Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@adrianna23 my mame ist v polke jula
@sonah a teraz kde? Do ústavu či kúpeľov? 😊
@adrianna23 do bardejovskych kup.mame nastup 13.7. Dufam,že nastupime....
@sonah tak sa tam vidíme 😄 my až 27.jula
@adrianna23 dakujem za info, mate to super takto po sebe, my ideme o 3 tyzdne do srobarovho, a potom poriesime ten bardejov.
@kishtika čím skôr poriešte, na leto už budú asi obsadené termíny. My to robíme tak, že aj ja idem ako A pacient aj deti, takže cenovo je to super.
@adrianna23 mozem sa spytat ,ked idete vy tiez ako pacient,kolko platite za seba? A budete tiez v hoteli mier?
@adrianna23 môže sa ísť 2x za rok do kúpeľov? Oba pobyty majú deti preplatene?
@chovancova27 mozte absolvovat v 1rok aj aj,srobarov ustav nieje kupelna liecba,je to dignosticky pobyt,tam nemate ziadne procedury,max.tak telocvik,tak zdiagnostikuju zdr.stav dietata a nastavia lieky,bard.kupele su liecebne kupele kde vam podla diagnoz daju vhodne procedury,aj my sme v r.2019 boli aj aj a poistovna s tym nemala ziaden problem,takze ANO da sa v jeden rok aj aj 😉
@sonah ja platím len kúpeľný poplatok, do 40 eur, lebo som A pacient, B pacient doplácal okolo 600 eur
@chovancova27 do kúpeľov len raz ročne a Šrobárov ústav máš ako nemocnicu, tam môžeš 2 x do roka. Deti v kúpeľoch aj ústave majú minimálne doplatky
@adrianna23 no ja ako pacient by som to asi už nestihla vybaviť,nikdy som ako pacient v kupeloch nebola,aj ked som zevraj chronicky pacient,podla union poistovne,....takze idem ako schvaleny doprovod a to ma vide okolo cca 570e,co už....
@sonah tam nieje veľký rozdiel sumou za doprovod a pacientom B kategórie.. poisťovne radi dávajú momentálne nálepky ,,chronicky pacient,, 😄😄 aby mali koho volať na očkovania..😄😄 to len tak pomimo
@adrianna23 hej to ma aj napadlo ked mi prisla sms,ze som v 1.linii,....len nech si ju nechaju.....ze mam vyhodu,....a ine vyhody?kupele,....alebo ine vyhody?....no to musite konzultovat s lekarom.....🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@sonah presne tak,, moja reč 😄
@danielaaivo noo tak supeeer ☺️ skúsim ho dáko ošaliť aby preplachol noštek keď bude zas chorý 😅😅 už aj kontrolu na pľúcnom u nich máme za sebou tak vravel dr že keď sa budu aj v septembri opakovať časté choroby tak mu urobia dáke vyšetrenia ešte a uvidíme 🤔🤷🏼♀️ ....sranda že tam aj do škôlky chodil aj vonku sa deti spolu bavili a vôbec neochorel nič zdravý bol a príde tu do škôlky a bac po týždni 🤦🏼♀️ nechápem 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Caite baby, idem po rady. Dnes som bola s deckami na prvom vysetreni a ideme na pobyt. Skusene pobytarky,poradte co si zobrat, ci si mam pre seba stravu doplatit, ci jw to jeditelne. 🙂 decka maju 2,5 a 3,5 roka, co pre nich, brat im hracky? Alebo? Dakujem za rady. Kludne aj do IP.
čaute baby, nastupujem s chlapcami 16.6. do NUDTARCH. Tie ktoré ste momentálne tam, ešte stále robia do 8.00hod. v deň nástupu PCR testy? ďakujem krásne
@pariska512 no ja dúfam že sa upustí v lete od testovania, veď to je na hlavu ..a trčať na izbe do 14-tej s tromi deťmi sa mi veru nechce ..baby tie ktoré ste tam, bazén stále nefunguje? A detské kútiky na oddeleniach sú stále zavreté či môžu sa tam deti spoločne zahrať? Psycho toto všetko..🤐
@pariska512 ja nastupujem 7.6., deckam PCR musim dat urobit doma, cize ideme v piatok a mne ze spravia antigen oni tam a rovno na izbu ze mozme ist, ziadna izolacka a pod.
@monjez @pariska512 tiez nastupujeme 7.6. A dnes mi volali, ze to zmenili, uz nemusi byt PCR test, ale pri prichode nam vsetkym spravia antigenovy test. Tato info je aj na ich stranke.
@kishtika dievčatá, ďakujem za super info. A nástup je do 8.00 hod. alebo do 10.00?

@kishtika tiež odporúčam Bardejovské kúpele, je tam veľa procedúr, v lete to tam žije, do prírody sa dá vybehnúť, do mesta za pár minút busom. My začiatkom júla ideme do Šrobarovho ústavu a koncom júla do bardejovskych 😊