icon

Som za pomoc utečencom

adsumus
11. sep 2015

Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.

mamulka211
13. sep 2015

@czechzuzanaba ale ti tu prisli za inych okolnosti a uz davno, ja netvrdim, ze u nich nie su inteligentni ludia, su, ale nie je ich 1000000, ktory sa tu vali, ak nie viac....aj medzi romami su inteligenti, ale je to len nepatrny zlomok

eaka
13. sep 2015

@mamulka211 do tej dodavky predsa nikto nevliezol, boli tam naukladani uz mrtvi...

mamulka211
13. sep 2015

@eaka kde si to citala?

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 ty si tiež len taký zlomok alebo ani to nie?

czechzuzanaba
13. sep 2015

@modrofuzik11 zmenit jeste muzeme hodne. I jako jednotlivci. Az se to stane, a ti lide sem prijdou, mame dve moznosti. Bud jim pomuzeme a vezmeme je mezi sebe, nebo jim dame najevo, ze jsou pakaz odnekud a nemaji tu co delat a ze nam je jedno, jestli se utopi, nebo zdechnou hladem, hlavne at nas s tim neotravuji. A to rozhodne, jak to tady bude potom vypadat....

mamulka211
13. sep 2015

@eaka to boli len take uvahy, pravda to nebola

czechzuzanaba
13. sep 2015

@eaka nebyli tam nakladani mrtvi. Umreli v te dodavce. Ta dodavka byla chladici, takze zevnitr, na tom nerezu, byly vydrane ryhy od toho, jak se tam snazili prstami udelat diru a dostat se ven...prsty mely sedrene az do kosti.

mamulka211
13. sep 2015

@czechzuzanaba kto ich sem pozval sa pytam...oni sem boli niekym vyslani, oni sem neprisli len tak, niekto ich tu pozval, niekto im tu slubil lepsiu buducnost, nas, obcanov EU sa nikto napytal na nazor, nikto v takej zavaznej veci nespravil refrendum, proste sa rozhodlo par podplatenych ludi za nas milionov ludi....

czechzuzanaba
13. sep 2015

@mamulka211 30 let je podle tebe davno? No nevim..

eaka
13. sep 2015

@mamulka211 okrem toho... Ak tam aj naskali,tak uz predsa mimo Syrie.. V Madarsku.. Takze neboli zufali v strachu o zivot... Bali sa, ze ostanu v Madarsku a pridu o to, za cim sa vlastne vydali... Pecene holuby do huby v Nemecku...

czechzuzanaba
13. sep 2015

@mamulka211 pises cisto konspirace, ktere ja pokladam za hloupe. Nebavi me to, nebudu s tebou diskutovat. Promin. Treba nekdo jiny se chytne 🙂

nicolle21
13. sep 2015

@adsumus na str.8 si pisala, ze si za okamzity vojensky zasah v syrii.. znova ta prosim, napis AKO - kto s kym, proti komu, s akym cielom.. nie len vseobecne ze treba tam ist, KTO by tam mal ist a CO tam treba urobit?

mamulka211
13. sep 2015

@czechzuzanaba ved ja tvoje tiez, cize maj sa

adsumus
autor
13. sep 2015

@nicolle21 prepáč, ale ja som malý pánko aby so riadila tieto veci, keby so mala právomoci, okamžite idem do nich, ale nemám. 😖

nicolle21
13. sep 2015

@adsumus ved to je jasne, ale mohla by si aspon blizsie opisat co si presne pod tym predstavujes.. kludne napis nejaky scenar najlepsieho mozneho vyvoja podla teba, rada by som si to precitala

adsumus
autor
13. sep 2015

@nicolle21 moj postoj je momentálne ludom pomáhať, viac neviem, nikto nevie, ale ubližovať im je choré.

nicolle21
13. sep 2015

@adsumus takze z tvojej odpovede je mi jasne, ze prehlad nula bodov, zaujem o okolite dianie este menej, jedine co vies je verklikovat jedno a to iste dokola, co navadza cloveka na dve veci - bud ti za to niekto plati, alebo to robis sama od seba, co je este horsie
v prvom rade pomoz sama sebe a zajdi za odbornikom

adsumus
autor
13. sep 2015

@nicolle21 ježišku na križku hej valam sa v dolároch, sa spametaj dora.

mamulka211
13. sep 2015

@nicolle21 pisem si s niekolkymi ludmi sukromne spravy a presne toto , co si napisala teraz si piseme, uz to napadlo viacerych, myslim, ze je nacase ju nahlasit adminovi

eaka
13. sep 2015

Podla mna to je jej osobna uchylka...

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 no ved nahlasuj, utop každeho kto má iný názor ako ty, smelo do toho, šup šup. hihhi

nicolle21
13. sep 2015

@mamulka211 aky to ma vyznam? proste koncime a ideme spat 😀

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 utop každeho kto s tebou nesuhlasí utop každeho, al e každeho aj tak neutopíš, čo potom? máš to ťažké.

mamulka211
13. sep 2015

@nicolle21 ona si vytvori novy nick a zas tu bude vytvarat temy, kde bude kecat nezmysli

adsumus
autor
13. sep 2015

@mamulka211 podla seba sudim teba, ja mám len jeden nick, čo spraviš?

stardust
13. sep 2015

@mamulka211 co chces nahlasovat? Ze adsumus neverklikuje bludy a nezmysly z internetu tak ako ty a nevyjadruje sa rasisticky ku utecencom? 😕

nicolle21
13. sep 2015

@mamulka211 najlepsie bude sa na to vyprdnut.. uz som sa viac x presvedcila, ze takito jedinci vyblakujuci anonymne na nete kadejake somariny su len vymyslene postavicky.. pravdou je, ze nikto s tou havedou nie je zzity a nech narkoza a hnojka tvrdia cokolvek, henti slnieckari su plateni panacikovia

mamulka211
13. sep 2015

@stardust dobruuuu

mamulka211
13. sep 2015

@stardust nebud schyzofrenicka adsumus

adsumus
autor
13. sep 2015

@nicolle21 neželám ti, ale ked niekto označí teba a tvoje potostvo za háved, tak si spomen, že si robila to isté.