Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@simka12594 áno všetky absolvujú tie ich základné vysetrenia plus potom ďalšie podľa potreby, výsledkov
Ahojte, prosím viete niekto,či tá ztp zľava je aj pre preukazy bez sprievodcu? Platí to aj v prípade, ak ma syn ztp kvôli celiakii?dakujem
@adrianna23 bola som 2x v Srobarovom a vlani v Lucivnej a mne teda vyhovuje stobarov omnoho viacej, znova ideme oveľa radšej do srobarovho. Lucivna v prdeli, bez auta sa nehneš, rady na raňajky, obedy, večere, otras. Rada na polievku, kým ju nanosím pre 3 osoby už zas sa môžem postaviť do rady na druhé, keď prídem na rad už nič nieje🙂 Toto som zažívala 21 dní, ďakujem, zlatý srobarov🙂
@nuskovci myslím ze len so sprievodcom. Dá sa stiahnuť cennik a tam je to napísané.
@chovancova27 Lučivná sú kúpele a majú dobré recenzie, to s tou stravou som nevedela ze takto funguje. My chodíme pravidelne aj do srobarovho aj do bardejovskych kupelov v jeden rok ale uvažovala som kedysi aj nad Lučivnou lenže tam sa neliečia dospelí. Čiže za mňa nula bodov keďže ja chodím tiež ako pacient aj deti.
@adrianna23 v lucivnej sa liečia aj dospelí. Bolo tam Gro takých rodičov, platili len okolo 300e. Aké sú tie bardejovské prosím? Premýšľala som nad nimi už, aj keď sú 5 hod cesty
@chovancova27 prídem domov a napíšem vám správu 😉
Baby, prosím vas mate kontakt na Dr Jaroslava Fabryho? 🥰🥰
@zdenka7768 ďakujeeeem ❤️❤️❤️
Ahojte, neviete či sú už prerobené izby na apartmány na prízemí? Ďakujem
@jaja26 akurát som pozrela ich hlavnú stránku. Ten bufet ma zaskočil veru 😐
@adrianna23 no teda, ďakujem
Prosím je niekto na 2A? O týždeň nastupujeme, chcem sa opýtať ako je herňa na oddelení vybavená? Na 2A ideme prvýkrát tak aby som pri troch detoch vedela ci niečo zobrať na hranie v prípade daždivého počasia. Ale zo skúseností asi tuším ze herňa bude asi poloprazdna ak nie prázdna 😁
Ahojte bol niekto v kúpeľoch Lučivná??mne to dnes dr spomenula že ešte tam mám ísť
@adrianna23 tak ste sa dostali...volala Vam,ze sa uvoľnilo ci podla poradia...??
@adrianna23 radšej vezmi lebo keď sme boli v decembri bola jedna otvorená ale po pár dňoch ju zavreli lebo veľa detí ochorelo
@mirka23 my sme dávali žiadosť už v decembri a cca vo februári som si volala o termin kedy mi vyhovoval.
Mille mamicky. Mám šancu dostať sa ešte v lete na liečenie? Stále čakáme na vyjadrenie od poistovne
@gleny25 zalezi aku izbu chces,ale skor nie ako ano...
@adriannasvk Dakujem za info. Ono ja som to uz vzdala keďže sa to naťahuje. A nevieš či sa dá uz teraz skúsiť termín leto 2024? Či to keď schvali poistovna musím nastupit do nejakej doby?
@gleny25 vies co,to neviem,my mame VSZP a nemusime cakat na ziadne schvalenie. Ale volala som s pani z prijimacej asi pred 2t a povedala mi,ze tolko este nemali ako teraz...zvycajne mi vola do 1 az 2 tyzdnov od odoslania ziadosti a teraz cakame uz 2 mesiace a stale nevolala,ze maju toho vela, ja uz s tym tak pocitam,ze sa tam tento rok asi nedostaneme. 🙈
@adrianna23 Dobrý deň, prosím Vás nastupujem o týždeň s dvoma deťmi s Cystickou fibrózou na pobyt, neviete mi prosím povedať, či je v jedálni detská stolička pre 17-mesačné dieťa? Veľmi pekne ďakujem 🙂
@lucia646 áno majú, aj moja 2,5 ročná sedí na detskej 😉
@adrianna23 Veľmi pekne ďakujem 🙂 A ešte ste teraz v ústave, či už nie?
@lucia646 zamalicko. Ešte týždeň tu sme. Počasie ako na hojdačke, ale dá sa 😄
@adrianna23 Tak to sa asi uz nestretneme, my nastupujeme 22.5. Veru na to pocasie som zvedava, snad uz bude lepsie 🙂
@lucia646 už od piatka by sa malo otepliť, tak už plánujeme výlety vonku, včera bol výlet v Štôle, 15 min autom, taky milý pán sklár ukazoval deťom ako sa vyrába zo skla napríklad vtacik, konvicka, zaujímavé to bolo aj deti si mohli vyfuknut guľu a mal tam aj taky menší akoby obchodík a rôzne veci zo skla na predaj.
@adrianna23 Jeej, to vyzerá pekne 🙂 A výlety si organizujete sami alebo to organizuje ústav? Ďakujem moc za Váš čas 🙂

@adrianna23 a potom normálne vyšetrí aj ostatné deti v pohode? Ešte s nikdy nebola v takomto zariadení takže netuším ako to funguje.