Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@mamulka211 tema je jasna...
Len Vy ste nejako presli k segrgacii a k Obamovi...
/ treba vediet o com pisem.../
@adsumus Kedze ste tak pekne zacali, rada by som pokecala...
Nakoniec, mozno niekde v TN ...Mozno na kave...
@adsumus v tom pripade si zaloz vlastnu diskusnu stranku, popripade skupinu na fb, kde budes urcovat kto moze mat aky nazor a mladej povedz, ze uz na nu nereagujem
@adsumus ved som Vam odpisala, ze som prekvapena z Vasej ludskej reakcie...Utecencom treba pomôct, ale toto my, bezni ludia , neporiesime...Uz je to na politikoch, ako to ukociruju...Ale dobre to zrejme nebude...Z historickeho hladiska vzate, vzdy tu boli "presuny" polit., ci ekonomickych migrantov...Svet sa im chrbtom neotocil, ibaze toto mi pride uz ako exodus...
@adsumus Ja k nim rozhodne nepatrim...Snazim sa pocuvat odbornikov, z oboch stran...Obavam sa, ze ekonomicky to neustoji ziadna krajina v Europe...Vytriedit ich nedokazeme, lebo sa okmzite prispôsobia./ tomu, co sa od nich ocakava z hladiska vyznania/Ale ako cloveku mi ich je velmi luto...Mam priatela zo Syrie, zije tu uz 42 rokov.Hovorime denne aj s nim, ani on to nejako pozitivne nevidi...
/ nema strach z negativnych informacii o nich, strach ma z mnozstva a neschopnosti sa rychlo asimilovat/
@natuska87 oni sa budu rychlo asiMILOVAT, v roku 2050 ich bude dvojnasobok 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adsumus tak na toto Vam odpoved neda asi ani odbornik, natoz laik...Vojnu v ich krajinach my nezastavime, aby sa potom, postupne vracali domov...Svinstvo spociva v tom, ze na strane jednej obchod s ich statmi nam vyhovuje a na strane druhej, humanne prichylujeme utecencov, ktori aj vdaka nasim obchod.akciam, prisli o domov...Neviem, naozaj neviem...Vsetko, co dospelo na vrchol, je blizko k zaniku...
Zrejme sa civilizacia k vrcholu blizi...
@demo jej ergumenty su neprestrielne
@demo aj v partnerstve plati, ze si zacni len s clovekom, ktori na tom nie je horsie ako ty, aby ta nestiahol so sebou ku dnu, suhlasim s tebou
@mamulka211 😕
@natuska87 hehe, ja som to vedela, teba nebavi diskutovat s kamoskou adsumus, ty si cakala len na to, kedy napisem...zlata si...hehe
@natuska87 chapem, kedze ste obidve rovnako dobre a uz ste sa navzajom vychvalili, ake ste uzasne a zhodli ste sa v nazoroch aj v navsteve kaviarne, nemate viac o com kecat a cakate, do koho sa zas obujete svojimi blabolmi :D
@adsumus akosi sa do tej tvojej diskusie nikto velmi nezapaja, vaz si ma, ze ma este neprestalo bavit citat co pises, lebo to mozes potom uz zabalit :D
@mamulka211 nezaujímaju ma tvoje komentáre
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bohuzial som jedna z mala co toto vobec este komentuju
nemci sýrčania? sme ludia všetci http://www.topky.sk/cl/1000680/1497295/VIDEO-do...
desať tisíce ludí pochoduju za pomoc utečenecom v londýne http://www.theguardian.com/uk-news/2015/sep/12/...
ludia nechapem o co vlastne ide na SR....SR by malo zobrat nieco cez 2000 ludi, pri Tom pocte ziadna islamizacia ci o com sa to pise nehrozi predsa....SR media pisu z 3/4 polopravdy a na polovicu realne prelozene veci....Nemci beru takmer milion ludi.... nechapem tie posmesne komentare vsade, " vsak ked si ich pozvali , tak to zvladnu "....treba si uvedomit, o kolko odbremenuju tak ostatne krajiny EU....a co sa mi teda vobec nepaci, SR sa hlasi k EU len ked sa fondy EU cerpat daju( isto kazdy pozna v okoli zbohatlikov z EU fonfov a nedokoncene projekty, lebo peniaze z fonfov nejako vzdy zmiznu, len nove vily pribudaju v takej chudobnej krajine , ako je SR) ,a ked treba aj zodpovednost koletivnu prebrat, sa niektori chcu tvarit, ze vlastne oni su Slovania a teda sa ich EU netyka...smutno to je....aby NEmcov nepresla trpezlivost a neinvsetovali tzv. solidarne prispevky na krajiny ako SR; CR atd atd niekde celkom inde a efektivnejsie ( kto robi v DE legalne, vie kolko to je kazdy mesiac na vyplatnej paske kazdeho pracujuceho v DE)...
co sa tyka tych polopravd aky bordel ostava po nic a take ....o bordeli som pocula len v Madarsku...nie je to o tych ludoch, ale o Tom , ako je Krajina pripravena....v Rakusku, Nemecku , Dansku ludia, co sa ich to priamo tyka a organizovali konkretne veci pre ludi na staniciach a dialniciach, boli vacsinou prekvapeni, aki trpezlivi a disciplinovani su vacsina( jasne ze sa aj vynimky najdu , ako vsade), napriek tomu , cim vsetkym presli...
a este jedna vec....skutocne su 1/3 deti....
nic nie je cierne ani biele, rata sa aj s problemami,predsa len sme rozdielne kultury---- ale spolocnosti musi byt ochotna ich riesit, a nie sa len hadat kto je Slovan , krestan a neviem co vsetko.......to je jedno...vsetci sme ludia...
vsak kto nechce, nemusi, nic konretne s tymi ludmi robit...a kto chce ,pomoze rad a vidi, ze to ma zmysel....

@mamulka211 tema je jasna...
Len ste nejako presli k segrgacii a k Obamovi...
/ treba vediet o com pisem.../