Športová podprsenka na väčšie prsia
Ahojte, prosim viete mi poradit velmi pevnu sportovu podprdu? poslednu som mala naozajze z lidla na zapinanie vzadu s dobre sirokymi ramienkami, bola.perfektna ale.uz doziva a ako som zbravnatela tak mi je aj mala a nedrzi tak akoby mala. prosim, poradte mi, na sume mi nezalezi.
@zubrienka1 dcera ma 75e/f a sportove ma na mieru :( Ja mam pocit, ze take ani nic neexistuje, co by ju netlacilo, velmi tazke ma tie prsia.
@anjelicek26 vyskusaj tie panache, tiez som bola skepticka... ale naozaj drzi, mam velkost 70G
@zubrienka1 vdaka idem pohladat u nas. Lebo stazuje sa riadne a lobuje cely cas za chirurga a zmensenie 🙄
@anjelicek26 aj ja by som najradsej zmensenie, lebo to je hrozna ostara... len sa trochu bojim operacie. Tvoja dcera musi este par rokov vydrzat, lebo zmensenie odporucaju az po 20roku zivota, ked prestane rast. Akurat som si to pozerala nedavno pozerala, mne take obludne zostali po detoch🙈
@zubrienka1 pozerala som link, vyzera perfektne len sa neda objednat cez net..
@zubrienka1 aj my sme jej tak povedali, ze ak to v 20ke bude stale chciet, tak jej to bez problemov zaplatime, nie je to take drahe. Ona je s toho fakt nestastna, si to vies predstavit pri 152cm vyske, ako to vyzera... nosi same siroke veci, nech to nikto nevidi, dostat ju na kupko je umenie... stihlucka je a take prsia, absurdne to vyzera :(
vyskusaj tu... https://www.triola.sk/83-sportove?q=Značka-Panache
@anjelicek26 chuda, ja som o nieco vyssia... viem si predstavit aku ju to trapi
Shein..fakt áno Čína.. ale ja mám E F odtiaľ mám takú super športovú ze som nechapala ..a niesom ochotná dávať 30 e q viac za podprdu keď chodím cvičiť..do 7 e stala ..treba popozerať
@anjelicek26 Panache, naozaj. Ja mam obvod 110cm ce prsia, kosiky J, ked som mala viac kil, bolo to 125cm cez prsia. ganarantujem, ze Panache jej bude perfektna, maju aj maly obvid pod prsia (65cm). drzi perfektne... moje prsia su neskutocne tazke, pojdem aj na zmensenie, ale Panache ma zachranila
autorka, Panache, da sa vyskusat v BA aj objednat online z niekoľkých eshopov. ich tabulka sedi
@missviolet vdaka ked dojde pozrieme a pomeriame, ja mam totiz pocit, ze jej chudatku este podrastli od jesene 🙄 Sportove potrebuje urgent, na telesnej ze je to inak hroza.
@anjelicek26 poslite mojej niečo 🙂 má 15 a je ako letisko, zatiaľ nič nespomína ohľadom toho, ale asi sa trošku možno potrápi kvôli tomu a budem musieť dlho vysvetľovať, že to je ok
dakujem, ano popozerala som si eshopy, musim sa doma pomerat este a objednavam. potom dam avizo, velmi pekne dakujem za rad
@marcellka32 ona by bola radsej za to letisko, aj ked jej stale vravim, ze kazdy chce to, co nema :( Ja mam tiez vacsie prsia, ale nad D/E to proste ani v tehu neslo, u nej je to uz strasne moc, lebo aj z druhej strany rodiny muzovej maju vacsie. Len 16 rocnu do narkozy zatial rozhodne davat nebudem, su po tom jazvy. Musi to dobre v hlave premysliet a byt si uplne ista.
@anjelicek26 chápem, podľa mňa už je rozhodnutá...a na klinikách sa už robia s minimálnymi jazvami
@zubrienka1 aj ja mam panache a veľkosť 75G a je perfetná..
@anjelicek26 ja mam tiez 80G. viem co to je. vsetko tlaci, rpsia tahaju podprdu dole. mam peknu bluzku, marne hladam podrpdu. je to taka ta, co nema rukavy a ide tesne okolo krku, cize z klasickej by mi trcali ramienka.
zial, mam prsia nizko, tkaze neicop take,a o vzadu spojit ramienka, nehrozi. ked ich spojim, prsia mi vybehnu ku krku. vyzera to otrasne, priapdne to az boli., tie ramienka su pre mna jednoducho kratke.
skusala som pred polrokom sportove podrpdy v obchodoch a csta hroza, aj znackove. ked mi to bolo cez prsia, pod prsiami som to mala volne ako tricko.
raz som kupila podprdu v Kiku. uz ma 100r a mala som mensie prsia, je to taky ten material,a ko byvaju tie sportove podprdy belindy - nie su pevne. no ma dvojitu vrstvu, vzadu su ramienka pomedzi lopatky. a hoci je pruzna, ale azroven aj leasticka., cize dokazems a do nej natlacit a dokaze aj prsia udrzat pevne, no uz vyzera dost biedne..
@missviolet kde v BA sa da vyskusat?dik
@berusinka2 attractiv🙂
@missviolet dik,to je v avione?
@berusinka2 vivo a bory mall
@richie233 ja mam iny nazor. nechce sa mi koli podprde behat do BA. navyse ani tam sa neviem orientovat. tento napad ma skor odpudzuje. a teda neviem cim to je, nam vzdy zacne blbnut auto, ked ideme niekde dalej, alebo amme ist. jak naschval, preto taketo cesty nemam chut podnikat.

https://attractiv.sk/sportove-podprsenky/panach...