Ste spokojné aj bez chlapa?
Ahoj, zaujimalo by ma, ci tu najdem dalsie zeny, ktore casom zistili, ze su vlastne spokojne ak su same (teda kludne s dietatom/detmi) ale bez chlapa.
@janeri151 ja som tiez bola dlsie sama, pred letom som niekoho stretla a reku dam tomu sancu, ale postupne som zistovala, ze ma vztah vlastne obmedzuje a vsetky tie kompromisy a nahananie sa mi za to vlastne nestoja..obcas si pripadam sama pred sebou divna, ze mi je takto lepsie
mne chlap chýba. Skôr na objatie, pochopenie, intímnosti.... Aj na povzbudenie. Ale naozaj som šťastne rozvedená.
Ťažké niekoho stretnúť - obmedzený okruh známych a kontaktov. Zúfalo málo času. Dieťa je pre mnohých prekážkou, ktorú patrične okomentujú. Rozprávala som sa s mnohými, takmer stretla iba s jedným (odvolal to pol hodiny predtým, lebo vraj mu až vtedy došlo, že vlastne mám dieťa, hoci som to nikdy netajila).. takže tak. Niekedy chlap chýba, ako možnosť rovnocenného partnera na rozhovor, pohladenie, ale na druhej strane lepšie sama, ako druhýkrát zlý partner.... tá úspora času a energie, keď nemusím vysvetľovať, obraňovať svoje stanovisko, pochlebovať za polovičatú prácu, ktorú by som spravila lepšie a rýchlejšie len preto, aby som sa nesprávne nedotkla ega, keď síce akože nie som sama, ale v podstate som, lebo ťahám zodpovednosť za dvoch. To už nie, ďakujem.
@dudos
@nikoletah financie zvladam kupodivu lepsie ked som sama, a to naozaj nezarobim vela, ale je pravda, ze len ked som bez chlapa si dokazem nasetrit. Presne ako pisala nikol, chlapi mozno zarobia viacej ale aj neporovnatelne viac minu, teda aspon co ja poznam..s tou domacnostou je obcas problem, ked treba chlapsku ruku musim otravovat brata, ale tak kvoli tomu si zas chlapa drzat nebudem 🙂
@kristiii ked treba tak dojde vymeni vodovodnu bateriu ocino. Ale napriklad akvarium mi priniesol moj ex (keby odmietol tak zavolam stahovakov) pekne som mu povedala ze kupujem akvarko ale kedze je obrovske nemam sancu sama vyniest na 2., poprosila som ho. Keby nepomoze nic sa nestane -vyriesim inak.
Nato zit s chlapom, varit mu, pocuvat chrapanie a prat jeho boxkerky aby som mohla povedat ze mam chlapa je uplne zbybtocne. A ano mam vysoke naroky, netolerujem alkohol, drogy, automaty, netolerujem aby chodil po nociach a u mna ani milenku by chlap nemohol mat... ja skor nerozmiem zene/zenam ktory aby udrzali rodinu zavru radsej oci... to by ma vnutorne zabijalo
@dudos aj ja hladam pracu... ano nemam bmw ale mam clio v sulusnom vstave, nemame novostavbu ale mam 3 izbovy velky byt. Som sebestacna aj ked som zila s muzom vzdy som vedela postarat sa sama o seba, ako 20 rocna som odstahovala od rodicov a je mi dobre... Neviem si predstavit aby som pytala alebo cakala kedy mi muz da peniaze... ved mam zdrave ruky a zdrave nohy tak zarobim...
@dudos ja poznam osobne jednu mamicku mozno je aj tu, na profilovke na fb je cela rodina usmiata ako leco, muz na profilovke na fb tiez rodinna fotka este od Vianoc, krasne dve deti, rodinna idilka, novostavba, krasna trava, psy... proste ako v filme... no a muz ma milenku, manzelka o tom vie, vsetci o tom vedia... ale ona nezvladla by financne tak sedi v tom dome a caka kedy manzel dobehne od inej. Akoze taky zivot by som nechcela tak radsej budem zit v jednoizbaku ako by ma takto muz ponizoval. Lebo ponizuje- nevazi ju natolko aby nestrkal k.kot vsade ale ani natolko aby odisiel... Ked vypukne manzelka tak zase mesiac, dva je vzorny ocko a potom pokracuje dalej..
@nikoletah Takých žien je X... stačí sa pozrieť na pokec, koľko chlapov tam naháňa milenky. BTW... myslíš si, že tie ženy to nevedia, že ich manžel podvádza? Vedia... ale po rokoch láska vyprchala, prípadne sú tam iné dôvody. Ono sa totiž ťažko odchádza zo vzťahu, kde je napr. hypo na 30 rokov. To je v dnešnej dobe veľmi veľký dôvod tolerovať milenku. Je to tak, je taká doba. Máloktorá dnes nájde odvahu odísť.
po rozvode sa hypo nedelí na polovicu? Resp. percentuálne podľa prijmu?
@nikoletah absolutny suhlas so vsetkym 👍👏😉 mam na vsetko, co pises rovnaky nazor. Byt zavisla na chlapovi, ktory si ma nevazi, len aby som zachranovala rodinu, ci byvanie, ci robila mu rohozku, ked sa mu milenky zunuju a nebude mat uz zo zufalstva kde omocit? 😅 ...muselo by mi pekne hrabat. To radsej budem urcite sama. Nevyhodou je, ze zijeme na SR, kde to po financnej stranke nie je med lizat, to je pravda, ale po hlave si skakat od chlapa je totalna ubohost zeny. Preto tento koncept vidiet lenna SR: radsej budem drzat hubu a krok pri zakomplexovanom chlapovi, byt nestastna a ponizovana, ale mam na nove topanocky a kabelku, ako sa zapret, zatnut zuby a byt stastna a zit podla svojich pravidiel bez toho, aby mi ten druhy nicil sebavedomie. Nuz, kazdy ma na vyber...tak potom nech si kazdy zije tak ako sa rozhodne, ale nech sa nikde a nikomu v kuse nestazuje 😎
Ahoj..aj ja som sama s 2 detni. Dcera ide mat 14 a syn 7. Mam svoj byt, auto.super pracu kde som obklopena milionom chlapmi (vojsko) takze ja si naozaj chlapa nehladam a som spokojna sama . Nikoho k sebe ani nepustim. Som nimi dost sklamana. Talze si uzivam deti..kamosky..kino..volnost.
@veriine presne tak. Moja rec. Ja budem mat radsej staru kabelocku..ale zobudim sa rano spokojna. A moje deti tiez...lebo spokojna mama, spokojne deti. Ja s chlapom len kvoli peniazom.nebudem..ja som na to az moc hrda.
Bud clovek najde nejakeho "soul mate" proste niekoho s kym si sadnu ako puzzle a maju z velkej casti podobne priority a podobny styl zivota, resp. doplnaju sa a je to harmonicke v jadre veci alebo je "samota" rozhodne prijemnejsia nez tie moznosti medzi tym: po niekom upratovat, niekoho prevychovat, stekanie po sebe ako pocut bezne na ulici ci u susedov a vacsina problemov, co sa tu docitame...

To by aj mňa veľmi zaujímalo.Som sama rok od rozvodu a nemám ani možnosť niekoho niekde spoznať.V práci sme samé ženy a von nemám s kým chodiť.Deti majú už 10 a 15 rokov.Tak sa u mňa striedajú dní keď som spokojná tak ako to je a potom prídu dní keď by som rada mala niekoho pri sebe.Ist von na kávu, prechádzku ☺☺☺