icon

Spaľovače tukov. Pomohli vám schudnúť?

zabka1611
14. jan 2011

Pomohlo to niekomu schudnut? ja si myslim, že su to vyhodene peniaze, ale citala som jedno forum kde si ludia chvalia a odporucaju tak neviem....treba mi zhodit ešte tak cca 5-6 kil a drzia sa ma ako kliešť! :(

Strana
z3
nastus
25. apr 2014

Ahojte babulky rada by som sa spítala hlavne tích ktoré chodíte cvičiť a používate alebo ste používali nejaký spalovač tuku, či keď ste schudli nejaké tie kilečká a už ste prestali používať spalovače či sa vám tie kilá nevrátili. Pretože chcem začať užívať spalovač ale bojím sa toho, že ked sa dosiahne určití vysledok s ktorím budem spokojná že by sa tie kilá vratili .Máte s tímto nejaké skúsenosti? Za váš názor budem veľmi povďačná 🙂

23petka
28. máj 2014

Ahojte baby,prosim vas potrebujem radu...zacala som cvicit,kupila som si protein a rozmyslam ci si mam kupit spalovace tukov,l-karnitin,lebo ja ani nechcem nejako strasne schudnut,ja by som potrebovala dat brucho dole,s tym som strasne nespokojna a ostatne nepotrebujem,akurat tak mat lepsiu kondicku...mam 170cm a 61kg....mam si kupit ten l-karnitin alebo???

aleenka123
14. aug 2014

Ja spalovačům tuku neverím. Už som pár vecí vyskúšala a nič mi nepomohlo. Schudla som až keď som začala behať a jazdiť na bicykli. Domov som si zaobstarala cardiotrenažér http://www.fitnessoutlet.cz/ a behala som na ňom aj pri pozeranie na televíziu. Dôležité je kontrolovať si príjmy a výdaje kalórií, nič iné ti nepomôže.

kikusha92
13. aug 2016

Ahojte... Potrebovala by som schudnúť minimálne 15-20kg. Poraďte my prosím ako nato? A či si mám zakúpiť neaky spaľovacie tukou? A ak áno tak aký? Aprosim poraďte iba také čo naozaj fungujú a podporujú chudnutie.. Dakujem

Strana
z3