Správa Lunacek dostala v Európskom parlamente zelenú
http://www.cestaplus.sk/cestaplus/clanok/hlasov... aky mate na to nazor? dakujem.
@maca_p
no keby si čitala poriadne (!!!) tak by si si vsimla slovičko "vacsinou"
a toto je dokazane. Vacsina homosexualov nebola v detsve prijata, neraz aj ich pohlavie, neraz zle vztah s tym istym pohlavym co sa tyka rodica, neraz sexualne zneuzivanie, sexualne nasilie,... toto su fakty. Minule som to riesila so znamy - homosex., - zly vztah s otcom. On si je toho vedomy.
@maminuska logo spolocnosti by malo mat vzor nezivotneho charakteru. logo rodiny moze byt s postavickami. kolkoo muzov, zien, deti na nom bude, nech si da urobit kazdy podla svojho vkusu. 😉
zena + dvaja muzi a 5 deti, muz + zena + dcera + syn - ci naopak najskor syn a potom dcera- takto je to ztandardizovane aj v casakoch....väcsinou.
@fidka79 ale hadam nechces tvrdit, ze tato aktualne preberana sprava zrovnopravnuje pedofilov? Jednak pedofilia je sexualna uchylka a vo vacsine statov trestna (aj ked zda sa napriklad katolickou cirkvou mnohe desatrocia (mozno storocia) ked uz nie akceptovana ale aspon ututlavana). A za druhe homosexualita je sexualna orientacia, a to uz je uplne ina kategoria.
Transsexualita je zas diagnoza spadajuca do psychiatrie. Transvetistia taky tak.
@zuhana2 moje deti chodia do skolky, cize mna sa to nejako nedotkne. uz raz som podobne tlacivo s kolonkou nahlasovala na UPSVare a to vtedy, ked som z MD sla do prace a vyplnala tlacivo prispevok na starosltivost o dieta.... cize len neorientovani v problematike s tym maju problem.... 😝
inak kazdy clovek sa rodi so stipkou bisexuality, ale tomuto aj tak vy neuverite 😀
@maca_p vies ty co to je LUNACEK report?Ze neorientovani v problematike.... http://ocilkova.blog.sme.sk/c/343975/Moji-najle...
Hovorí sa tomu pomalé varenie žaby.
Asi to bude OK, aj MFB sa teší: https://www.facebook.com/monikaflasikovabenova/...
@zuhana2 tu sa to dozviem, zarucene so znacnou mierou prehanania. ci prehanadla? 😝
ked uz tak, tak mne vobec nevadia homosexualne pary vychovajauce dieta lepsie, nez takato permanentne ozrala luza http://www.cas.sk/clanok/271468/zuzana-nedodrza......
a radsej dve zeny ako taketo prasa http://zivot.azet.sk/clanok/5893/vrazda-z-lasky...
a mozem pridavat linky do nemlatom..... 😲 😒
ako hlasoval náš výkvet: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-...
@zita19 tu vôbec nejde o manželstvo , tu ide o to že deti maju vychovávat biologický rodičia v ideálnom príapade, ak to nejde z nejakých príčin, tak tá rodina má sa čo najviac podobat biologickej rodine, to je zloženie muž a žena. Manželstvo je ten najideálnejší stav.
@maca_p ano mám druhého manžela, netajím sa tým .S prvým manželom mám dve deti , s druhým manželom budem mat čochvíla dve deti , tvoríme rodinu heterosexuálov. Bližšie som nepochopila tvoju narážku , vysvetli mi to prosím .
Čo sa týka loga, tak ano každý si môže dat aké chce, ale prečo byť kritizovaný 4 % ak moje logo má muža, ženu a dve deti ? Nie je toto heterofobia ?
a zasa tema o tom, ako v zaujme zachovania tradicnej rodiny odmietame inak orientovanych ludi, v zaujme zachovania tradicneho krestanskeho nabozenstva odmietame ine nabozenstva a cirkvi na slovensku a v zaujeme bieleho slovenska nadavame voci kazdemu z inou farbou pleti. ako je to krasne byt homofobom a rasistom pod ruskom zachovania tradici, ze? z takychto tem mi je vzdy smutno, vidiet kolko nenavisti je stale vo svete.
@maminuska myslim si ze doba uz tak pokrocila a je taka hnusna, ze by sa malo predovsetkym jednat o blaho deti. je mi jedno, ci budu vyrastat s dvomi muzmi, alebo zenami... nic ine. nechcem blahorecit ani homosexualnym vztahom, ale ja rozlisujem vztah a vztah, z ktoreho by trebalo odist.
aj tu na koniku nie je den, ked nejaka nestastnica nenadava na svojho muza, pripadne zenu.... o com je to?
pises rodina. neber to prosim osobne, ale generalizujem - urobime si tolko rodin, ako nam to vyhovuje alebo prave nevyhovuje. ak vyhovuje, vsetko je okej, ak nevyhovuje, urobime si dalsiu rodinu. a ked nam to nebude vyhovovat ani v tejto, tak si urobime dalsiu a mame aspon dekret, ze zijeme v heterosexualnom vztahu. to mi pride ako alibizmus. 😉
co sa tyka loga, mne je jedno, co tam kto ma.
@maca_p a prečo by mali mať hompsexuáli špeciálne práva? Nato aby obmädzovali kresťanov alebo usporiadané rodiny alebo aby mohli zavádzať práva na pedofíliu? Presne o to tu tej tetke Lunacek ide - ona navrhovala legalizovanie pedofílie... V Amerike je v nejakom štáte (nechce sa mi hľadať kde) pedofília sexuálnou orientáciou! To chceč na Slovensku? Aby deti nemohli kresliť tradičnú rodinu, pretože to je urážka homosexuálov? Chceš, aby v školách učili sexuálnu výchovu tak, že budú deti učiť onanovať a hľadať erotogenne zony? pozri si tento dokument: možno sa spamätáš a pochopíš, čo chce kresťanský svet - resp. čo nechce!
https://www.youtube.com/watch?v=mtPUTh1BqhA@zita19 nehnevaj sa,ale porovnavat ocnu vadu a homosexualitu je trosku "divne".....
@adman homosexuali nechcu ziadne "specialne" prava, chcu presne take iste prava ako heterosexuali. ako krestanov obmedzuje to, ze sa nejaky par niekede necha zosobasit, ci uz muz a muz alebo zena a zena? to nijako do prav nikoho ineho nezasahuje.
v Amerike v ziadnom state nie je pedofilia legalna. zijem tu a mozem ti potvrdit ze nic take tu neexistuje.
ake specialne prava pre homosexualov??
@maca_p tak to ale nie je. Ako som napísala ideálna rodina je tam kde je biologický otec a biologická mama. Ak to nie je možné ( alkoholizmus , nevera a atak. ) je dobré ak sa čo najviac blíži biologickej rodine.
Ak by som to vztiahla na seba, tak ano rozviedla som sa a znova vydala , žijem v manželskom vztahu - muž a žena a môj syn ( vysokopravdepodobne heterosexuálny ) má predstavu ako sa má a ako sa nemá chovat muž v rodine a ako si má plniť svoju funkciu. Takže vzor tam je .
Ak by sa nám niečo stalo a môj syn by bol adoptovaný dvoma homosexuálnymi mužmi nikdy nebude vediet ako má fungovat žena aj ked jeden z nich môže byt v pozícii žena ale jednoducho nie je žena , lebo tie vajka má.
Ako som povedala ideme proti prirodzenosti , normálnosti a snažíme sa vyhlásit niečo za normálne čo normálne nie je. Pedofília prestáva byt zvrátenosťou ale považuje sa za sexuálnu inklináciu ( a toto je naozaj choré ) . Začíname byt tak liberálni že nám z toho šibe a prijímame aj takéto veci .
@terezka1947 vyvojova vada ako vyvojova vada...
@maminuska a ako homosexuali vedia ako to funguje v homosexualnej rodine, ked ich zvycajne vychovava heterosexualny par?
@warholette aj krestania su obyvatelia tohto statu a nebrania nikomu zit ako chce, pokial si to necha pre svoje sukromie a verejne neprezentuje veci, ktore nie su v poriadku, ze su OK.
Som občiankou tohto statu a mam pravo prezentovat veci, s ktorymi sa stotoznujem. Nechcem aby raz moje deti pocuvali v skole o tom ze ked chlap zije s chlapom ako ma zit so zenou, zeje to v poriadku, elbo v poriadku to nie je.

@maminuska Jaj tak tu ide o MANZELSTVO nie o rodinu? To uplne meni moj nazor na celu temu. Ja som si myslele, ze bojujete za rodinu alevy len za instituciu MANZELSTVO.
No som blba, myslela som, ze ide o stastie deti a tu ide o papier z uradu alebo este lepsie z kostola, lebo ten z uradu sa az tak neocenuje.