Sťažovali by ste sa na predavačku?
Idem len pre pečivo a salámu. Ok,stojim v rade predomnou 4 ľudia... opýtala som sa predavačky ci je sama na obsluhu väčšinou byvaju dve kedze salámy tam krájajú.ona mi odpovedá: A čo? Ved aj u lekara čakáte..hovorim v poriadku,mate tu kopu ludi, uz vám odišli aj ľudia čo čakali..ked som prišla na rad uz prisla aj druha obsluhovať a ta jej hovorila o mne a normalne som ich počula ako sa o mne bavia ci neviem počkať a ze ludia sa len ponáhľajú
Nie
Autorka 🙂
nie v kazdej prevadzke je to rovnake a bohuzial, rado sa setri na zamestnancoch. Zazila som si, tak nie som mudra. Mam uctu ci k smetiarovi, upratovacke alebo aj generalnemu riaditelovi. Ked vidim, ze predavacka ma toho vela, nepytam sa nic, ved to vidim.
A neznasam cakanie s malym ani pri pokladni 😂 pretoze by najradsej preskumal vsetky okolite sladkosti, pohadze kinderka do kocara, najradsej by predavacke do kasy tukal! Pokial by som mala toklo cakat, prisla by som bud hned rano, neskor, alebo zobrala balenu sunku.
Zarovan si vsak uvedomujem, ze je to môj problem a predavacka za to nemoze. Takze nerobim sa mudra len sa snazim mat pochopenie pre pracujucich ludi. Tiez neocakavam, ze budu vzdy milo naladeny a vzdy milo odpovedat. Nie su vsetci ako ty, ze si trebars vzdy vedela byt mila. Budes menej sklamana, ked ozaj budes pocitat s roznorodostou ludi 🙂.
@svetlonos úplne súhlasím s napísaným.
Minule tu bola diskusia,že predavačka 5minut pred záverečnou nechcela pustiť človeka do nejakej predajne.
A preto bola neochotna.
No len treba sa na to pozrieť aj inak. Ona má na svoju pracovnú dobu nastavenu rodinu,deti....musí tiež stihnúť trebárs vyzdvihnúť deti z družiny,či uteká k niekomu,či má bus do vzdialenejšej dediny.
Ono by ozaj stačilo trošku pochopenia.
@mimi2120 👏👏👏
ono treba si uvedomiť, a ja to vnímam, že ľudia, ktorí nakupujú, platia, sú dosť poker face. majú dosť nepríjemnú náladu, ktorú títo predavači musia vstrebávať. nečudujem sa, že na teba vyletela. to nie je jej problém, koľko je predavačov, koľko je pokladníkov. ak je ich málo, tieto otázky smeruj na vedúcich predajní. a zasa - bola si v obchode deň pred sviatkom ? ja som čakala v rade asi 20 minút a dokonca som sa po zaplatení na predavača usmiala a poďakovala... usmial sa aj on. asi som bola jediná za ten deň 🙂
Co chcel tymto basnik povedat???
@deti95060810 Tak keď sa ti neľúbi čakať tak nebodaj do obchodu.Z akého dôvodu tu niektoré vyskakuje na predavačky?Čaká sa aj u doktora,po úradoch, na pošte...Tak prečo by sa nemohlo čakať aj v obchode.Ten kto mieni stresovať predavačky, tak nech tam radšej ani nechodí.
Inak autorka. Do buducna ti dam uzitocnu radu,ktora pomoze tebe aj predavackam v lahodkach. A nemusite sa navzajom urazat. V kazdych potravinach je taky pult,kde predavaju balene syry,salamy...Stacilo tam ist,zobrat salamu a zaplatit pri pokladni. A stihla by si aj vychadzky pocas PN. To ti nenapadlo?
@estrella5 nechajú,lebo musia... zákazník môže poslať predavačku do....... teplých krajín a ona sa musí usmievať aj keď je to proti jej vôli..
Ale všetko je o ľuďoch... zlí sú aj na jednej,aj na druhej strane
Ja chodím napríklad do jednoty,kde dve predávacky medzi dvoma pokladnami preberajú tretiu a ja stojím medzi nimi ako neviditeľná...je to na dennom poriadku..nepracovalo by sa lepšie,keby sa medzi sebou ľudia nežrali?
autorka - Jednota - obchod plný života 😂. Nepoznám predajňu, kde by to fičalo. Málo personálu, 1 pani v pokladni. Asi pracujú do výšky svojho platu - a nesťažujem sa. Možno bola druhá na prestávke. Všade je málo ľudí, aj predavačky už toho majú plné zuby. Celý deň na nohách, neustále sťažujúci sa zákazníci . Piánko a ani sa im nečudujem.
Pozri, asi by som sa na nu nesťažovala ale povedala jej, či jej t9 vadi, ludia sa ponahĺaju, nech sa nečuduje atď..My mame v Terne extra drze predavačky, jedna prišla opita- vyhodili, druha dala vypoved, tretia kradla peniaze a o euro vracala menej - este par rokov s nimi a pridem o nervy..Raz som už vybuchla a sťažovala sa takej slušnej, za plentou akurat stala zastupkyňa a všetko si vypočula - tvarila sa kyslo, ale neurobila napravu Tiez si myslim, že to s nimi ide dolu z kopca...
A este na srandovnu temu, raz som si išla na policiu pre občiansky, ta v okienku sa mi otocila chrbtom a s vedlajšou policajtkou si vymienali recepty na knedlu, kapustu a mäso.Stala som tam ako ...neviem ako dlho, potom ked dovarili, sa uračila otočiť a venovat sa mi..ale komu sa budeš sťažovať na policajta? proste Slovensko služby hrôza

A že len tu na svk si nechajú skákať po hlave.. To platí len na zákazníkov? Zákazníci rýchlo sa posťažovať lebo predavačka si dovolila povedať svojej kolegyni nahlas PRAVDU, že ľudia sa len ponáhľajú... Ale predavačka si môže nechať skákať po hlave od zákazníkov lebo veď je v práci? Či ako??