale mi vadi moja vyska. A to mam tiez 175 cm 🙂 Urcite to zavisi od prostredia, v ktorom si. V mojom okoli su vsetci taki nizsi. Zeny vsetky a chlapov je velmi malo vyssich ako ja. Ked minule stal kolega oproti a rozpravali sme sa, podvedome sa staval na spicky. Citila som sa ako debil. Okrem toho sa mi zda, ze nikam nezapadam potom ani tak ludsky. Rozumovo si vravim, ze je to hlupost, ale pocity su este casto zle. Ono ta to prejde, ked si najdes vyssieho priatela. Pri nom na to zabudnes a budes nosit aj opatky a citit sa pekna 🙂 Tvoja vyska sa uz nikdy nezmeni, nic ti nezostava, len sa s tym zmierit...
@karolinakr Je, priznám sa, že je to smiešne, detinské, asi by som na tom mala popracovať. Ale nikdy som nemala odvahu na vysoké podpätky, raz som si ich obula na oslavu rodinnú a reagovali tak, že som chcela stoj čo stoj byť menšia, akoby mi hovorili, že som divná, nenormálna, neviem, snáď pochopíš čo myslím.
ved mas uplne normalnu vysku...skor by som na tvojom mieste poriesila svoje komplexy ktore v tebe vypestovala tvoja rodina...a odporucam hladat tebe podobnych ludi, skus najst napriklad na fb skupinu kde su vysoki ludia...isto taka je, na fb je milion vselijakych skupin...alebo ak nie je zaloz si a spoznaj ludi pri ktorych sa budes citi normalne...a rodine povedz ze nie ty si zirafa ale oni su trpaslici 😉
Co blaznis???? 175cm je super vyska!!! Myslis,ze si muzi vyberaju babu podla vysky? Mne sa vzdy pacili nizky,ale neviem preco,chodila som len s vysokymi. Tak to vyslo,ze sme si sadli. Nehladala som vyslovene nizkeho. Daj si vyssie topanku,vyssie tenisky ved je to neskutocne sexi. Musis chodit sebavedomo a nie sa hrbit a utahovat. Taka baba sa chlapom velmi nepaci.
Ja mám tiež 175cm. Keď som bola mladšia, hanbila som sa. Teraz som šťastná, že som taká vysoká. Nie je to až tak veľa.
No tak ja mam 175cm tiež a hocikedy som si dala aj 15cm opatky a sebavedomo som sa prechadzala po diskoteke a pozerala zakrpatenym mužom na plešinky z hora... 😂😂 a kamoške na lupiny.. musis sa s tym zmierit toto je naozaj nieco co nezmenis.. keby si bola tucna tak schudnes ale v tomto pripade si neodfiknes z nôh 10 centi 😄 takze hlavu hore 175cm je vyška modeliek. Male ženy su pre chlapov praktickejšie a niesu ani take "nebezpecne" 😈😈 uvidis najdes si chlapa aspon 185cm a vobec to nebudes riesit ja som nato aj zabudla kolko meriam
@pribinak To určite áno, lenže keď Ťa stále dávajú dole a dávajú Ti najavo, že si iná a že to nie je dobré.. na sebavedomí to nepridá a tiež muži čo má nechceli kvôli výške.
@marca12 No ja som bola dnes s mamou kúpiť niečo v drogérii a mala som tenisky na platforme, ale nie vysokej a cítila som sa divne, vôbec som sa necítila dobre a chcela som aby ma nik nevidel ,😞
ak by si nebola mierne vyssia, pravdepodobne by si si nasla na sebe nieco ine, co by sa ti nepacilo. cize sranda, asi si inak pekna, ked si taku hovadinu nasla 🙂 a to si stredne vysoka. ja so mala kamosku, co mala okolo 180 cm a vsetci muzi o nu mali zaujem prave preto. lebo takych vysokych bab je nedostatok
Vyhľadaj psychológa.
Mať tvoje problémy 😉ja mám vyše 180cm a 95kg. Môj muž vraví, že som kus chlapa 😁moja najlepšia kamoška má 154cm. Som pri nej obor
Čo by ste mi poradili ako reakciu keď zase bude mať rodina blbé kecy? Mňa napadlo im navrhnúť, že tiež môžu byť vyšší keď mi tak závidia, že v Kórei robia takú plastiku, že im natiahnu nohy, aby boli vyšší 😂😂😂 (fakt to existuje)
Normalne si tu daj fotku.Vyštvorčekuj si tvár a mozno zistíme, že si krásna a vyliečime ťa zo všetkých tvojich komplexov
Čo by som ja dala za to, máš úplne parádny výšku, ešte aj lodičky by som si dala,nejaké červené👍
Ale ako tá dávajú dole? To že si priemerne vysoká? Veď ich daj dole tých trpaslíkov aj ty! Im povedz že keď chcú niečo pindat nech ti pozerajú do oči a nie na pupok či kozy. A tak by som sa vystrela, že by som narástla ešte o 3 centimetre
@pribinak 🤣🤣🤣
@pribinak No tým že mi dávajú najavo, že som vysoká, skrátka akoby ušla zo zoo žirafa..
A obmedzila by som kontakt s takou tlupou zakomplexovaných trpaslíkov
@pribinak a oni si donesú šamlík a vytru ti zrak🤣🤣
175 cm je úplne normálna výška pre ženu. Ak máš v okolí ľudí okolo 160 a menej cm, tak samozrejme, že sa im zdás vysoká, ale máš naozaj normálnu výšku. Ja mam 174,a teda vôbec sa mi nezdá, že som "žirafa". Skôr myslím, že tvoji nižši kamaráti, či rodina zvláštne reagujú, pretože ja by som napríklad povedala, že trebars žena s výškou 160 cm je nízka. Teda ešte raz, tvoja výška je absolútne v norme, si úplný priemer. A ak ti povedia "zirafa, čo ušla zo zoo" kľudne povedz, že "hej, ušla som a teba, krtko, som vzala so sebou". 🙂
@karolinakr vieš sky kopanec by som dala do toho samlika keby sa naň niekto postavil? A ako žirafa mam viac sily ako dajaký trpaslík
@jaskolka Všetci sú menší odo mňa, ak teda nerátam uja. Som v rodine taký exot. Tiež si hovorím, že modelky sú tiež vysoké s mnohé aj vyššie hlavne tie topmodelky..
Ja chodím k notárke ktorá má tesne pod dva metre , ja mám 160 cm. Som pri nej ako liliputka , ale ani jedna nemáme komplexy, jej manžel je od nej o hlavu menší a normálne chodia po meste za ruky, dve detičky majú a žijú . S prvým manželom som bola v opačnom garde, ja 160 on 197 cm, a aj tak sme vzbudzovali pozornosť.
AHOJKY musim sa pridat do tejto temy, lebo tato vec ma prenasledovala niekolko rokov,
mam 180 cm, a milujem nosit vysoke opatky uz som stastne vydata moj manzel ma 190 cm a je ako model,
ja som bola velmi nizka a potom som na strednej vyrastla za jeden rok 20 cm , tato spolocnost je velmi zle nastavena na vysoke zeny a mala som z toho velmi zle stavy, presne ze rodina, kamosky , a vela chalanov mi povedalo ze si prilis vysoka, presne ako pises ze vysoki muzi chodia len s nizkymi zenami aj moj muz chodil len s babami 160 lebo jeho mama je nizka, ja som sa uplne ze blokla voci vysokym muzom, a komunikovala som vacsinou len s nizkymi , co su super ludia vacsinou super vtipni,
so velmi vesela a vysoki muzi si stale hned mysleli ze s nimi koketujem ked som sa smiala , ale ja som taka od malicka ...
svagor , ktory yzera ako model , ten to zabijal najviac on 195 cm a stale mi hovoril ze vysoke zeny su chudata atd. reci uplne odveci , ma neskutocne blokol, aj ked moja sestra ma 176cm , jeho sestra ma 180 a nasla si nadherneho chlapa s vyskou 195, maju nadherny vztah , on sa rozpil a su rozvedeni je z neho totalny looser. ... my mame dve malicke dcerky a budu urcite vysoke, chcem ta povzbudit, ostan aka si , vyska je to co zmenit nemozes ,
zmenit mozes to co mas v hlave, nastav sa ze je to super, prijmi seba taku aka si ked si chuda je to urcite krasne , bud prirodzena a nemaj strach , teraz ked ma ludia vidia s mojim manzelom vela mi povie aki sme pekni a ze spolu nam to ako pristane,
ja som teraz rada a uvedomila som si ze ked som bola slobodna pre vela dievcat som bola ako utociste ze som vyssia ako ony, aj chalani sa s nami dobre citili . moj manzel teiz s tym mal problem ale potom som mu povedala ze ked mi to neprestane hovorit nechavam ho a rozchadzam sa s nim tak hned prestal a teraz sa na tom smeje, ze uz ako si zvykol ked si dam vysoke opatky sa smeje ze aky som krpec pri tebe teraz ale vobec mu to nevadi a je rad uz. aj suseda ma 176 cm nosi opatky, a jej manzel je ako arnold ma okolo 190 cm a su dokonali , fakt nadherny par....neboj sa hlavu hore a bud hrda na to ze si vysoka, maj nizkych kamosov oni su vdacni ta povzbudia polichotia :D urcite pride aj ten pravy, a moze byt aj nizsi, ja ked som to prestala riesit ze som sa zalubila do o pat cm nizsieho chalana tak prisiel moj muz , do cesty
Spýtaj sa mami s kým ešte bola pred 24 rokmi 💓 nič v zlom

@leuchtturm Tiež by som to chcela neriešiť...