icon

Som v šoku z toho, čo všetko sa na koníku verejne rozoberá

mmartinna
5. feb 2014

Pre boha ja som tu z toho šokovaná! Čo tu vy už dokážete vytiahnúť. Myslím, že by ste si mali uvedomiť, že toto je verejne prístupná stránka a naozaj rozoberať tú svoje výtoky, kusy vyplavované pri menštruácií, bolestivé "kozy" a dokonca aj hustotu manželovho spermatu! Zamyslite sa nad sebou, či vám to tu už všetko neprerastá cez hlavu! To je akoby ste svoje intímne záležitosti vyvesili na tabuli oznamov vo svojej dedine alebo meste. Ja žasnem čo ste tu schopné všetko preberať, aké diagnózy si tu určovať, akým nezmyslom veriť . . . silná túžba po niečom privádza ľudí k takým riešeniam a sú schopní chopiť sa každej aj malej príležitosti, šance, vyskúšať každú možnosť a veriť všetkému . . . veď čo ak . . . vaše cviky a lieky a čaje a rady, Mojžišovia a Jonášovia . . .a tie ocikané tehotenské testy čo tu hromadne hodnotíte či je v tom alebo nie! Ak máte chuť to vystavovať, tak to nechajte kolovať po rodine, aby ste na záver odhlasovali či je to čiarka alebo nie. Naozaj ste sa ani na chvíľu nezamysleli čo sa to tu deje, čo tu rozoberáte a zverejňujete? Prečo máte pocit, že musíte zverejňovať ako dlho, akým spôsobom a s kým sa snažíte o potomka ?! A ešte tie plánovania, že v 2015 chcem mať dieťa . . .!! Pane bože! Naše mamy a babky počali, vynosili, odrodili aj vychovali svoje deti, bez zaručených rád, cvikov, liekov, čajov, metód, veštíc, výpočtov, gynekológov, spermogramov a všetkých tých nezmyslov, čo len z vás vyťahujú peniaze.. . Vychovali nás bez knižiek, monitorov dychu, zdravotných matracov a prehananých sterilizácii všetkého na čo sa dieťa len pozrie! A tie vaše výrazy snažilkovanie, tehulka, prvosnažilka . . pre pána, kde na tie výrazy chodíte ? Veď ste dospelé ženy! Ja viem, že pocity sklamania a potreba zverenia sa niekomu. .. ale však na to máme blízkych a rozhovory medzi 4 očami, alebo tie vaše tiché pošty alebo ako to tu funguje! Áno rady, ak niektorá naozaj mala zdravotný problém a určenú diagnózu, prípadne nejaké solídne rady ohľadom prídavkov a príspevkov na ktoré má zo zákona nárok . . . ale tlachanie do vetra a nekonečne robenie si ovulačných a tehotenských testov. Každá sa zamysliete či naozaj chcete toto všetko alebo máte vlastný rozmu, intuíciu, vlastnú vnútronú silu a ľudí v okolí s ktorými by ste mali tie naintímnejšie pocity, bolesti, radosti a starosti preberať. Tak čo popriať na záver . . .zamyslite sa a chladnú hlavu!

alexandramaria
5. feb 2014

@jabadaba akoz vzdy , trefne, inteligentné a správne komentare. Tlieskam.

komajota22
5. feb 2014

ja si tiez myslim ze niektore zenske tu by si mali uvedomit, ze tu maju svoje fotky, miesto bydliska aj vsetko a pisu tu niekedy doslova nechutnosti...a moze si to precitat hocikto kto na ne natrafi 😕 😕 😕

fopka
5. feb 2014

@tykat hej, laiky ma, ved vela zien co tu je s nou aj vo vela veciach suhlasi... ale ide o tu formu podania a prezentovanie a celkovo... proste skutocne take pichnutie do osieho hniezda 😀

jabadaba
5. feb 2014

@alexandramaria dikes. 🙂

tykat
5. feb 2014

@fopka Ja si myslim ze styl prispevku je poznaceny prvou navstevou pisatelky na podobnej stranke 😀 musel to byt naozaj velky nekulturny sok 🙂

jabadaba
5. feb 2014

@fopka nic v zlom, ale ked uz si nacala formnu podania, zvlastne mi pride, ze sa nad nou nepozastavujes v pripade roznorodych opisov telesnych pochodov. Tu je ta forma podla teba v poriadku? Zvlastne, fakt zvlastne, asi nikdy nepridem na klb ludskej logike. Na veky vekov zahada, priam enigma.... 😀

sendy182
5. feb 2014

@mmartinna ahoj ja som v šoku z iných oveľa vážnejších vecí v živote...choroba, chudoba, neprávosť, priepastné rozdiely.....štát ktorý sa nepostará o bezbranných......štvú ma bezdomovci...kedy sa na malý syn pýta prečo niekto žobre....vražda nevinných.....prečo ..?????????..............toto sú problémy.......ja snažilkám želám so srdca deti.....ktorá nie je obdarená dieťaťom tak ťažko pochopí zámer života..........nič nie je zlé na tom ak žena sa chce stať matkou.......

jabadaba
5. feb 2014

@sendy182 jezusmarjaaat, niekto tu nieco pisal, ze je zle tuzit po dietati? Predmetom temy je nieco diametralne odlisne. Patos o svetovom nestasti a neprajnosti voci tzv. snazilkam je kapanek mimo misu. Sorry, nedalo mi. Uvediem priklad, mozno Ta osvieti o co tu zakladatelke slo - strasne tuzim mat volny nos, mam ho stale ucpaty. Na plne dokreslenie tu vycapim fotky osiakanej vreckovky, susne, sople. Alebo tu preberiem na normalnej urovni moznosti ako vhodne kvapky, vhodny odbornik a pod. Jedna tuzba, dve urovne a formy jej podania. Uz je jasno?

kofoluska
5. feb 2014

@mmartinna Vies z coho som prave v soku ja? Aky mas prehlad o temach, ktore sa Ti nepacia a ktore odsudzujes. Nie je aj to na zamyslenie?
Nehovorim, ze s tym, co si napisala nesuhlasim. Ale som tu uz nejaky ten piatok a veru takyto podrobny prehlad o temach na konikovi nemam. Pretoze co? Pretoze to, co ma nezaujima, co sa ma netyka - necitam. Ale asi mas viac volneho casu ako ja 😎

sendy182
5. feb 2014

@jabadaba veď áno ja som to pochopila......len mne z toho nie je zle....pretože nekukám, nešmírujem a pod....čo ma nezaujíma........proste je to každej vec.....čo tu dáva zo súkromia.....ja to neriešim.....možno to mohla napísať ináč.....ja v tomto príspevku vidím kopec zlosti.....asi tak..... 😉

zinocka
5. feb 2014

@sendy182 presne si to vystihla. Z toho tá zlosť úplne kričí. Človeka hneď napadne, čo má kto za problém že to musi takto ventilovať...

katfan
5. feb 2014

@mmartinna absolútny súhlas!!!niektoré ženy stratili súdnosť

jabadaba
5. feb 2014

@zinocka
@sendy182 ale baby, vidite zlost naozaj aj tam kde nie je. Staci vyjadrit kritiku a hned sa tu krici o ratu aka zlost, zlc ci jed sa tu vylieva. Neprehanajme. Ja temu vnimam ako kritiku a pozastavenie sa nad nedostatkom sudnosti. Nic viac, nic menej. 😉

zinocka
5. feb 2014

@jabadaba nuž ak by si svoj problém so soplom chcela naozaj vyriešiť tak podrobnejsi popis je žiaduci, nie je sopel ako sopel 😉 sopel ciry a vodnaty sa lieči inak ako zelené sople, je rozdiel ak máš len ráno susne alebo si zahuhnana nonstop... Problémy s plodnostou majú žiaľ tiež podobne nechutný medicínsky charakter a treba špecifikovať. Takže ja stale nechápem prečo to má niekomu vadiť, čítať to nie je našťastie povinné. Odporučila by som zostať pri listovani noveho času pre ženy.

zinocka
5. feb 2014

@jabadaba precitaj si ten úvodný príspevok, fakt tam necitis zlosť?

jabadaba
5. feb 2014

@zinocka nie, fakt tam necititm zlost, skor uzasnutie.

sendy182
5. feb 2014

@jabadaba nepreháňam.....však vidím tie výkričníky.......... 😀 😀 😀 😀 .........ak nechcem nečítam opakujem.....admin blokne nevhodné fotečky 😀 😀 😀 😀 😀

zinocka
5. feb 2014

@jabadaba tak to sme asi z roznych kulturnych pomerov. ja ked vidim za kazdou vetou vykricnik, same pane boze, pre boha a nic ale fakt nic konstruktivne ani pozitivne, tak to vnimam ako hnev

malinkaaninka
5. feb 2014

@jabadaba ja myslím,že nepochopia.treba pripomenúť,že ošťaté testy nefotia len dlhoročné snažilky.takže ako výhovorka,že sa konečne chcú podeliť s radosťou,tu neobstojí.celkovo si nejak nekladú hranice svojej radosti 🙂
ja ich radosť zdielam,teším sa z každého vytúženého bábätka aj statusu,je to milé.ale z fotiek sekrétu,úlovkov v nočníku,krvavých rodidiel sa nejak neviem tešiť a zlahka mi kazia chuť ku káve,ktorú som si tu zvykla vypiť.

fopka
5. feb 2014

@jabadaba a napisala som ja tu niekde, ze som sa pozastavila na formou podania? nie... len som konstatovala, ze mnohym tu vadila asi forma podania, nie ze ja som sa pozastavila ... to je velky rozdiel.ok?

fopka
5. feb 2014

@jabadaba a tiez zvlastne, ze sa na klb ludskej logiky snazis prist prave pri mne 😀

zinocka
5. feb 2014

@malinkaaninka s fotkami rodidiel, sekretu a inymi nechutnostami to sa asi skoro vsetky zhodneme, ze to uz je prilis. vies ale preco uvodny prispevok tak poburil kopu dievcat vratane mna? lebo zakladatelke temy vadi prakticky vsetko (popisovanie bolesti prs, vytoku, cviky, lieky, caje, testy ci uz ovulacne alebo tehotenske, meranie BT, knizky, monitory dychu, zdrav. matrace, prehnana cistotnost - tu by si mohla spozorniet, dokonca aj vyrazy ako tehulka alebo snazilka)... ona kritizuje uplne vsetko bez ohladu, ci to je alebo nie je nechutne. jej prejav tiez hovori sam za seba.

jabadaba
5. feb 2014

@fopka ok ok, som tu na chrbte, vsetky styri hore v podriadenej pozicii, ok? 😀

fopka
5. feb 2014

@jabadaba 😀

fopka
5. feb 2014

@zinocka a su tu aj take fotky? nikdy mi nic take do ocu neudrelo... asi tu malo chodim 😀

zinocka
5. feb 2014

@fopka ja som tiež bola usetrena zatiaľ 😉 @malinkaaninka ale asi videla aj také

janinah
5. feb 2014

malo by tu byť na kliknutie nielen "páči sa",ale aj "nepáči sa",možno by sa niektoré spamätali...

meluela
5. feb 2014

Mne sa zda ok pisat intimne veci anonymne.
Co sa mi nezda ok pisat cokolvek o svojej rodine na tejto strane pod vlastnym menom, priezviskom, bydliskom, fotkou svojou, deti, manzela (aj akty vo dvojici), sirokej rodiny, zariadenia bytu, obsahu skrine, zoznamu darcekov, dokonca som tu uz videla rodne cisla !!! (ano, pozrite si v hornej casti tej vasej rozkosnej fotecky z ultrazvuku).
Ludia kontrolujte si co o sebe davate na internet. Mnohe z toho by ste nezavesili na nos ani susede z vedlajsieho domu a tu to bude volne dostupne dalsie dlhe roky.

paskolinka
5. feb 2014

@meluela presne tak. Ja tiež veľakrát nechápem že si ľudia nedajú viac pozor. A tie polonahe fotky... Ked si predstavím že tu niečo take zavesim a potom si to pozrie napr.šéfka alebo ujo u nás na vrátnici 😀 a do toho si prečítajú ako intenzívne snazilkujem ... No nechcela by som 😒

zienka_domaca
6. feb 2014

Ach ďalšia primiítvka co sa zaregistrovala iba preto aby vyrývala.... Kludne si chod kukat fóra o paličkovaní a neries ked ta to tak irituje.... Mimochodom ked ta nasiera taky moc podrobný opis vselijakých ludských tekutin a podobne, skus napisat toto iste na takych 200 stránok s online poradnami gynekologov... Tam tieto veci anonymne opisuju este detailnejsie. To ta tiez trápi? Lebo ked je na nieco stránka určená, tak je normalne ze sa tam take veci pisu. A o výtokoch a podobných podla teba nechutnostiach sa píše iba v skupinách na to určených, nie na nastenke vo fotoblogu, cize ked je tu nieco zle, tak je to tvoje zmyslanie....,
@mmartinna