Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@czechzuzanaba vliezla by si ty do dodavky s kapacitou 20 ludi, keby vas bolo 70? na 1 meter stvorcovy ich tam bolo 5, nemohli sediet, museli stat, bolo tam s nimi v tomto prostredi 9 deti, pred sebou mali dlhu cestu, pytam sa ta este raz, vliezla by si do takeho priestoru bez overenia, ci funguje klima a prisun vzduchu so svojim dietatom a dokazala by si svoje dieta vystavit takejto ceste v tkychto podmienkach?
su to ludia so sklonom k sebadestrukcii, ved jasne, je medzi nimi kopec samovrahov, atentatnikov, co sa nestrani oblozit sa bombami a odpalit sa, vymlete mozgy...
@mamulka211 ty si fakt neuvedomuješ za akých podmienok tam tí ludia vliezli
@adsumus nedristaj uz adsumus, aj keby som nemala co do huby radsej skapem na vzduchu ako v dodavke sa udusim ako sardinka aj svoje deti, su to vymlete mozgy, lebo nemaju ani len pud sebazachovy
@mamulka211 ináč to je des a hroza čo to ty tu dávaš aspon si niekto uvedomí hrozu čo produkuješ čistu hrozu a des
@adsumus ty si sama , ci sam o sebe des, lebo si uplne od veci clovece, ta niekto plati, ci len naozaj nemas co robit ze tu tliachas tieto dristy od rana
@mamulka211 Nevim, co bych delala v jejich situaci. Hlavne ze ty vis, co bys nedelala...Vis co museli ti lidi zazit? Me se z toho chce zvracet, kdyz si tu situaci predstavim vubec. A zoufali lide delaji zoufale veci. Mysli na to, nez priste neco napises o jejich inteligenci. V gulagu jedli lidi lidske maso, udelala bys to ty napriklad? O cem se tu bavime prosim Te...
@mamulka211 nie ja tu dávam seba a svoj názor, pokakaj sa z toho.
@czechzuzanaba o tom, ze tito ludia mali 4000 eur na prevadzacov tak neboli az taki chudaci aby museli jest ludske maso...
@adsumus teba mam na haku
@mamulka211 Dostala si me. Dosla mi slova...Tento argument jsem jeste neslysela!
@czechzuzanaba mne je vlastne jedno aky mas, alebo nemas argument, z dlhodobeho hladiska aj sama prides nato, ze co teraz hajis je zle, lebo sama na to doplatis a s tebou nato doplatime vsetci, ty to nezmenis, ani keby si sla a vitala ich, je to fuk, lebo nie ty si pochybila ale ti dementi v Nemecku to zvorali a tak ako ich vodca Hitler to zvoral uz raz, zas to Nemecko zvoralo a zas nam nastolilo peknu.....z ktorej sa mozno uz ani nevyhrabeme.
@mamulka211 načrtni riešnie, nebedákaj kto čo zoral, to nás zaujíma nie tvoje paranoje.
@mamulka211 mylis se. Ne Nemecko, ale nekdo uplne jiny to zvoral a este porad zvorava. Jen az ted je to blizko nas...proto se bojis...a proto vykrikujes. Protoze az ted se te to tyka. Jinak te nic z toho, co se deje ve svete krome tvoji vesnice nezajima.
@adsumus ty si chora existencia clovece a ja na teba od tejto chvile uz nereagujem, skoda, ze tu nie moznost blokovat ta. ale som silna povaha, ked si poviem, ze nebudem na primitivov reagovat, tak nebudem, pa
@czechzuzanaba mas pravdu, Merkelova je len podplatena babka v tejto chorej hre...vsetko to je rozsiahlejsie...
pozrite, kolko je tu v ramci diskusie hnevu. naco? co mozete na danej situacii zmenit? nic. je uz davno rozhodnute. skoda sa rozculovat... radsej hladajte nieco pekne, co vam vycari usmev na tvari 😉
@mamulka211 no som zvedavá či aj sa naozaj odporučaš alebo len dusíš kapustu, podla mna to druhé hiho
@modrofuzik11 jednotlivci nezmozeme nic, v jednote je sila, ale Slovaci dokazu diskutovat len na forach, do terenu nejde nikto, aj neznu revoluciu rozprudili bratia Cesi
Dnes na CT1 byl program 168 hodin a tam je o lidech, co prisli ze Syrie a ziji v CR. Se kouknete...fakt...mozna budete nektere prekvapene.

@adsumus a ked v dosledku toho umrieme my? to bude humannejsie?