Spálené vlasy
Poradí mi niekto, ako zachrániť vlasy spálené po melíre. Po umytí pôsobia ako chemlon chumáč. Samozrejme sa česaním odlamujú. Je mi jasné, že musia odrásť, ale nemôžem sa vykosiť strojčekom 🙂 Pomôže mi niekto ako tak zmierniť túto katastrofu ? Ďakujem za záujem.
Ja som si zacala masky kupovat, momentalne kallos alebo tak nejako sa vola ta znacka a tie mi vyhovuju, tiez mam znicene vlasy a dost problem, aby vyzerali dobre a nie ako chemlon, a teraz sa mi to celkom dari ich udrziavat v pohode stave 😀
tiež sa priklanam ku kokosovému oleju a nechat cez noc. Možno malinko prestihat, aby tie najhoršie ,,splaleniny,, šli preč. Jako si si nakoniec poradila?
tiež mi to neprijde nejak velmi spalene. Ale ak to vidiš inak tak daj otrihat a kup si maske na regeneraciu vlasov
ostrihat a použit niečo na regeneraciu vlasov , nejaku dobru masku.
ostrihat, masku na vlasy a nejaky čas nefarbit, nemelirovat , aby sa vlasy zregenerovali
Ostrihať a nedávať silný melír na noektore typy vlasov sa melír radšej neodporúča bez ohľadu na starostlivosť ta musí byť profesionálna.
@paulakolla Ahoj, predpokladam, ze si to uz poriesila a nasla si pre seba vhodne produkty. V pripade, ze sa s tym este trapis, tak ti viem odporucit od znacky Mon Platin z kolekcie Hy Loren sampon, ale hlavne masku na blond vlasy, obsahuje kyselinu hyaluronovu a preto budes mat vlasy krasne zregenerovane a pokial zvolis radu na blond vlasy, tak este aj potlacis neziaduce zlte ci oranzove pigmenty.

@paulakolla olaplex nie je maska, ten na doma cize 3 chrani vlas pred mechanickym lamanim a poskodenim. Nepridava hydrataciu. Cize das si olaplex na mokre vlasy, nechas 10 min posobit, potom sampon a potom masku 🙂 na tej foto to nevyzera nejak hrozne. Mas ajtam nejaku fotku kde stojis? Vlasy zozadu, ucesane?