Som sklamaná z fóra pre ženy
Tieto otvorené diskusie by mali zakázať. Tu dokážu byť ženy tak hnusné, normálne sa mi chce s prepáčením grcat z niektorých komentárov, (česť vínimkám) toto hejtovanie už vidím pomaly v každom príspevku. Človek by čakal že si tu ženy budú pomáhať a radiť a namiesto toho, sa len vytešujú z toho ako môžu ponižovat a urážať v komentároch. Ja sama som tu potrebovala raz radu a to čo tie ženské dokázali písať za výplody, som ešte nezažila. Mali bz si založiť vlastnú sektu, hejterky z modrého koňa. Úprimne som sklamaná z tohto fóra, už to nie je čo bývalo.
@ivanaks ja píšem len podľa toho, čo som videla vo viacerých diskusiách 🙂
@sheila121 dobre urobíš 😉bez takých čo sa sem chodia len vyzúrit na druhých, to tu bude omnoho lepšie 🙂
@sheila121 mne je taká ako ty ukradnutá 🙂 čakala som že tie, ktorých sa to týka sa ozvú 🙂 takže si tieto svoje komentáre nechaj sa pre iné diskusie, aby si sa zas vyhejtovala do sýta 😉
@sheila121 obahajuješ sa, lebo ťa štve len to, že ti píšem pravdu, si prečítaj po sebe, kde si čo komu komentovala 🙂 a týmto asi ukončuje debatu medzi nami dvoma, lebo už s tebou nemám viac čo preberať.
Ženy nie sú hnusné len tu na fórach ale aj v reálnom živote. Len ohovárajú a porovnávajú. Milujem matky na detských ihriskách ako sedia a ohovárajú nie len nejakú ženu čo sa im na tom Ihrisku "nepáči" ale aj porovnávajú deti čo má iné dieťa oblečené a bla bla bla. A o závisti ani nehovorím. Ženy nikdy nedržia spolu, vždy si závidia aj chorobu pomaly.....a tá faloš......🤦🤦🤦
@lenusa3 súhlasím a tú sú najväčšie frajerky, lebo je to internet nie reálny život 🙂
Tak vidis ze si na omyle, Lebo prave na tu temu som nic nenapisala Lebo to vobec nemalo zmysel. Uz jej tam baby napisali ze pohlavie nevyrata.Tu nie som trafena hus. Ale autorka temy . Ty sa Musis uzasne nudit ked zakladas anonymne temu o tom ake su tu zeny zle hnusne. Ja som rovnaka v realnom zivote ako tu. Za nic sa neskovavam a snazim sa pomoct komstruktivnou kritikou. Lebo vacsinou riesenie problemu vie clovek najst v sebe. Ty sa musis na niekoho velmi hnevat ked si zalozila takuto toxicku temu.,co dobre z toho ? Citis sa lepsie? Ze si anonymne nakydala na zeny vseobecne a teraz aj na mna? Toto ti dava lepsi zivot? Nuz kazdy sme nejaky trollovia ma nemusia ani Ja ich. Zajtra zalozis tu istu temu zas Lebo to tu zdochlo po 2 stranach.
@miadi v tejto téme sa našlo xy takých toxických ako si ty zrejme, preto sem písať nebudú. Ja som to sem nepísala preto, aby tu z toho vznikla litania na 10 strán, ale aby si to prečítali tie čo sa tak správajú, možno sa nad sebou zamyslia a nebudú urážať iné ženy v komentároch.
@jj298 si sa v tom našla tiež, keď tu píšeš " aby sme sa menej urážali"? Je to adresované len tým ktoré tu ženy urážajú nie všetkým, v úvodom príspevku som napísala, česť vínimkám. Ktoré sú normálne 🙂
@jj298 rozumiem čo tým chceš povedať, každý má právo vyjadriť svoj názor, ale keď už niekto doslova hnusne hejtuje a uráža je je to nechutné, najmä preto, aká stránka to je a človek by tu čakal skôr pochopenie než urážky 🙂
Autorka ma úplnú pravdu,tiež som pár krát chcela len radu,alebo skúsenosť a z toho 80% žien urážky .Ani len nepoznajú osobu a idu si svoje,jedna cez druhé .Samozrejme normálnym som odpisala a tým ,čo urážali nie.To im nedalo a urážali ma ešte viac,lebo som nemala záujem odpisovať takým ženám 😃Občas pozriem dáke témy a presne tie ktoré písali mne ,píšu a urážajú v každej diskusii .Nemám slov ,pretože keď sa mi tema,alebo otázka nepáči ,tak jednoducho neodpisem a neurážam autorov.Zapajam sa tam,kde to dáva zmysel.
@11silvia11 áno je to tak a poniektoré sa tu budú ešte obhajovať že im niekto krivdí. Viem že sú tu všelijaké diskusie, aj do nebavolajúce stupídne otázky, ale videla som aj normálne diskusie, kde sa ženy slušne pýtali normálnu otázku a dočkali sa vo väčšine len urážok.
Ja som aj diskusiu chcela vymazať cez admina,niekoľko krát som mu to poslala a nič 🤷🏻♀️
A mňa by zase zaujímalo prečo je tu stále viac zakladateliek diskusií čo sa pýtajú o radu najlepšie anonymne a ak im väčšina nepritakáva a nemajú odpovede aké chcú začnú byť podráždené...

U nás doma sa vždy hovorilo: "Na hlúpu otázku hlúpa odpoveď." Áno, zavše sa tu nájdu ženy, čo si potrebujú do ostatných "kopnúť", ale @miadi k nim naozaj nepatrí. V tejto diskusii ju hejtujú užívateľky, ktoré by zrejme poletovali ako holubice, keby ... (nápoveda: doktor Štrosmajer).