Športová podprsenka na väčšie prsia
Ahojte, prosim viete mi poradit velmi pevnu sportovu podprdu? poslednu som mala naozajze z lidla na zapinanie vzadu s dobre sirokymi ramienkami, bola.perfektna ale.uz doziva a ako som zbravnatela tak mi je aj mala a nedrzi tak akoby mala. prosim, poradte mi, na sume mi nezalezi.
@majamat prečítala som celu diskusiu a tvoja reakcia je tiez prehnana. tu pises, ze ,,vsetko tlaci" no tak asi na to sa tu reagovalo: ,,mam tiez 80G. viem co to je. vsetko tlaci, rpsia tahaju podprdu dole." nuz tak neviem, neznie to pohodlne... tlacenie nie je bolest? asi to tym uzivatelka, s ktorou ate sa chytili, myslela. ja som sa trepala vlakom do Prahy raz na bra fitting, aby som cely diskomfort uz poriesila, cize pre mna Bratislave napriklad teraz usetri 500km :D ked ta nic neboli ani netlačí tak naozaj nemas dovod vycestovat, ale spomenutie tlacenia podprsenky nas teda asi viacere zmiatlo. tot vse
Bonprix má skvelé
@missviolet len zabudas na to, ze je to reakcia., cize reagujem na podnet, ktory bol neprimerany a navyse aj som radu neziadala. takze aky podnet, taka reakcia.
ja neviem co je to zanezmysel, ze musim ist na jedno miesto a nic ine neexistuje a ked nejdem, tak budem trpiet. to bol akoze rozkaz? ked nei tak budem trpiet? nehovoriac o tom, ze som o trpeni nikde nenapisala.
to akoze taketo vyjadrenia sa ti zdaju ok?
to tlacenie, to som pisala dost vseobecne, cize ako celkovu skusenost s podprsenkami. netyka sa to sportovych podprseniek, a nerozpisovala som kazdu jednu podprdu co mam doma. to by bolo na dlho. keby to mam rozpisat, mam aj take, co su mi dobre, dobre sedia a citim sa v nich dobre a predstav si, su objednane cez net z Astrateu. no nie su sportove. tu bola tema sportovych podrseniek.
a len tak mimochodom, to som pisala ze tlaci a bolesti bol jeden odsek, kedy bolest vznikla za urcitych nie beznych podmienok - spojenim raminok vzadu mi podprda taha prsia hore. normalne sa ramienka preds vzadu nespajaju, cize za normalnych podmienok sa toto nedeje. a silne pochybujem, ze by v tom obchode mali dlhsie rmaineka na podprdach, elbo toto je problem ked ich spojim dozadu, su kratke.
@richie233 neplatia ti nahdou v tom obchode?
ked uz som podla teba taka vymetena tak mi to vysvetli a odpovedz an otazky.
1. preco mam problem citat s porozumenim?
2. co konkretne popieram?
3. preco s myslis, ze netusim, ako am spravna podprsenka sediet a vyzerat?
4. ako ma teda spravna podprsenka sediet a vyzerat?
5. co je sportova podprsenka?
6. kde som pisala nieco o brafittingu, ked tvrdis, ze neviem co to je, ako prebieha a co je jeho ucelom:? len tak mimochodom, c to je a co je jeho ucelom sa dozvies uz v definicii z netu. nad tym nejak polemizovat netreba.
7. kde som poprela to, na co je dobry brafitting, ked som o nom absolutne nikde ani nepisala?
8. ake fakty tu predostieram?
kks.. akoze pridem si po radu ohladom podprsenky, ale este aj pod takouto naozaj nevinnou témou sa strhne hádka.

@richie233 akosi si nepostrehla, ze ja sa na nic nepytam. ja som prispevok nezalozila, len so pridala komentar - nerjaku skusenost. z netu som nikdy sportovu podprdu neobjednavala, cize neviem ako by to dopadlo. mozno aj dobre, len som sa k tomu zatial nedostala, lebo akosi ju zatial nepotrebujem, nesportujem. mozno zacnem a mozno aj nie. to sa este uvidi. navyse, da sa tovar vratit.
a precitaj si svoj komentar, lebo nie ja neviem citat s porozumenim,a le ty asi ani nevies co pises.
to co si napisala je citove vydieranie. akoze ked nepojdem do BA kupit si podprdu, ze budem trpiet????? to co je za nezmysel. kazdy kto nepojde do BA bude trpiet? sa spamataj.
a dalej mi pises -... tvoje bolesti.... este raz, ake bolesti????? vies nieco viac ako ja? o ziadnych bolestiach som nepisala.