icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

zuzicka777
2. apr 2017

@tinka9075 kde budete bývať? Na akom oddelení?

tinka9075
2. apr 2017

@zuzicka777 kategoria C oddelenie 1A.

nika80
2. apr 2017

@tinka9075 tam je super, boli sme už 2x.

tinka9075
2. apr 2017

@nika80 no fain teším sa.

boda14
5. apr 2017

Ahojte. Mam otazku: Mohli by sme sa s manzelom vystriedat, ze jeden tyzden ja by som tam bola so synom a druhy on? Dakujem za odpoved.

beka22
5. apr 2017

@boda14 bez problémov normálne to rodičoa robia.

sudabe
6. apr 2017

@boda14 samozrejme

boda14
6. apr 2017

@beka22 dakujem za odpoved. Rozmyslam, ze by sme isli jun, jul. Syn je prvak, tak nechcem, aby vymeskal v skole. Je tam v tomto obdobi dobre? Nie je moc teplo na izbach?

boda14
6. apr 2017

@sudabe dakujem za odpoved

beka22
6. apr 2017

@boda14 my sme chodili vždy v zime a je to poriadne prekurované.
Ale v lete tam môže byť príjemne. My sme chodili vždy po sviatkoch a dcéra tam chodila do školy. V lete si viem predstaviť aj inú dovolenku ale každému podľa gusta.

synzee
8. apr 2017

Ahojte! Viem že to sem nepatrí, ale prosím vás o pomoc s vyplnením dotazníka k diplomovej práci. Je to anonymné, nezaberie to veľa času a je to zaujímavá a aktuálna téma 🙂 Keď už link otvoríte, nezatvárajte ho pred vyplnením, aby sa správne načítali odpovede. Srdečne ďakujem!! 🙂 (link je absolútne bezpečný, nemusíte sa obývať žiadneho vírusu) https://fsesuniba.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_...

polovkova
14. apr 2017

Ahojte, ja nastupujem po Velkej noci..hlasia vsak brutalne ochladenie s vichricou 🙂 ideme do B2. Su tam priestory..kde sa s dcerou prehram?na ich stranke je sice foto..ale v takom velkom komplexe to je malo..? Poradite?

beka22
14. apr 2017

@polovkova na každom oddelení sú herne a ešte aj jedna v suteréne. A keď je tak všelijak tak na chvíĺu ísť von za ústavom je detské ihrisko

sudabe
14. apr 2017

@polovkova v suterene je herna a mi sme chodili po budove na vytahoch kedze chlapci to zboznuju no a herne mas na kazdom oddeleni vichrica mozno bude v noci taze cez den maz kde ist von

zlatuska123
9. máj 2017

Ahojte,ako ste tam dievcence ako to tam vyzera myslim neni su nejake choroby?zajtra nastupujeme uz sa aj tesime 😀 prosim vas ako je to keby nahodou ochorel doprovod dostane tam tiez osetrenie alebo ako to je dakujem krasne

sudabe
9. máj 2017

@zlatuska123 nie sme tam uz ale myslym si ze doprovod asi neosetria.

zlatuska123
9. máj 2017

@sudabe 😂

boda14
9. máj 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nemate skusenost s pobytom cez leto... Ci v dovolenkovom obdobi je dost personalu, ideme aj na diagnostiku....?

sudabe
9. máj 2017

@boda14 kazdy tam chodi na diagnostiku taze urcite tam budu vseci co maju byt.🙂

boda14
11. máj 2017

@sudabe Dik za odpoved.

sanulkah
11. máj 2017

Kto nastupuje 22.5?

zuzoka
18. máj 2017

AJ my už máme termín. Minulý rok sme boli v zime, teraz nastupujeme 3. júla.

jenifferl
31. máj 2017

Ahojte mamicky ide niekto v juni do Srobarovho ustavu?

bzzzz
2. jún 2017

Ahojte. Trosku otázko od témy. Ale ked pojdem ako doprovod dietata, musim si z prace brat dovolenku alebo moze byt aj ocr?

sudabe
2. jún 2017

@bzzzz neviem isto nemam skusenost. No kedze je to nemocnica tak myslim ze ocr.

beka22
2. jún 2017

@bzzzz môžeš mať aj dovolenku záleží čo chceš

beka22
2. jún 2017

@bzzzz a môžeš ísť aj na PN

bzzzz
2. jún 2017

@beka22 Práve dovolenku nechcem, nemám jej toľko. Keď je to nemocnica, asi bude syna ošetrovať personál. A pri PN nie je problém, že nie som doma, keby prišla kontrola?

beka22
2. jún 2017

@bzzzz ja som na soc.nahlásila že idem ako doprovod s dcérou dátum od -do a problém som nemala

jenifferl
2. jún 2017

@bzzzz Ja idem na Ocr a tiez pracujem mate narok na 10dni