Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@ingridhowland Pozor,
tato "rozhladena" zena mi napisala, ze ide na prechadzku aj ona, lebo ma PMS...Riziko stretu s "hejslovenkou" je preto velke...
@natuska87 asi nevies citat nasta, ja som tam poslala teba, neprekrucaj fakty, vidis takto sa robi politika, ked sa zamerne klame. 😀
@mamulka211 reakcia vhodna diskuterky na Vasej urovni...Nepiste mi, ze som nakoniec aj Obama...O chvilu sem klasicky zapletiete aj moju rodinu...Take hekslovenske...
@mamulka211 tak neklamte! /polointeligentna pochopi, ze som si urobila srandu.../
@natuska87 ja ti budem tykat ak dovolis 😀 , ale tesi ma, ze ty mi vykas, ucta musi byt... 😀 😀 😀 😀 😀
@natuska87 hlavne sa nerozculuj, bez tych vykricnikov poprosim
@mamulka211 nechovam sa ako "sudruzka", chovam sa slusne ku kazdemu...Aj k bezdomovcovi na stanici...Kazdy je predsa clovek...Niektory velky a iny, maly, plny komplexov...
@natuska87 smekam pred tebou, taka mlada a uz taka uvedomela
@mamulka211 vykricnik je tzv. interpunkcne znamienko, v texte vyjadruje naladu a postoj pisuceho...Nikde nepisu, ze je to znak rozculenia...Ale, Vy ste mozni mali aj pravidla slov.pravopisu lepsie... 😀
@natuska87 a aj inteligentna....
@mamulka211 Dakujem za poklonu...S mojou "mladostou" je to uz trosku ine...Necitim sa stara, ale vela pamatam...Dakujem... 😲
@mamulka211 Dakujem, snazim sa...Ale nie som dokonala a neviem vsetko... 😉
@mamulka211
@natuska87 nejdete k teme radšej?
@natuska87 veru, my sme mali lepsie vsetko, system, vladu, nazory...nasa vlada nas chranila od nebezpecenstva, nasi ludia mali vlastnenecke sklony..dokonca aj ty si zijes, zatial este teda zijes, neviem ako dlho..snad kym ti nejaky tvoj "chranenec"zo Syrie nepodreze krk, z toho, co nasa komunisticka garda vybudovala. Lebo tvoja garda to prave nici 😀
@adsumus tak to neviem, odkial mas taku statistiku, ze 46 percent deti. ale ked minule zadrzali auto niekde na juznom Slovensku, tak tam bola jedna zena
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/366401-v-...
mozno ak medzi deti rataju 17-rocnych, ale aj tak by som pochybovala. to o tych 90 percentach nie je moj odhad.
@natuska87 a este aj skromna si...
@mamulka211 Uz sa Vam aspon trosku priblizujem?
@valy odtial to mám http://www.un.org/en/globalissues/briefingpaper...
@natuska87 ani velmi nie 😀
@mamulka211 je mi to luto...
Ale nech je pre Vas utechou, ze vdaka mojej malickosti, vynika Vas genius!
/ nie genius loci/
@valy tu je dokonca uvedené, že viac ako polovica je detí, pre mna je to naozaj neznesitelne vysoké číslo http://www.mercycorps.org/articles/turkey-iraq-...
@mamulka211
@natuska87 vy neprestanete dve?
@natuska87 uz netrep a pis k teme a nekomentuj mna, tema je : "Som za pomoc utecencom", tak mas este k tomu co dodat?
@adsumus snazim sa ju naviest na temu, pockaj chvilku... 😀
@mamulka211 A Vy?
Ked ste mudra, preco odpovedate?
Ci Vy smiete, co...Mlada nekludna...
@adsumus ale nepochopila
@mamulka211 nemám záujem o tvoje komentáre.

@natuska87 ked jej vadia ženské hormony, neviem, čo robí na MK. 😅