icon

Som za pomoc utečencom

adsumus
11. sep 2015

Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.

valy
13. sep 2015

@adsumus a ked v dosledku toho umrieme my? to bude humannejsie?

adsumus
autor
13. sep 2015

@valy umrieme my? nemáš ani trochu sebadovery?

nicolle21
13. sep 2015

@adsumus ok, neotacaj, este napis o tej vojenskej intervencii v syrii..
@savory od 15.9. hranice zatvara aj madarsko, konecne, vcera tade cestovali rodicia aj s mojim muzom (smer od srbska) a bolo to nieco nenormalne, podla toho co rozpravali.. este aj ti colnici uplne zniceni, psychicky

adsumus
autor
13. sep 2015

@nicolle21 co otáčam?

valy
13. sep 2015

@adsumus mam hlavne pud sebazachovy

adsumus
autor
13. sep 2015

@valy ten je niekedy kontraproduktívny

valy
13. sep 2015

@adsumus kedy napr? aj v Troji sa asi tesili, aki su zas vsetci priatelia

mamulka211
13. sep 2015

@czechzuzanaba vliezla by si ty do dodavky s kapacitou 20 ludi, keby vas bolo 70? na 1 meter stvorcovy ich tam bolo 5, nemohli sediet, museli stat, bolo tam s nimi v tomto prostredi 9 deti, pred sebou mali dlhu cestu, pytam sa ta este raz, vliezla by si do takeho priestoru bez overenia, ci funguje klima a prisun vzduchu so svojim dietatom a dokazala by si svoje dieta vystavit takejto ceste v tkychto podmienkach?

mamulka211
13. sep 2015

su to ludia so sklonom k sebadestrukcii, ved jasne, je medzi nimi kopec samovrahov, atentatnikov, co sa nestrani oblozit sa bombami a odpalit sa, vymlete mozgy...

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 ty si fakt neuvedomuješ za akých podmienok tam tí ludia vliezli

mamulka211
13. sep 2015

@adsumus nedristaj uz adsumus, aj keby som nemala co do huby radsej skapem na vzduchu ako v dodavke sa udusim ako sardinka aj svoje deti, su to vymlete mozgy, lebo nemaju ani len pud sebazachovy

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 ináč to je des a hroza čo to ty tu dávaš aspon si niekto uvedomí hrozu čo produkuješ čistu hrozu a des

mamulka211
13. sep 2015

@adsumus ty si sama , ci sam o sebe des, lebo si uplne od veci clovece, ta niekto plati, ci len naozaj nemas co robit ze tu tliachas tieto dristy od rana

czechzuzanaba
13. sep 2015

@mamulka211 Nevim, co bych delala v jejich situaci. Hlavne ze ty vis, co bys nedelala...Vis co museli ti lidi zazit? Me se z toho chce zvracet, kdyz si tu situaci predstavim vubec. A zoufali lide delaji zoufale veci. Mysli na to, nez priste neco napises o jejich inteligenci. V gulagu jedli lidi lidske maso, udelala bys to ty napriklad? O cem se tu bavime prosim Te...

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 nie ja tu dávam seba a svoj názor, pokakaj sa z toho.

mamulka211
13. sep 2015

@czechzuzanaba o tom, ze tito ludia mali 4000 eur na prevadzacov tak neboli az taki chudaci aby museli jest ludske maso...

mamulka211
13. sep 2015

@adsumus teba mam na haku

nicolle21
13. sep 2015

@adsumus si vravela, ze nebudes otacat clnky v mori naspat, tak ti pisem, ze ok, neotacaj (clnky)
napis konecne o tej intervencii, to je to zaujimave a nie dotahovanie sa tu

czechzuzanaba
13. sep 2015

@mamulka211 Dostala si me. Dosla mi slova...Tento argument jsem jeste neslysela!

adsumus
autor
13. sep 2015

@nicolle2 o akej intervencii?

mamulka211
13. sep 2015

@czechzuzanaba mne je vlastne jedno aky mas, alebo nemas argument, z dlhodobeho hladiska aj sama prides nato, ze co teraz hajis je zle, lebo sama na to doplatis a s tebou nato doplatime vsetci, ty to nezmenis, ani keby si sla a vitala ich, je to fuk, lebo nie ty si pochybila ale ti dementi v Nemecku to zvorali a tak ako ich vodca Hitler to zvoral uz raz, zas to Nemecko zvoralo a zas nam nastolilo peknu.....z ktorej sa mozno uz ani nevyhrabeme.

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 načrtni riešnie, nebedákaj kto čo zoral, to nás zaujíma nie tvoje paranoje.

czechzuzanaba
13. sep 2015

@mamulka211 mylis se. Ne Nemecko, ale nekdo uplne jiny to zvoral a este porad zvorava. Jen az ted je to blizko nas...proto se bojis...a proto vykrikujes. Protoze az ted se te to tyka. Jinak te nic z toho, co se deje ve svete krome tvoji vesnice nezajima.

mamulka211
13. sep 2015

@adsumus ty si chora existencia clovece a ja na teba od tejto chvile uz nereagujem, skoda, ze tu nie moznost blokovat ta. ale som silna povaha, ked si poviem, ze nebudem na primitivov reagovat, tak nebudem, pa

mamulka211
13. sep 2015

@czechzuzanaba mas pravdu, Merkelova je len podplatena babka v tejto chorej hre...vsetko to je rozsiahlejsie...

modrofuzik11
13. sep 2015

pozrite, kolko je tu v ramci diskusie hnevu. naco? co mozete na danej situacii zmenit? nic. je uz davno rozhodnute. skoda sa rozculovat... radsej hladajte nieco pekne, co vam vycari usmev na tvari 😉

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 no som zvedavá či aj sa naozaj odporučaš alebo len dusíš kapustu, podla mna to druhé hiho

mamulka211
13. sep 2015

@modrofuzik11 jednotlivci nezmozeme nic, v jednote je sila, ale Slovaci dokazu diskutovat len na forach, do terenu nejde nikto, aj neznu revoluciu rozprudili bratia Cesi

czechzuzanaba
13. sep 2015

Dnes na CT1 byl program 168 hodin a tam je o lidech, co prisli ze Syrie a ziji v CR. Se kouknete...fakt...mozna budete nektere prekvapene.

eaka
13. sep 2015

@savory to s tymi hranicami si samozrejme neuvedomuje nikto... A este dlho nebude...