icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

beka22
14. sep 2017

@dominko28 áno je tam alergologická ambulancia

beka22
14. sep 2017

@dominko28 robia gastro kožné krčné raz to týždňa psychologické pľúcne soná

petra122
15. sep 2017

Ja mozem povedať aj za seba že mne tam chuti nie vsetko ale v pohode a detom.8 eur a strava 5x denne mi príde v pohode.Ale beriem nie kazdemu to moze chutiť.V Smokovci sa najde aj reštike kde je menu pod 5 eur za obed.A dokonca aj rodič si moze zaplatiť masaz alebo procedúru nejaku a nebolo to extra vela.A aj do bazena sa moze ist 🙂

slamkasalamka
15. sep 2017

@beka22 beka22 urcite aj gastro? Moj maly ma vazny gastro problem a ze to oni neriesia. Ze musime ist na gastro doma, tqk som teraz prekvapena

beka22
15. sep 2017

@slamkasalamka keď som sa bavila s lekárkou a dcéra mala veľké problémy mi ponúkli pomoc ale ja som išla v mieste bydliska.

ciculka15
17. sep 2017

@slamkasalamka V šrobarovom ústave sa neriešia gastro problemý iba diagnostikuju reflux...ktorý vyvoláva infekty dýchacích ciest...klasické gastro ´vyšetrenia tam nerobia.

petra122
17. sep 2017

No ja som taká tupana ;) Som bola celý čas na tom že ideme na 1.A a my ideme na 1.B oddelenie ešte minule som pozerála na pozvánke a videla som tam 1.A.
Žienky neviete niektorá sú na tom oddeleni sestričky ?

ivetik276
17. sep 2017

Ahojte,pripájam sa k téme,žienky prosím Vás aké papiere tam treba priniesť,či všetky nálezy s karty???

tikalka
17. sep 2017

Baby ako je to tam so stravou keď prídeme v papieri si mám vraj doniesť dá sa aj tam objednať však v reštaurácii je tam nie nechce sa mi brat z domu strava aby sa mi nepokazila malému beriem ale pre seba sa mi nezmestí

dominko28
17. sep 2017

Ahojte,dnes mi volali kedy môžme nastúpiť termín máme 16.10.ide niekto ďakujem

tikalka
17. sep 2017

@ivetik376 myslím si že len odborné papiere ako je alergika a tak ak mi dá moja detská doktorka ja si vezmem celú kartu a hotovo

tikalka
17. sep 2017

Dominko28to je super zober si zimné veci zrejme bude chladno

tikalka
17. sep 2017
tikalka
17. sep 2017

@beka22 ahoj jedlo sa tam dá objednať keď prídem prvy krát ci si radšej zoberiem z domu nechce sa mi trepať aj moje v papieri mám napísané že si mám vziať z domu ako ste to mali by malému beriem

tikalka
17. sep 2017

@beka22 viem že si to už písala ale kde presne sa nahlasuje obed mám ísť za vedúcou alebo prosím napíš mi to ešte raz a tá strava je vlastne aká co dávajú na raňajky a obed je výdatný ak má niekto informácie budem rada

sudabe
17. sep 2017

@tikalka odhlasit mozes obed ale peniaze ti nevratia, posla mna je tam strava chutna da sa, ranajky bud 2rozky alebo chleby maslo ci natierka obed polievka a druhe vedsinou mesko

tinka9075
17. sep 2017

@dominko28 Ahoj aj mne volali ideme 27.10.na aké oddelenie idete my na 1A ale budeme na oddelení na prízemí.

sein
17. sep 2017

@tikalka keď prides začínas stravou olovrantom

beka22
17. sep 2017

@tikalka ak chceš stravu na celý deň stravu hlási š v prijímacej kancelárií. Ak chceš len obed na chodbe vedľa jedálne na ľavo sú dvere kde si nahlásiš obed. Podľa mňa 8€ je veľa a pre stravujem sa lacnejšie. Robila som tak každý rok

tikalka
18. sep 2017

Ok tak si dám len obedy aj keď mi pani volala a nahlásila som 8eur však uvidi.

dominko28
18. sep 2017

Ahojte keď mám pravdu povedať bola som z toho debil ked mi začala všetko menovať tie izby ale ideme za 4 eura aj stavu som si dala k tomu

petra122
19. sep 2017

@dominko28 ja som tiež prvykrat bola z toho mimo.Ked pridu papiere lepšie sa v tom dá vyznať a na ich stránke si treba pozrieť kategórie izieb.Dckova je nemocničné postele skrina stol stolicka male skrinky ale na izbe ste len vy ziadna ina mamičky la.aspon mne sa to nestalo za 4 roky žeby sme z niekým boli.Kuchynka je spolocna na oddelenie príbor aj taniere sú v nej, chladnička, mikrovlnka,kanvica a aj čistiace prostriedky.Wcko je spoločné ale vascinou sú dva tri toalety a kúpeľňa väčšinou tri umývadlá a tri sprchy nam sa raz stalo že sme mali spolocnu s niekym ale nevadilo veď aj tak sme sa striedali.Spolocenskej miestnosti je telka a aj hracky pre deti.Tak približne opis

dfgabika
19. sep 2017

Baby help tie čo ste tam.... treba aj zimnu obuv či stači vetrovka?

tikalka
20. sep 2017

Zatiaľ stačí prechodná bunda aspoň poobede ale rána sú chladné veľmi vtedy aj vetrovka zimna aspoň pre dieťa inak si zober aj pršiplášť dosť prší @dfgabika

tikalka
20. sep 2017

Inak baby strava je chutná len malé porcie aspoň pre mňa dohodla som sa na recepcii že odhlásiť celú stravu a budem mať len obedy poprípade večeru neďaleko je restika asi tam sa budem stravovať aj bufet je tam a jeden je aj tu

petra122
20. sep 2017

@tikalka zienka na akom si oddelení?

dfgabika
20. sep 2017

@petra122 aj ty si v Šrobarovom teraz?

petra122
21. sep 2017

@dfgabika ano od pondelka sme tu na oddelení 1.B

dfgabika
21. sep 2017

@petra122 tak ahoj....aj mi sme tu ale na oddeleni 4b....😊

bzzzz
23. sep 2017

Ahojte. Keď tam budeme, dá sa urobiť si v nedeľu úplne vlastný program? Chceli by sme ísť do Popradu na Smejka a Tanculienku. A ešte ako to tam je s internetom? Je v pohode wifi? Keby sme napr. chceli pozerať rozprávky.