Som proti noseniu rúšok v obchodoch
Ahojte, som proti noseniu rúšok, ale dnes ma v obchode upozornila predavačka, nech si ho dám, že tých 10 minút ma nezabije. Ako mrzí ma, že tie to musia mať na hube celý deň, ale určite ho nebudem nosiť. Kontrolu som aj tak ešte nikde nestretla. Je tu ešte nejaká maminka, ktorá si to nedáva na ústa?
Lebo my vsetci ostatni si nosenie rusok doslova uzivame!TUPKA
@maminkadeticiek ta ako ze si to neuzivas....ved pozri kam sme to dotiahli...rusko s ciapkou a salikom zladene...ved taku modu tu mame...o chvilku bude zima.zahreje...nooo
@maminkadeticiek ty si neuzivas? Vsak kolko som na ruzoch usetrila....
Tebe okrem rúška zjavne chýba aj inteligencia, však? 😏
@cucoriedkacucoriedka PRD MA PO NICH 🙂)) ....nech sa pytaju ,odpoviem im velmi jednoducho 🙂))
@ofzuza a na makeupe...
Sice viacej islo do spiral a tienov...ale aj tie som prestala ked som sa na pandu zmenit nechcela
@dibarbora joj zasa som tu....prepac....uz len posledna veta....len teda ze ked sa nas tu takto nakopilo...nas inteligentnych tak su suuuup....najvyssi cas odist
Zaujímavé, že v AT okrem potravín a lekárni, pôšt a tak uu ruská netreba. Divne celé toto... A pritom denný nárast podstatne vyšší ako na sk. Ale je pravda, že na sk je samozrejme, že sa testuje minimálne a očkovaní vôbec. Co je tiež dosť interesantne. Lebo výpovedná hodnota je o nicom
@maciatkolulu daj tomu este chvilku.myslim ze to prehodnotia...nechceli to vyhlaskou rusit...aj o tom bola debata...lebo v jeseni by to zaviedli zas...ale tak jasne.najlepsie by bolo keby sme to uz nosit nemuseli
A ja tak premyslam a spominam, ako mi moja starka rozpravala, ako sa po hore cez vojnu ukryvali.. ako bezali z pivnic len v noci na vodu.. kolko odvahy a skutocneho hrdinstva bolo kedysi v nasich predkoch...
Teraz si ma dat kusok latky na usta na par minut a uz je z toho uplne rozklepana, na prasky, ako jej vsetci ublizuju, ako obmedzuje niekto jej prava 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ co by si ty autorka robila v takej pivnici cez vojnu 🤷♀️ skapala.. lebo silnejsi prezije. A ty si slaboch
@tayla 😆😆😆😆😆😆a ja ze kde si tak dlhoooo
@tayla sa to tu zvrhava aj vo vlastnych radoch😂
Bože ďalší drbnuty človek . kvôli takým ako si ty sa nakazila kamarátka ...ty môžeš hovno vedieť či si nakazená alebo nie keď sa netestuješ ..podrbanych 10 min ti huba asi spadne chudence tie čo to musia mať 8 až 12 hodín ..tak nechoď do obchodu keď to nechceš mať na tej posratej hube
Tak odmietajte a nakupujte už iba v online svete. Predpokladám, že rovnaký prístup máte k testovaniu a o očkovaní ani nehovorím
Dezolé? Alebo si chcela len nejakú poriadnu debatu? Tak či onak si vyjadrila svoj postoj, len mi nejak nedochádza prečo anonymne 🤔 hlavne buď aj naďalej hrdinka z ľudu bojujúca za slobodu a choď sa natočiť do Kauflandu k zelenine ako ty si nakupuješ bez rúška 🤦♀️ alebo ešte lepšie odfoť sa v MHD pripadne v rade pri pokladni ako nemáš "handru na hube" a potom si ju poslušne daj späť 😂😂😂 samozrejme nezabudni fotku zdieľať v skupinách občiansky tribunál, neočkovaní atď nech sk užiješ svojich 5 minút slávy ako aj tu týmto príspevkom 😘
Nieje na to zákon ale tu vyplýva dosť o tvojom charaktere a arogantnosti voči ostatným ľuďom. To ze ohrozujes seba to je tvoja vec. Ale ty si uvedom že ohrozujes druhých a ich rodiny. Voľakedy by ta za rešpektovania nariadenia hodili aj do lochu. Dnes sú ľudia natoľko bezohľadný a arogantný že by im to možno pomohlo. Ach ho nemienia nosiť a ohrozovať ostatných tak si sed doma na riti a nevylievaj si svoje emócie na nete. Pretože to tu nikoho nezaujíma.
No,milá autorka.
Uz keď rebelovat,tak poriadne.
Ignoruje ruska tým,že nebudeš chodiť na nákupy a tam,kde Ruska by byť mali.
Keď zásadovosť,tak poriadna.
Máš pravdu ale vďaka takým ľuďom čo majú respirator aj na bicykli tu handu na hube v interiéry budu vyzadovat asi už navždy..prečo jednoducho bez diskriminácie a sankcii nevyhlasia kto sa bojí svoj život nech nosí aj plynovu masku a dasi aj 10 vakcin...
@naloxon asi to bude preto, že to rúško nechráni toho, kto ho nosí, ale jeho okolie. Ale rozumiem, že je to pre teba ťažké pochopiť.
@elizabet173 A ty si myslíš že s rúškom zachrániš svet?
Tak nenos, ja nenosim v niektorých obchodoch. Akoze ak im to niekde tak strašne vadí, že to rúško nemáš tak si ho daj aspoň pod nos ale ked by nikto nič nevravel choď kľudne bez, nie každý to rieši 🤷🏻♀️
Prava chces ale povinnosti uz netreba mat???
VAKCINA JE SLOBODA....daj si Vakcínu a nebudeš musieť nosiť rúško....tak to tuším bolo....JA MOJIM DETOM ZAKAZUJEM KDEKOĽVEK NOSIŤ RÚŠKO...MAJU DÝCHAŤ VZDUCH A NIE TO CO VYDYCHUJU....