icon

Stratil sa váš balík z pošty? Čo teraz robiť?

28. máj 2024

Dobrý deň v piatok som bola na pošte je utorok a balík nebol doručený zatiaľ. Stratil sa? Posielala som obyčajné túto na bazari MK. Pokiaľ sa stratil môžem s toho mať problém? Písala som že obyčajne na zodpovednosť toho človeka do správy. Peniaze ktoré mi pani zaplatila som smerovala rovno na účet dobročinnej organizácie a mám 11 rokov a neviem posielať na iný účet. Bojím sa že sa pani bude chcieť so mnou súdiť alebo niečo... Nechcem aby o tom rodičia vedeli. Čo ak bude chcieť pani svoje peniaze späť? Ja ich nemám. Prosím čo mám robit? Pomôže ak si tu zrusim účet? Ďakujem moc

Strana
z2
autor
28. máj 2024

@tanyan ahh to neboli akože "moje veci" to bolo z veci pre menšie deti čo už nechcela skladovať povedala rob si s tým čo chces ale neotravuj má s tým lebo ja som povedala že si to moZem zobrať. Bola to hračka pre malé deti

pluss
28. máj 2024

ja nechápem čo riešiš...ani situáciu ktorú opisuješ...ona nechcela skladovať povedala rob si čo chceš a ty si jej poslala číslo účtu aby tam poslala prachy a hračky šli poštou od nej? od teba? píšeš otrasne zmätočne...pokiaľ si posielala obyčajne absolútne žiaden doklad ktor´ý by si dostala ti nepomôže...to za prvé...za druhé môžeš sa vytoto na hodnotenie....za tretie nechápem aký problém máš povedať to rodičom ak si len prostredník...za štvrté vôbec mi neni jasné prečo sa montuješ do vecí o ktorých nič nevieš očividne...

simca06022011
28. máj 2024

a okrem ineho, pani sa s tebou sudit nebude.

trema
28. máj 2024

@pluss ona = mama autorky to nechcela skladovat

koniarova
29. máj 2024

Autorka, nestresuj sa prosím ťa. Balík jej dnes príde.

autor
29. máj 2024

@koniarova dobre ďakujem

autor
29. máj 2024

Pani mi napísala že nič neprislo že ak nepríde do piatka nahlási má ako podvod prosím čo mám robiť

trema
29. máj 2024

Napis jej, ze obycajne postovne bolo na jej riziko a viac ju neries.. neospravedlnuj sa jej, neobhajuj

simca06022011
29. máj 2024

Nič. Napíš presne to co ti tu píšeme... chcela obycajne. Ma obycajne. Ale kľudne to ešte môže prísť.

Stačí ze posyrka to.hocikam položí. Niekto okolo óde a vezme.. A zásielka je stratena. Dám.ti radu do budúcna. Ja si fotím keď posielam balíky. Na pošte. A doklady si odložím aspoň kým to nie je doručené. Presne pre prípad, že sa takéto stane...

autor
30. máj 2024

@simca06022011 dobre dakujmwm za radu budem vediet

autor
5. jún 2024

@tanyan prosím kde sa o to dá požiadať? Pani mi to hodnotenie naozaj napísala. Mám nejako napísať na MK alebo ako? Ďakujem

sisa_s
5. jún 2024

Ak si to ty https://www.modrykonik.sk/blog/pusinka_1/, vcera tu bola o tebe zalozena tema, ze si pani oklamala o peniaze

tanyan
5. jún 2024
Strana
z2