icon

Sťažovali by ste sa na predavačku?

12. jan 2023

Idem len pre pečivo a salámu. Ok,stojim v rade predomnou 4 ľudia... opýtala som sa predavačky ci je sama na obsluhu väčšinou byvaju dve kedze salámy tam krájajú.ona mi odpovedá: A čo? Ved aj u lekara čakáte..hovorim v poriadku,mate tu kopu ludi, uz vám odišli aj ľudia čo čakali..ked som prišla na rad uz prisla aj druha obsluhovať a ta jej hovorila o mne a normalne som ich počula ako sa o mne bavia ci neviem počkať a ze ludia sa len ponáhľajú

melanta
12. jan 2023

Druhá vykladala tovar do regálu keď tam boli ľudia? A kedy to má robiť? Po záverečnej má ostať 2 hodiny zadara a vtedy to robiť, aby teba rýchlejšie obslúžili? Ja som teda v obchode nikdy nerobila, ale nezávidím to žiadnej predavačke, musí to byť makačka a keď si predstavím, koľko ľudí má takýto postoj ako ty, tak ani sa nečudujem, že nie sú milé.

mirkava
12. jan 2023

Aj predavačky sú len ľudia, povzniesť sa nad to. Ži a nechaj žiť 😉.

mpg
12. jan 2023

Tu sa nieto načo sťažovať, keď je len jedna predavačka a má veľa ľudí, tak ju ani netreba zdržiavať takými otázkami.

aeruginosa
12. jan 2023

Podla mna to ta predavacka od teba vyhodnotila ako provokaciu, preto taka reakcia. Ono to aj posobi provokacne (aj ked si to tak mysliet nemusela) a ked je zvyknuta na vselijakych zakaznikov, tak sa jej ani necudujem. A staznost sa mi v tomto pripade nezda byt na mieste.

belllinka
12. jan 2023

Nie si ty tá, čo tu pred pár mesiacmi riešila, že jej predavačka odmietla nakrájať presne 24 plátkov šunky? 😀

tykat
12. jan 2023

Bud rada ze cerstvo krajaju a neotacaju nakrajane tak aby zelene boli v prostriedku 😁

gypsomilka
12. jan 2023

@belllinka 😂😂😂 tiez som si hned tu predstavila ze by boli celkom super kamosky 😂😂😂

lucyluska
12. jan 2023

Treba sa začať učiť pokore, aj v tom rade státi bez pripomienok. A začať si nebrať veci až tak osobne. Inak by sme sa tu všetci hádali a prskali po sebe.

jj298
Odpoveď bola odstránená
modrykonik33
12. jan 2023

Už som si zvykla na predavačky v Coop, je to jedna veľká katastrofa. Ae toto mi nepríde vhodné na sťažnosť, aj keď ohovárať ťa pred tebou nemusela

nepic
12. jan 2023

Ale mala pravdu. Ty si prišla posledná a chcela byť obslúžená prvá,či ako? Kedysi ma doma tak učili,že keď niekam prídem,tak pozdravím a postavím sa do radu a čakám. A ja si dokonca pamätám aj,že keď tam bola nejaká žena s kočíkom tak aj tu sme púšťali dopredu,keď sme čakali napr na toaletný papier. Zaujímavé, že u policajtov sa čaká aj pol dňa a nikto si hubu neotvorí, ale v obchode a u lekára si každý dovoľuje. Ako keby policajti boli niečo viac,resp zdravotníci a predavačky niečo menej.

andrejka1974
12. jan 2023

Štyria ľudia v rade nie je veľa to je ešte málo ľudí treba počkať

adalmba
12. jan 2023

Skús na týždeň robiť predavačku, uvidíš aký sú hlúpi niektorý zákazníci. Aké majú dementne otázky..

saxana000
12. jan 2023

Ano prioritne sa vyklada tovar lebo ho treba niekam dat lebo o hodinu pride do miniskladu dalsia paleta a potom zase dalsia z mliecneho..vies aj na prestavku treba ist ak cikat aj kakat sa musi aj vlozky vymenit v typicky zenskom kolektive.a tak sa niekedy stane ze je na predajni chvilu iba jedna .to fakt je problem chvilu vydrzat?chodte do mesta do tesca so scanerom alebo na samoobsluznu pokladnu..
Jednota je jednota... jeden z mala obchodov na dedine kde tie zeny nelietaju ako fretky a negezuje ich tam vedica a za tu vyplatu by si sa ani ty velmi neponahlala.

mata1001
12. jan 2023

@nepic predstav si , ze aj u policajtov si ludia otvoria usta a skaredo nam nadavaju...to by si sa čudovala

anjelicek26
12. jan 2023

V dnesnej dobe setrim personalom sa tomu netreba cudovat... a predavacka chudatko toho ma tiez pravo mat plne zuby ked sa jej to pyta kazdy bozi den 20 ludi akonahle cakaju dlhsie ako 5 minut... ale ona ma len dve ruky a nie desat. Pokial si tam doslova nestala 30 minut a predavacka sa nevybavovala sukromne veci s nejakou kamoskou, tak si mala jednoducho pockat. Usetrila by si si kopu nervov, pretoze ta to skrie riadne vypisovat toto na kona...

miskakyska
12. jan 2023

...moooooja..a ty spadla z jahodky alebo si bola v obchode prvý x
...to je bežná realita, že jeden zamestnanec má robiť 5 vecí naraz ... vyskúšaj si to..je to sranda🤪

deti95060810
12. jan 2023

@jamacka prečo by sme sa mali všetci postaviť na miesto predavačky. z akého dôvodu.
pani predavačka si vybrala svoje miesto sama, či snáď jej ho niekto nanútil?

deti95060810
12. jan 2023

@anjelicek26 lenže tu nešlo ani tak o to že pani sa sťažovala, nie ,nesťažovala, ale sa opýtala, ale ako sa zachovala predavačka že začala predavačku okecávať s kolegyňou... to sa nerobí.... neváži si zákazníka...
Ja kočky z Jednoty poznám, u nás tiež ide jedna pokladňa a ďalšie 2-3 fajčia vonku....
príď ráno o 6 h. a takmer všetky čítajú noviny.... 😉
ale inak OK...

hipuska
12. jan 2023

Mne sa toto stalo na pumpe. Bolo 26.12. a boli sme kúpiť hotdog synovi (išli sme z pohotovosti, unaveni, vystresovaní) . Ako cakame predavačka vraví druhej: ja sa cítim ako v krčme. Ľudia si ani doma nevedia navarit. To si tu musia chodiť kupovat jesť? Chudatka deti, čo musia na Vianoce jesť hotdogy. Akože, pekne som jej naložila až sa červenala. Ale bola som slusna.

Ja neznášam takéto reči pred zákazníkmi. Chýba im profesionalita.

animus
12. jan 2023

A presne pre takých ľudí ako si ty nenávidím prácu s ľuďmi 😉

autor
12. jan 2023

@andrejka1974 ked si niekto pyta 2-3 druhy a kym to nakraja tak aj dosť.stala som tam 15min s dvomi deťmi ktorym bolo teplo

autor
12. jan 2023

@adalmba ja som ju aj robila ale nebola som k zákazníkovi drzá

autor
12. jan 2023

@hipuska presne nech si take reči necha na po tom a nie ked ich počujem

autor
12. jan 2023

@deti95060810 v kauflande sa mi to nestalo aby bol ku mne niekto drzý a tuto jednota to je katastrofa neda si ani rukavice na tu salamu

teleskop
12. jan 2023

stazuj

autor
12. jan 2023

@nepic určite nie ale ked vidim ze som tam sama a 7 ludi čaká tak zavolam druhu kolegyňu nech jej pomôže a nie na mňa vybehnút ze a čo ? Mala som jej povedať asi a hovno

maranco
12. jan 2023

Máš plné právo sa sťažovať, zákazník sa môže sťažovať kedykoľvek a na čokoľvek.
Slušne napíš vedeniu Jednoty, aby prijali ďalšieho pracovníka na danú prevádzku, lebo máš negatívnu skúsenosť keď dlho stojíš v rade pri mäsovom pulte ako 5. v poradí a pult obsluhuje len jedna, zatiaľ čo druhá vykladá tovar.
Alebo nech si zaplatia brigádnikov na nočné vykladanie tovaru, aby si ty nemusela stáť v rade 15 min. s dvomi deťmi ktorým je teplo.
A si ochotná pre zvýšenie počtu zamestnancov a za zrýchlenie obsluhy priplatiť xy €.
A ak to nedokážu manažovať, že im ponúkaš svoje poradenské služby na reorganizáciu predajne.
Ak nedôjde k náprave do 30 dní, budeš predajňu sabotovať a viac tam nevkročíš a zverejníš svoju negatívnu zákaznícku skúsenosť v médiách.

https://www.youtube.com/watch?v=hwOf0L9tYKk
monillia
12. jan 2023

@autor prazvlášne vychádzky počas PN ,ešte som o takych nepočula, štandard je 2h dopoludnia 2h popoludní

beataxxx
12. jan 2023

Myslim, ze urcite rezervy v chovani k zakaznikom by sa nasli….mne sa stalo pred rokom v Yeme, co je naozaj dost dobry obchod, ze som poprosila predavacku, aby mi nakrajala sunku na tenucko a ona povedala kolegyni: pozri aka p..a tu vymysla!!!!!bola som v soku, ale tvarila som sa, ze som to nepocula, este som sa potom podakovala, ale ked som prisla domov, tak som zavolala veducemu a povedala mu to, velmi sa ospravedlnoval, povedal, ze som asi piata ten den a ze baba skoncila….