icon

Som za pomoc utečencom

adsumus
11. sep 2015

Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.

dusika11
23. okt 2015

@adsumus no co stym....ok.SOBAs.....priklad...je muz...ktorehho nechces...si zobrat...dajme tomu nemilujes ho...
co je spravne...??povedat ok....nemilujem ta...vies....nechajme to...ale davat nadej..taat za nos,,,??
cxo robi teraz europa-.???neuprimne v zaujme svojho...pozyva tych ludi.tu...a pritom ich nikto nechce
ti ludia su oklamani...ako pomoct???zastavit okamzite rpedaj zbrani....a vyrobu...prinutit sadnuit sunitov a sitov ku stolu...a nepustit ich von kym sa nedohodnu
islam bojuje medzi sebou...ako kedysi prostestanti a katolici....a toto fakt nie je nasa zalezitost...
ale ked da eu nadej tym ludom ze maju kam ist odvadza sa podstata riesenia..na ktoru..nahodou???umyslom???nikto netlaci...europa riesi nepodstatne...podtatne je okamzite ich prinut zastavenie bojov.......a sadnut za stol.....jedine tak sa ochrania dalsi ludia...toto je ..jedina pomoc...prijmanie ludi nie...
lebo ich bude stale viac aviac

dusika11
23. okt 2015

@maira15 stare dobre nemecko nikdy nesklame..a ja som si myslela ze sa zmenili....

dusika11
23. okt 2015

nieco pre ziskanie nadhladu....sice troska od temy..ale mozno pomoze..ziskat nadhlad
http://panobcan.sk/generalmajor-emil-vestenicky...

dusika11
23. okt 2015

od cca 21 minuty aj o utecencov...a dalej vysvetluje pojem hybridnej vojny.....hybridna vojna pripravne tlaky 25 minuta....prvok hybridnje vojny...chaos..atd....to je profesionalny vojak..a vela profesionalnych vojakov ma tento nazor

dusika11
23. okt 2015

okolo 28 minute profi oko vidi chlapcov co presli vycvikom

anickablava
Odpoveď bola odstránená
dusika11
23. okt 2015

@anickablava no asi tajk predpokladany cas na vybuch v europe...na vianoce..neviam ako sa na toto da pripravit
http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/c/481242/sl...

jabadaba
Odpoveď bola odstránená
dusika11
23. okt 2015

@jabadaba ja az taka akcna nie som mne staci co mi povie mamka z rakuska..podla predpokladov to najskor vypukne na vianoce kd ich zacnu urazat nase sviatky

jabadaba
23. okt 2015

@dusika11 citala som ten konvickov blog co si dala vedla. Nieco je realne, ano tie Vianoce mozu byt takym cervenym platnom... len napr. nesuhlasim s tymi jeho bodmi opatreni, ako dopadla redakcia Charlie Hebdo vieme.... 😖 Byt v strehu je vsak na mieste pri takom pocte ludi, ktori sem neustale prudia. Bohuzial, s tym musia aj oni samotni ratat, ze medzi nimi nie su vsetci s cistymi umyslami a ista rezervovanost je teda na mieste.

Akcna? 🙂 Neviem, mala som veci, proste som sla. Raz videne je viac ako stokrat opakovane. Ale rozdat sa na vsetky strany nie je mozne.

maira15
23. okt 2015

@dusika11
@jabadaba
ja to tiež čítala a nemyslím, že Vianoce budú nejako aktuálne, podla mňa na nejakú akciu nie su ešte zorganizovaní, ešte stále sa sem len hrnú, ja to vidím na teóriu postupných ústupkov..

dusika11
23. okt 2015

@jabadaba no ja stiham davat iba na detske oddelenie na aro..ked mam..najnovsie nemali deky

jabadaba
23. okt 2015

@maira15 aj to je mozne.

jabadaba
23. okt 2015

@dusika11 to je pekne. Niekedy staci malo, ide o gesto, nie o kvantitu. 🙂

adsumus
autor
Odpoveď bola odstránená
aber
Odpoveď bola odstránená
sardinka335
23. okt 2015

@dusika11 ach...az mi je z toho ťažko ked to čitam...aby sme ešte my sami neboli vojnoví utečenci.. 😎 Ja sa čudujem ze sem furt pušťaju tie davy...nulova ochrana hranic. Na viacnočne trhy do rakuska alebo nemecka ma nikto nedostane....začinam byť asi paranoidna...

aber
Odpoveď bola odstránená
aber
Odpoveď bola odstránená
adsumus
autor
Odpoveď bola odstránená
aber
Odpoveď bola odstránená
eva8
23. okt 2015

@aber ten prispevok patril mne? o com je rec?

aber
23. okt 2015

O tom, že jedna zaľúbená z inej diskusie prebrala myslenie moslima

adsumus
autor
Odpoveď bola odstránená
aber
23. okt 2015

@adsumus mne písali, že som preňho pohovka, je to haved a iné.... Napádali stále normálne sme diskutovali a do toho vpadli, že nám deti unesú, padneme na hubu, že sa nikdy nezmenia ani rozpisovat nebudem. Potom som začala aj ja byť protivna a zrazu hup, už som klesla na dno. Sú to rasistky, veď oni tu neostanu, chcú ísť do nemecka,francuzska,anglicka a škandinávskych krajín. A jedno nechápem, že čoho sa boja? Veď biely slovák vas pomaly zareze a prepadne počas dňa, toho sa nebojí? Nie nadava na moslimské dieťa, ktoré bude nebodaj sedieť vedľa jej dieťaťa, hanba

maira15
23. okt 2015

@aber
@adsumus
O čom je reč? Nejako mi uniká pointa...

eva8
23. okt 2015

@aber ked sa v tom vidis... ja som myslela na prispevok inej nedamy

aber
23. okt 2015

@eva8 to je jedno, prečo si nemyslíte svoju skupinu a nechali ostatných normálne diskutovať??

aber
23. okt 2015

@maira15 to, že nenechate ľudí normálne diskutovať a šíriite len zlo a nenávisť, nauč sa čítať

adsumus
autor
23. okt 2015

@aber podla mna by ti toto normálna žena mama nikdy nemohla napísať, čo oni píšu, ja poznám tiež rodinu muslima a kresťanky, krásne detičky maju, aj mudre aj krásne a ked si predstavím, že príspevky niektorých uživatelov by mohli vyvolať voči týmto mudrym, krásnym a nevinným ludom nenávisť taku, že sa im nejakí ožran vyčura na telo alebo ich niekto pojde zapáliť v mene akejsi kvázi obrany vlastnej kultury je mi príííííšerne, ved tie deti a celá rodina JE sučastou našej kultury, su to aj naše deti, prečo by sme im mali ubližovať?