Stal sa vám nevysvetliteľný paranormálny jav?
Poďme sa báť!
Stal sa vám nejaký skutočný paranormálny jav ktorý si neviete vysvetliť?
otvaranie a zatvaranie dveri, casto s tym ze som to videla
Ano. Raz som sa nadranom zobudila, ze sa idem vycikat. Ostala som stat medzi dverami a zrazu som sa na maly okamih divala sama sebe do oci leziacej na posteli, co som sa akurat zobudila 😅 realne som bola ta v posteli a netusim, co to malo byt, zbuntosila som chlapa a bola zosrana za usami
@dettinadetta mala som asi 10, spala som u babky, isla v noci na wc a isiel za mnou po chodbe dedko, v tom case uz asi 5r zosnuly. Velmi jasne som videla jeho siluetu. Mal plesinu a po bokoch take dlhsie strapate vlasy. Doteraz mam ten obraz pred ocami. Ani som sa nebala, mala som ho velmi rada.
Nam spadla v kúpeľni skrinka (zrkadlova) ktora sa nasuva takze ak ju treba dat.dole treba nadvihnut a tak dat dole...ona resp sa len akoby zosunula.dole zobudili sme sa na buchot pod nou je umyvadlo takze zacala.tiect voda co ma doteraz sokuje ze sa vobec neprevratila a nespadla na zem ale bola vzdy "opreta"na stene
Ja som napr dom novostavbu musela dat vycistit kedze aj ine veci sa diali muz na take veci neveri ale vie ze len tak skriňka nemohla spadnut.....
Alebo o.par.rokov.neskor dcerka 6r si kreslila v obývačke pri stole ja na gauči obe otocene smerom k chodbe (otvoreny priestor mame) a obe sme videli ako presiel nejaký tien🙈 co jedine ma napadlo ju ukludnit a zmenit temu ze to sa jej zdalo ze to sa jen vlasky pohli(mala rozopnute) ja vystrasena ona a este mi kazala ist kuknut na chodbu ci naozaj tam nikto nie je 😇
Keď som bola malá a ako deti,behali sme po dedine, hrávali na indiánov atď a mali sme v dedine jeden taký strašidelný dom,bývalá tam taká malá,zhrbená stará žena. Veľmi sme sa jej báli, pripomínala nam strigu,mala aj takého malého čierneho psa,veľmi zvláštne vrčal. No a raz sme sa hrali na tých indiánov v lesiku a keď som sa skrývala,aby ma "nezajali,nepoviazali" ,ja učupená a z ničoho nič tá teta stála vedľa mňa,vôbec som ju nepočula prichádzať a voľačo mi vravela, nerozumela som jej. Ja úplne vydesená, kričala,s plačom,no des. A som utekala domov,pri tom dome už stála sanitka, majáky. Tá teta tam bývalá sama a videla som,ako ju vynášajú na nositkach 😬. Nechápala som,keď bola tam, kto bol vedľa mňa?. No bála som sa ešte dlho a nik mi neveril 😕.
Ja som raz večer sedela na posteli a písala si na notebooku s kamoškou, zrazu pozerám, že vo dverách spálne stojí starší muž, vyvodila som si, že asi priateľov otec, lebo kľúče mal. Spýtala som sa ho, prečo prišiel tak neskoro, či niečo potrebuje. Nereagoval a keď som sa otočila pre župan, že vstanem, už tam nebol...išla som pozrieť von z izby a nebol v byte nikto, kľúče som mala zvnútra. Stále som mala pocit, že v byte niekto je. Bála som sa, tak som zavolala v noci priateľovho syna, nech príde, býval vo vedľajšom činžiaku. Keď ma zbadal, hneď vedel, spýtal sa, čo sa stalo, čo sa dialo. Že jeho "to niečo" desilo stále častejšie až ho to z bytu dostalo úplne, odsťahoval sa....
A druhýkrát som tiež ležala v spálni a počula som buchnúť vchodové dvere, myslela som, že priateľ prišiel z práce. Za dverami spálne sme mali kuchyňu, počula som zreteľne, ako listuje v letáku, ešte som na neho kričala, nech pozerá tichšie, že neviem spať. Lenže on listoval hlasnejšia a mala som pocit, že hádže noviny na zem. Vyšla som von z izby, v kuchyni nikoho, byt prázdny, kľúče znova zvnútra a priateľ došiel z práce o dosť neskôr.
Po tomto som sa odsťahovala a potom som sa dozvedela, že v byte žil nejaký psychopat muž, ktorý týral dcéru, muž sa obesil, alebo otrávil, neviem presne a dcéra odtiaľ vyskočila z okna. Dodnes nemám logické vysvetlenie, čo sa tam dialo...ale mňa to odtiaľ tiež "vyhnalo", rovnako ako priateľovho syna...byt sa dal neskôr do prenájmu, priemerný čas bývania bol u každého max pol roka...
Nie.
Babka keď zomreli, tak som v spánku, cítila jej ruku na líci, pohladkala ma jej drsná zrobena dlaň, nebála som sa, vedela som, že to je ona ..
Ale moja mama ma iné zážitky, to keby som napísala, tak nebudete spať
@zuzanita1609
@suzitok tak z týchto dvoch som sa práve dosrala!
Nikdy nevyvolavajte duchov, nikdy...
@evcagabi toto znie veľmi desivo. Nezistovsla si co to malo znamenať?
@marcellka32 chceme toooo
@marcellka32 píš.... nechceme spať 🙏🫣😆
@marcellka32 prosím napíš.....
Áno ,a viac krát.Ked zomrela babka tak v deň pohrebu spadli taniere na zem zo skrinky .Ked zomrel kamarát tak sa prišiel rozlúčiť tak,že búchal na radiátor.Keď zomrel dedo tak v izbe kde som bola ostala strašná zima na pár minút a cítila som ľadovú ruku ,ktorá ma hladká po hlave.
Vecer predtym ako mi zomrel brat niekto 3x zaklopal na okno.. myslim ze sa prisiel rozlucit 😔
preco ja som toto zacala citat pred spanim
To si si fakt nemohla nájsť iný čas a založenie tejto témy? 😁😁 Začínam mať bobky 😁😁
@evcagabi toto sa stalo aj mne, ale ja som videla brata ako ide ku posteli ( keď sme boli deti a mali ešte spoločnú izbu) a on spal v posteli.
@user62056819 Toto sa stalo mne, vo sne taketo zjavenie, ten isty odkaz. Zobudila som sa s placom. Akurat neuviedla tie roky, je to cca 18 rokov dozadu. Hlavne ja som nikdy predtym nebola nejaka veriaca, cize som nemala nejake taketo tuzby a nemodlila som sa. Tak asi cas zacat to brat vazne. Tiez mesiac predtym nez sa ti cele zomlelo na Ukrajine som videla tie hrozy v Mariupole. Rano som vstala a pytam sa muza ( on ateista), ze ci si mysli, ze je sanca vidiet nejaku paralelnu realitu alebo co. Jeho odpoved bola chladna s tym, ze to asi nemozno uplne vylucit. On je dost cez astronomiu, astrofyziku. Ja som mu odpovedala, ze si zelam, aby sa toto nikdy nestalo. Ja mam ten sen stale pred ocami, ako tam umiera dieta, dospeli ludia. Cista hroza. Spoznala som to nahodou, podla budovy neskor na fotke, ked tam realne prebehol utok.
Raz okolo 2:00 🕑 som sa zobudila nato ,že počujem kroky v obyvacke 👣 ... pozerám 👀 okolo seba, dcerka spala s postieľke, manzel primne. Snažila som sa ho zobudiť, ze niekoho počujem, ale tak tvrdo spal ,ze nereagoval. 🤦🏻♀️ Tak chvíľu ostalo ticho. Zavrela som oči reku,možno sa mi len snívalo... a zas.... 👣 kroky. Už som mala otvorené oči a pozerala som smerom na dvere , reku bože môj ide sem ... 🫨 a zrazu vidim taku bielu postavu "siluetu" 👻 pred sebou. No snažila som sa kričať ale od strachu ako keby mi odišiel hlas. Ta postava mi chytila ruku a hodila namna paplon. Ja do rana som mala na sebe paplón hlavu som mala zakrytu, ráno som hneď isla do dediny si vypýtať svatenu vodu. A dala som do miestnosti. Nebolo mi všetko jedno.
Žiaľ aj mne sa takéto stalo, bolo to v tej najťažšej chvíli , keď mi zomrela dcérka presne 24 hodín po jej odchode sme si s mužom púšťali kazetu a tá sa stále vypínala proste prestala ísť vtedy som povedala Dianka môžeš odísť viem dávaš nám znamenie ,že sa chceš rozlúčiť od vtedy sa to už nestalo ani pred tím a ešte dlhé roky neviem ako je to možné vždy sa zobudím presne na jej narodeniny o 3.20 keď sa narodila a v sekunde predtým mi prebehne jej celý život od narodenia proste je to takto už 28 rokov

@dettinadetta ked som lezala na detkovej posteli, hladkal ma ( uz zosnuly)