icon

Som proti noseniu rúšok v obchodoch

25. aug 2021

Ahojte, som proti noseniu rúšok, ale dnes ma v obchode upozornila predavačka, nech si ho dám, že tých 10 minút ma nezabije. Ako mrzí ma, že tie to musia mať na hube celý deň, ale určite ho nebudem nosiť. Kontrolu som aj tak ešte nikde nestretla. Je tu ešte nejaká maminka, ktorá si to nedáva na ústa?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
25. aug 2021

Lebo my vsetci ostatni si nosenie rusok doslova uzivame!TUPKA

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@maminkadeticiek ta ako ze si to neuzivas....ved pozri kam sme to dotiahli...rusko s ciapkou a salikom zladene...ved taku modu tu mame...o chvilku bude zima.zahreje...nooo

ofzuza
25. aug 2021

@maminkadeticiek ty si neuzivas? Vsak kolko som na ruzoch usetrila....

evaachesa
25. aug 2021

Tebe okrem rúška zjavne chýba aj inteligencia, však? 😏

alenamihal
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka PRD MA PO NICH 🙂)) ....nech sa pytaju ,odpoviem im velmi jednoducho 🙂))

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@ofzuza a na makeupe...
Sice viacej islo do spiral a tienov...ale aj tie som prestala ked som sa na pandu zmenit nechcela

dibarbora
25. aug 2021

@ofzuza knižku vezmem ale zš nemám dôvod.
Dovzdelávať by si sa mala ty.
Amen s vami-"inteligencia" sa tu začína kopiť.

ofzuza
25. aug 2021

@dibarbora kazdy sa ma vzdy co ucit. Ale tebe by ta zs nezaskodila. Staci zaklad etickej vychovy a obcianskej nauky. A potom mozes pokracovat matematickou logikou a biologiou.

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@dibarbora joj zasa som tu....prepac....uz len posledna veta....len teda ze ked sa nas tu takto nakopilo...nas inteligentnych tak su suuuup....najvyssi cas odist

maciatkolulu
25. aug 2021

Zaujímavé, že v AT okrem potravín a lekárni, pôšt a tak uu ruská netreba. Divne celé toto... A pritom denný nárast podstatne vyšší ako na sk. Ale je pravda, že na sk je samozrejme, že sa testuje minimálne a očkovaní vôbec. Co je tiež dosť interesantne. Lebo výpovedná hodnota je o nicom

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@maciatkolulu daj tomu este chvilku.myslim ze to prehodnotia...nechceli to vyhlaskou rusit...aj o tom bola debata...lebo v jeseni by to zaviedli zas...ale tak jasne.najlepsie by bolo keby sme to uz nosit nemuseli

taga
25. aug 2021

A ja tak premyslam a spominam, ako mi moja starka rozpravala, ako sa po hore cez vojnu ukryvali.. ako bezali z pivnic len v noci na vodu.. kolko odvahy a skutocneho hrdinstva bolo kedysi v nasich predkoch...
Teraz si ma dat kusok latky na usta na par minut a uz je z toho uplne rozklepana, na prasky, ako jej vsetci ublizuju, ako obmedzuje niekto jej prava 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ co by si ty autorka robila v takej pivnici cez vojnu 🤷‍♀️ skapala.. lebo silnejsi prezije. A ty si slaboch

tayla
Odpoveď bola odstránená
cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@tayla 😆😆😆😆😆😆a ja ze kde si tak dlhoooo

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@tayla sa to tu zvrhava aj vo vlastnych radoch😂

mariska1989
25. aug 2021

Bože ďalší drbnuty človek . kvôli takým ako si ty sa nakazila kamarátka ...ty môžeš hovno vedieť či si nakazená alebo nie keď sa netestuješ ..podrbanych 10 min ti huba asi spadne chudence tie čo to musia mať 8 až 12 hodín ..tak nechoď do obchodu keď to nechceš mať na tej posratej hube

marfikchov
25. aug 2021

Tak odmietajte a nakupujte už iba v online svete. Predpokladám, že rovnaký prístup máte k testovaniu a o očkovaní ani nehovorím

tehotna40
25. aug 2021

@tayla 😀 😀 😀

sticker
veronika65
25. aug 2021

Dezolé? Alebo si chcela len nejakú poriadnu debatu? Tak či onak si vyjadrila svoj postoj, len mi nejak nedochádza prečo anonymne 🤔 hlavne buď aj naďalej hrdinka z ľudu bojujúca za slobodu a choď sa natočiť do Kauflandu k zelenine ako ty si nakupuješ bez rúška 🤦‍♀️ alebo ešte lepšie odfoť sa v MHD pripadne v rade pri pokladni ako nemáš "handru na hube" a potom si ju poslušne daj späť 😂😂😂 samozrejme nezabudni fotku zdieľať v skupinách občiansky tribunál, neočkovaní atď nech sk užiješ svojich 5 minút slávy ako aj tu týmto príspevkom 😘

miselar
25. aug 2021

Nieje na to zákon ale tu vyplýva dosť o tvojom charaktere a arogantnosti voči ostatným ľuďom. To ze ohrozujes seba to je tvoja vec. Ale ty si uvedom že ohrozujes druhých a ich rodiny. Voľakedy by ta za rešpektovania nariadenia hodili aj do lochu. Dnes sú ľudia natoľko bezohľadný a arogantný že by im to možno pomohlo. Ach ho nemienia nosiť a ohrozovať ostatných tak si sed doma na riti a nevylievaj si svoje emócie na nete. Pretože to tu nikoho nezaujíma.

terezka1947
25. aug 2021

No,milá autorka.
Uz keď rebelovat,tak poriadne.
Ignoruje ruska tým,že nebudeš chodiť na nákupy a tam,kde Ruska by byť mali.
Keď zásadovosť,tak poriadna.

naloxon
25. aug 2021

Máš pravdu ale vďaka takým ľuďom čo majú respirator aj na bicykli tu handu na hube v interiéry budu vyzadovat asi už navždy..prečo jednoducho bez diskriminácie a sankcii nevyhlasia kto sa bojí svoj život nech nosí aj plynovu masku a dasi aj 10 vakcin...

elizabet173
25. aug 2021

@naloxon asi to bude preto, že to rúško nechráni toho, kto ho nosí, ale jeho okolie. Ale rozumiem, že je to pre teba ťažké pochopiť.

naloxon
25. aug 2021

@elizabet173 A ty si myslíš že s rúškom zachrániš svet?

hnedovlaska1234
25. aug 2021

Tak nenos, ja nenosim v niektorých obchodoch. Akoze ak im to niekde tak strašne vadí, že to rúško nemáš tak si ho daj aspoň pod nos ale ked by nikto nič nevravel choď kľudne bez, nie každý to rieši 🤷🏻‍♀️

horalka1986
25. aug 2021

Prava chces ale povinnosti uz netreba mat???

anita1978
Odpoveď bola odstránená
anita1978
Odpoveď bola odstránená
katkatonkova
25. aug 2021

VAKCINA JE SLOBODA....daj si Vakcínu a nebudeš musieť nosiť rúško....tak to tuším bolo....JA MOJIM DETOM ZAKAZUJEM KDEKOĽVEK NOSIŤ RÚŠKO...MAJU DÝCHAŤ VZDUCH A NIE TO CO VYDYCHUJU....