Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@jabadaba podivej se, pokud se sem nahrne aj pul milionu lidi, a EU nedokaze je za a)zastavit na hranicich b) zaregistrovat, zarucit aby prosly procesem, dat azyl jen tem, kteri jsou doma v nebezpeci c)zabezpecit, aby dodrzovali zakony ti, co ten azyltady dostanou - tak ja porad nebudu mit problem s tim, aby jsme pomohli utecencum. Protoze to potom na co tu mame teda hranice, celniky (ano, porad je mame!), policii, armadu, imigracni urad, urad pro migraci (ten dela momentalne napr. co? ) a dalsi podobne instituce...uplne na nic. Protoze oprav me, jestli jsem te spatne pochopila, ale ty rikas, ze radsi nepomajme nikomu, protoze nejsme schopni si s tou masou lidi poradit, nejsme schopni je roztridit, nejsme schopni potrestat lidi co zakon nedodrzuji?
@adsumus ty keby si mala aj 10 vysokých škol tak zial nepochopíš.. 🙂 Ze nádej na uplatnenie..hmm...resp. nádej ze sa sociálny systém postara... 😀 😀 😀
@sardinka333 je veľa utečencov a migrantov, ktorí sa uplatnili, či nie? dvoch takých poznám.
@adsumus až dvoch??? Fiha...vysoké číslo..tie ženy čo sem idu z moslimských krajin maju predpokladam tak zakladné vzdelanie...a kedze vzdelanie je v afrike take ake je, neznalost jazyka danej krajiny...no..kym z toho bude pracovná sila tak do nich bude treba investovať nemalo prostriedkov. A tie mohli ist na občanov tej ktorej krajiny...
ináč kukám, čo tu samo dal, akožemedia nám nepovedia, tento chlapík ma svoje fotky normálne na fb nepozhnáte tie vlajky na akej strane stojí? https://www.facebook.com/murtadha.al.zubayde/ph...
@sardinka333 nepredpokladaj a prečítaj si príbehy utečencov, je ich dosť na nete, už som to tu aj dávala.
@sardinka333 z toho? ludia su to?
@samo_blaho Onedlho sa zobudia Nemci aj Švedi.Ten posledny obrázok ako si na zapalenej mrtvole ohrieva ruky je naozaj ukažka. Ukazka toho komu sme poskytli miesto na život v Europe. Je to otazka času kedy sa chlapci prejavia.
@czechzuzanaba a ako si stoja ženy z Eritrei, Sunitky, Lybie, Iraku...kedze nie su všetci syrčania... - troška objektivita nie?
@anickablava akože hentake fotky su normalne a bezne u väčšiny uživatelov hej? Sem tam nejaka mrtvolka...A tu stale nejake ,,sluníčkářky,, idu tvrdit ako nam nič nehrozi, chudatka utečenci - ludsky zivot tam stoji ,fajku dymu,, aj to je ,,drahé,,.... 😖
@adsumus Utekaju len zo Syrie? Nie. Vacsina je mimo toto uzemie! K tej uspesnosti zaradit sa do inej spolocnosti som tu uz dala dokument ZDF, tam si mala percentualne vyjadrene kolko z imigrantov, mimo tuto vlnu sa v Nemecku uspesne a plne dokazalo integrovat a aj Ti tam vysvetlili preco ich integracia zlyhava. Opat tu uraduju naivita a nezaujem o fakty.
@czechzuzanaba vidi a to tym syrskym zenam tam konci...
clanok o uteceneckom tabore Zaatari, v Jordansku, jedna z vypovedi tamojsich utecencov:
..."Štyridsaťdvaročný Básim Zuhrí by odišiel tiež, ale nemá 400 dolárov, ktoré potrebuje na cestovné pasy pre dve manželky a päť detí. ..."
Mame v Europe polygamiu? Rada si vypocujem argumenty ako takyto clovek bude vediet existovat v monogamnej spolocnosti.
@jabadaba zeny a dcery necha doma a zoberie len syna - ak ma...jednoduché nie? Tak to urobil aj ten ,,akože potknutý,, madarskou reporterkou....on je ,,za vodou,, a manželka s deťmi - predpokladam podradné plemeno zenské su v utečeneckom tabore v turecku.
@sardinka333 ja len hladam odpovede na tolko paradoxov, ktore su v totalnom rozpore s Europou, nekompatibilne, nemenitelne, ze mi to nedava logiku. Nedava.
Dievcata, otazka POLYGAMIE v striktne monogamnej spolocnosti. Poprosim argumenty ako su tieto dve odlisne zriadenia kompatibilne. Dik! Akceptacia polygamie jednych totiz zalozi precedens aj pre ostatnych....
tu je mala ukazka za co nas maju v EU podporovatelia ISIL:
Objavilo sa veľa postov a zdieľaní s výzvami na opustenie Sýrie a odchod do Európy kde “hlúpi neveriaci barani dávajú prišelcom domy a peniaze”, kým je to ešte možné.
Bravo! Na jednej strane skvela sprava, ze konecne s touto pomatenou cvargou spravi niekto poriadok - Rusi nastupuju v plnej zbroji. Na strane druhej klepme se, ked k nam zacnu prudit v ovela vacsich poctoch fanaticki suniti! Ich sen o Kalifate naberie na realnych konturach v tupej Europe. O ktorej si myslia to co je vyssie uvedene. Vynatok je udajne zo statusov tychto "bohabojnych" jedincov.
cely clanok tu:
http://www.hlavnespravy.sk/ruska-pritomnost-v-s...
ADSUMUS mementalita ne je meratelna hodnota pre teba, pretoze ty o tom menas ani ponatia ,ako mentalita vplyva na chovanie jedinca......
ideologia ako je islam, vspojeni smentalitou orientalcov tak vrazededne spojenie, ktore ma za nasledok chovanie,ako vtom linku si mohla vidiet z nemecka..... atakto s achovaju vsade.aj v ich krajinach...
odpovedala si ucelovo, vyhla si sa priamej odpovedi. bolo mi to jasne, hned osd zaciatku, ze nedokazes na to podpovedat argumentacne.
@jabadaba podle naseho zakona muze mit jen jednu zenu oficialne. Ostatni muze mit "na divoko". Ostatne tak, jak to delaji i chlapi v evropske kulture. Ci nedelaji? Vsichni jsou si verni? Nejsou rozvody, dalsi partnerstvi, nevery...
@czechzuzanaba neveru porovnavas s bigamiou? To je trosku odvazne, nie? Neviem o jedinom pare u nas, co zije oficialne s jednou manzelkou a druha neoficialne zije s nimi. Ty hej? To je tvoj argument k tej kompatibilite tychto odlisnych spolocenskych zriadeni? Iny argument nemas?
@jabadaba myslela jsem ze jsi se ptala co budou delat...Ale, co si delaji doma, me je jedno. At ma i 3 zeny. Ja jsem v tomto za to, at si doma kazdy dela co chce. Nevadi mi homosexualove, nevadi mi polygamie, kdyz s tim vsichni zucastneni souhlasi. Napr. si dovedu predstavit, ze zena, ktera ma muze sama pro sebe a je to nasilnicky blbec, muze byt nestastna a dve s jinym treba stastne. Nevim, nezda se mi tato otazka jaksi podstatna v tomto tematu...Kdyby si moje sousedka nasla dva muze a bylo by stastna, i oni, me je to uplne sumafuk.
https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/20...
a tu je jedna ukazka mentality eorientalcov...
hala, kde j su ubytovani sa cisti 2 krat denne... ale stale je tam spina.... bezenci mocia na zeny , kd espia, toaletnu potrebu vykonavaju v rojoch miestosti, vsetko hadzu po zemi, utocia na zeny a sex. ich obtazuju.......
ramada, co ma na starosti dodrziavanie poriadku tam si uz nevie s nimi rady.....
a tu je video, co vystrajaju....
http://www.pi-news.net/2015/09/video-leipziger-...
http://www.pi-news.net/2015/09/ehrenmord-tochte...
a toto dievca zabili vlastni rodiciaorientalci, pretoze mala sex so svojim priatelom.....
http://www.pi-news.net/2015/09/video-illegale-s...
tu ilegalni bezenci poskodili a z neucili cintorin.. na pomedzi srbska a chorvatska........
@sardinka333 tak ty ze Syrie berem?
@czechzuzanaba nepochopili sme sa. Ja sa priamo pytam ako si niekto predstavuje koexistenciu takto diametralne odlisnych spolocenskych zriadeni. Mna nezaujima ako to maju doma, ja nemam potrebu nikoho menit na svoj obraz. Ale kedze tu celime masovej imigracii ludi z krajin, kde je bezna aj polygamia, zaujima ma ako bude vyzerat ich integracia do cisto monogamnych spolocenstiev. Toto je totiz dost zasadny rozdiel medzi nasimi kulturami, okrem dalsich dost zasadnych. Predpokladam, ze drubu manzelku nezapru a nenechaju naverimboha kdesi daleko. Aj s jej detmi. To znamena, ze po prijimajucej krajine budu ocakavat akceptaciu polygamneho statusu. To uz ale moze byt problem.
@alice107 ano, chapeme, nekteri jsou mimo.
@jabadaba no tak primo ti rikam, ze at si oni delaji co chcou, a my taky, ne? Podle zakona bude mit jednu zenu. Kolik jich bude doma, jejich vec. Proc by jsme nemohli koexistovat? Pekne slovo jinac 🙂 To jsem neznala.

@samo_blaho meniem presne, ale už som to videla asi dvakrát, ked som klikla na link.