icon

Som príliš vysoká 😞

20. mar 2020

Ahoj, v tomto čase sú závažnejšie problémy ako ten môj, ale skúsim to.
Trápi ma, že som vysoká. Nie som zase až moc vysoká, meriam 175 cm, ale pôsobím vyššie. Vôbec nenosím podpätky a necítim sa dobre ani keď mám tenisky s trošku vyššou platformou. Najradšej nosím nízke topánky, aby som nebola vyššia. Hanbím sa za svoju výšku, z rodiny nik vysoký nie je, neviem po kom som. Rásť už viac nebudem, mám 24 rokov.
Ako sa brať a mať sa rada aj so svojou výškou? Mám pocit, že všetci muži chcú len nízke dievčatá a ja som exot. Aj kamošky sú všetky nižšie ako ja.

petkazamborska
20. mar 2020

normlane sa vystri a bud spokojna , ludia ta vidia , nastav sa akoby si isla na cervenom ferari, nemaj z toho komplexy , bud na to hrdaaa

simca06022011
20. mar 2020

Nie si vôbec veľmi vysoká. Treba pracovať na sebadôvere.. Vôbec nie sú obor. Ú nás v rodine sú kocky 180cm a viac.. A s ničím nemajú problém. Je to proste len o tvojom pocite. Bud rada vysoká a štíhla... Ak má nejaký muž problém s tvojou výškou, tak jeho ego musí byť na tom zle 😁 ale ja vidím okolo seba že to s výškou nemá nič... Skôr vystupovaním, vyžarovanim z teba.. Co určite nebude nič moc keď nechceš byt sama sebou... Rob čo máš rada, nos s graciou všetko čo sa ti páči 🥰 hurá minisukni a opätky 😎

samarra
20. mar 2020

mam 180, partner je o cca 5 cm nizsi, rodicia su nizki. vacsina kamaratok, kolegyn, znamych, je nizsia. boli casy, kedy mi to prekazalo, teraz sa prijimam, aka som. je to o mojom postoji k mojej vyske a ten (narozdiel od mojich cm) viem ovplyvnit,aj ked tento postoj vo mne dozrel az po rokoch🙂

cristi
20. mar 2020

Tak najblizsia rodina bude vzdy nieco riesit ...vysku,vahu, vztahy,stav, skolu,zdravie,choroby...je toho dost.Ludska zvedavost, zavist a hlupost su nekonecne.
Ty si zrejme podlahla nazorom okolia na tvoju vysku, stacila nejaka hlupa poznamka a uz sa to s tebou vlecie . Riesis to stale dokola a vidis na tom len to negativne.Urob z toho tvoju prednost. 🙂 Ide len o tvoje mentalne nastavenie. Ja mam 160cm aj s odretymi usami ako sa hovori a mala som skoro vzdy vyssie kamosky, od 170cm a niesli sa ako pavice a ja som sa citila pri nich dost blbo...taka mala a nezaujimava....teraz mi to je ze uplne jedno...dokonca kamoska hovori, "co je male, to je pekne..."Tak ty si najdi inu pozitnu formulku...a na ostatnych ludi sa vykasli, podpichovat budu vzdy.

autor
20. mar 2020

@cristi Môj obľúbený výrok, keď mi niekto povie, že dobrého veľa nebýva, tak je moja odpoveď, že zlého zase stačí málo 😂😂
inak súhlasím, rodina vždy niečo rieši, len keby boli citlivejší, mňa by teda nenapadlo niekoho nazývať žirafou a ani ja ich nevolám trpaslíkmi aj keď sú malí...🤔

4stanka4
20. mar 2020

Ale prosím ťa...ja mám 180cm-úprimne ti poviem že kedysi ma to veľmi trápilo,ešte aj sestra mi hovorila,že si ani frajera nenájdem 😣 v 18 som si našla dnes už manžela a výška je naozaj to posledné čo riešim 😉 nosím len nízke topánky-je mi v tom pohodlnejšie aj som sa vydávala v balerínkach a nikto to neriešil 😉 hlavu hore -chlapom sa fakt páčia vysoké baby 🙂

ibrunova
20. mar 2020

No ja mám 177 a moja dcéra 183 😂

joannita
Autor odpoveď zmazal
autor
20. mar 2020

@joannita Tak potom prečo mi dávajú ľudia najavo, že som ťa Godzilla ??🤔 Či rodina, ženy, muži...

joannita
20. mar 2020

Este som ti tam dopisala nieco, kukni.

joannita
20. mar 2020

Odkial si? Prestahuj sa do vacsieho mesta a tvoje komplex,y zmiznu do mesiaca. A to neprehanam.

autor
20. mar 2020

@joannita Už vidím 🙂 a súhlasím, musím na tom pracovať.

autor
20. mar 2020

@joannita Z malého mesta cca 22 000 obyvateľov

pininka1
20. mar 2020

Ja mám 178cm, vyrástla som už v 12tich, muž je odo mňa nižší a nikdy som v Tom problém nevidela práve naopak. Či už koncert, alebo hocičo podať čo bolo vysoko vždy mi ľudia závideli, že som dosiahla. A opätky mi nechýbajú a aj ich občas nosim, a nikto ma nikdy hanlivo nenazval

joannita
20. mar 2020

Tak to zas neni az tak male mesto. Podla mna vsetko je v tvojej hlave. Mozno aj nevinnu poznamku vnimas negativne a ti ludia to nemyslia mozno ani zle.
Ver mi, 175cm niesi velmi vysoka. Namaluj sa, uorav sa, vystri sa, brada hore a ides. Ludia budu cumet aka si krasna nie vysoka.

77daniela77
20. mar 2020

Ja mam 181 cm vysku a nikdy ma to netrapilo.

jakkubova
20. mar 2020

Ja mám 178 cm a keď som bola mladšia tak ma to trápilo, ale teraz z toho robím svoju prednosť a som tak spokojná. A mali o mňa záujem aj nižší muži a vážne to nikoho netrápilo. Ako tu už bolo spomenuté, je to len v tvojej hlave.
Vysoké ženy sú krásne, tak si kúp nejaké pekné šaty alebo nohavice s vysokým pásom a uvidíš aká kočka v tom budeš. A keď na teba bude niekto čumieť tak jedine preto, lebo sa mu budeš páčiť. A svojej rodine môžeš nabudúce povedať, že keď sa im nepáči, nech sa pozerajú inde. Ty naozaj nie si povinná spĺňať ich subjektívne predstavy o tom, čo je pekné a čo nie. Sú úplne v pohode taká aká si, aj keby si mala dva metre.

cristi
20. mar 2020

tak je nacase im to povedat , mozno sa uvedomia...musis sa postavit sama za seba. Neocakavaj od ludi, ze sa budu spravat a konat podla tvojich prestav.

domculik
20. mar 2020

Nooo treba zmenit asi partiu v ktorej sa pohybujes 🙂. Nech nie si medzi trpaslikmi 😀, bo to je uplne zvlastne aby sa 175 cm vysoka zena citila prilis vysoka 😅. Ja mam teda 173 a citim sa taky sivy priemer, co do vysky a vobec nemam problem si dat 12 cm topanky. Ale teda manzel ma 2 metre, to by mi vadilo, keby som ho prerastla v tych opatkoch
😅.

lucyluv
20. mar 2020

Si stihla a preto posobis zrejme este vyssie. Musis sa vediet nosit, naucit sa milovat to, ze si nadherna vysoka zena, hovor si, ze si kralovna 🙂 ja mam 156 a co mam vraviet, tiez to ma svoje nevyhody, aspon nemusis cuchat v autobuse ludom pazuchy :D

modra_kolobezka
20. mar 2020

Tymi trpaslikmi by pribuznych mala zacat volat. Nech si vyskusaju ako sa asi citis,ked ta prirovnavaju k zirafe. Mozno im docvakne. A ked nie,aspon im das najavo,ze z teba si nemaju robit posmesky

karolinakr
20. mar 2020

@lucyluv 🤣🤣

airaw
20. mar 2020

Nemá zmysel trápiť sa nad niečím, čo sa nedá vôbec nijako zmeniť.. buď by som tie blbé narážky ignorovala, alebo by som sa ich spýtala, že čo by oni robili na mojom mieste, alebo čo navrhujú, aby si teraz spravila.. v duchu si povedz "ty blbec krpaty" a s úsmevom povedz "áno, som vysoká a je to skvelé".. a vôbec, žirafy sú krásne zvieratá 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
20. mar 2020

@miriam11 Haha no vyskúšam to ale zaručene sa urazia a budú dotknutí. 😂

ckatka
20. mar 2020

Jaj dievča ty dospej a začni riešiť skutočne problémy...nie výzor človeka....
Vôbec nie si privysoká. Si akurát ako máš byť. V partii mame babu co ma skoro dva metre a je krásna a hoci utrzila posmeskov, volali ju žirafa...ona si vedela zo seba spraviť srandu tiež a tým.im.vzala vietor z plachiet. Chápeš...začala nosiť tričká so žirafami, do profilovky si dala žirafu na Facebook...A vôbec to nerieši. Aj frajera ma 😊 nauč sa nosiť svoje telo s graciou a každý ti môže bozat rit. Ak dociahne 🤦‍♀️😂

Btw...ja som malá, priestorovo výraznejšia....😂 a v živote by mi nenapadlo s niekym riešiť moje telo. Niekto je tučný, niekto veľký, niekto sprostý, no...😂 pokiaľ si zdravá, tvoja vec.

lenka1208
20. mar 2020

ja mam 180 cm a nemam pocit ze muzi chcu nizsie, praveze som stretla vela takych ktorym sa pacila moja vyska..hlavne s tym nic nenarobis takze zbytocne sa budes trapit. musis sa s tym jedine vyrovnat

kubobubo
20. mar 2020

Ja mam 178 cm a moj muz ma 172 cm. Ako hovorim iba velky chlap zvladne vysoku zenu. 🙂 Tym, ze bol starsi o 8 rokov a nizsi, tak som vypla radary a zbalil ma.

autor
20. mar 2020

Ja to asi priťahujem, na zoznamke mi jeden muž napísal, krásna ale vysoká na mňa 😠

agimami
20. mar 2020

Draha tebe sibe? Ja meriam sloro 180 a niekedy som si dala ai podpatky.. Nosim ich malo ale skor kvoli chrbtici nie ludom... Mam sexy muza vysokeho 190 cm a som spokojna :D nikdy sa mi nikto nesmial za výšku... Skor sa stretávam s tym ze sa to muzom pacilo ze mam dlhe nohy.. Ako sa vidis ty, vidia ta i ini....