Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@adsumus keď je šírenie zla mať vlastný názor, tak potom šírim zlo tak ako ty.
To že ty máš názor, že 1.5 mil moslimov nasťahovať do Európy je dobrý nápad, je tvoja vec, to, že ja tento názor s tebou nezdielam, neznamená, že som rasista. 😒
Ja tu na nikoho neútočím, tak prosím vynechaj ma z toho, šírenia zla. Pýtala som sa na x veci, nereaguješ na žiadnu. Tým pádom, nemám o čom diskutovať.
Europa je na prahu rozkladu - to nie je o rasizme ani xenofobii...to je o tom, ze Europa nema kapacity na prijatie desaťtisíce migrantov...treba im pomohat ale na uzemí Turecka alebo od kade prichadzaju...Europa nie je nafukovačka. Aby sa po krajine len tak premavalo x ludí čo nikto nevie čo su zač...načo su nam vlady??? Vedia bojovať len niekde v zamori. - ochrana obyvatelstva ,,nix,,......sem moze hocikto príst a robiť si čo chce. Som zvedava ako Nemecko toto chce riešiť..ze už od buduceho týzdna budu ich posielať spät....no som zvedava. Od začiatku sa malo selektovať - nejakym samosudcom na pobreži Afriky, kto je vojensky utečenec a kto prišelec...
Tých milion ludi pride do Nemecka....a tam čo???? Budu chcieť byty, školky, školy a SVOJE nabozenstvo....a mozno prácu...domaci obyvatelia budu ,,prevalcovaní,,.
Ja by som razila teoriu - kto sa prosposobí moze ostať (preverena osoba) kto nie hajdes domov. Malý dvor a velký bič...
To ze pride k sociálnym nepokojom je len otazka času.....