icon

Stretli ste sa s celebritou? Prezraďte svoj príbeh!

lely1234
28. feb 2024

Čaute, napíšte kto sa s akou celebritou, SK, zahraničnou, to je jedno, stretol aj nejaký príbeh k tomu :D celkom ma takéto ,,blbosti,, zaujímajú. 🙂 ak si sa s nikým nestretol, prosím nepis ,,ja ešte s nikým,, :D

andreatytler
29. feb 2024

@h2 Ja som ani nebola sklamana. Co viem, tak Shatner je taky "dolezity" a "Drama Queen". Ale v jadre ma rad svojich fanusikov a Star Trek a pre mna je super aj napriek tomu vsetkemu.
@cookie29 Neviem. Urcite mu to aj vadi ze je zaskatulkovany, aj ked on mal aj ine celkom uspesne serialy a este stale robi vela veci Weird or What kde skuma vselijake svetove zahady cize sa drzi tej misterioznej temy. Isiel do vesmiru ked mal 90. On je velmi hrdy na Star Trek.

jaga18
29. feb 2024

@lubkavargova1 áno pán Kukura 😃 u neho v Aréne býva resp býval každoročne finálový koncert deti z DeD. Pamätám, akosi ho vytipoval náš autista a atakoval ho 1000 nezmyselnymi otázkami 🙈🙈🙈 Pán Kukura to zvládol bravúrne, tak ako aj Bača či Latinák s ním vydržali v konverzácii neuveritene dlho 🤣

zuzika87
29. feb 2024

Pred 18 rokmi kráľ Karol na lyžovačke v St.Moritzi aj s Camilou, zo Slovenských Peter Bondra on je tak úžasny, milý, pozorný a galantny chlap, Pariskova, Sklovska, Dalibor Janda ale najkrajší zážitok keď nás na skole vo Švajci poctili návštevou Jamie Olivier ❤️a ak ešte stretnem niekedy v živote Gordona tak už mozem aj umrieť on je totiž môj obrovský vzor

kikushaa
29. feb 2024

@tortelinka juuj vies kolko x som na bola pocas mojho 2m pobytu v nice na vylete v ST. Tropez len aby som ho tam volakde stretla 🥹🤣. Ake hned vedla v vannes som stretla toho willisa (to bola nahoda) o Deepovi som vedela ze tam niekde prebyvaju 😁

bylinka25
29. feb 2024

V roku 1991, v Univerzitnej knižnici som sa stretla so zosnulou princeznou Dianou, keď otvárala oddelenie zvukovej knižnice pre zrakovo postihnutých, ona to mala pod patronátom, darovala nám aj veľkú čítaciu lupu na čítanie bežných kníh.
Dojem z nej som mala výborný, milá, láskavá, strašne som sa hanbila pozrieť jej do očí, nadvihla mi bradu s oslovením, že prečo som taká nesmela, či sa jej bojím.

queen_mary
29. feb 2024

@zuzika87 wow, z toho kralovskeho paru by som odpadla

queen_mary
29. feb 2024

@bylinka25 wow, tak toto je naozaj zazitok, co sa cloveku vryje do pamati

luciemolnarova
29. feb 2024

@lely1234 ahoj. Ja som sa stretla s Kalim niekoľkokrát, potom so Zorou Csoborovou, Rytmus (na to hrdá moc nie som :D), Kollárovci (na odpočívadle na Šibeníku) - boli sme s tatom pre motorku a tam sme zastavili, aby sme dali motorku dole z vozíka, aby otec na nej chcel ísť až domov :D a oni stáli asi 2 metre od nás 🙂
A samozrejme nemôžem zabudnúť na Tomáša Bezdedu, ktorý bol môj sused :D

kiwi3
29. feb 2024

mne pride vtipne, ze "slovenske celebrity". ak niekto zije v ba, tak snad aj denne niekoho stretne a neriesi. ja teda pracujem v kulture, tak nic vynimocne, stale riesim nieco s niekym medialne znamym. okrem toho som niekolko rokov byvala nad evelyn, fero nam chodil zvonit, aby sme mu otvorili. sestra zase pod latinakom, furt chodil niekto na navstevu, dalsia susedka chodila s davidom kollerom (to som najprv nechapala, ze je to on). a predpokladam, ze v l.a. a new yorku tie americke beru podobne. ze nic vynimocne.

zuzika87
29. feb 2024

@queen_mary mala som vtedy 18 on ešte teda kráľ nebol ale keby si videla koľko ľudí sa odrazu pri nich zhuklo ochranka mala co robiť, ale zážitok to bol každý im chcel podať ruku

misinka0611
29. feb 2024

Stretnutie, akože prebehla komunikácia áno. S hokejistom Mariánom Šťastným vo vlaku na ceste na MS v Ostrave, rok 2015. Oslovil nás a tam sme sa po ceste rozprávali.

Stretla som ináč mnoho hráčov Slovana, reprezentantov Slovenska po alebo pred zápasmi.

Ale ako neviem či ich nazvať celebrity, skôr športovci.

candii
29. feb 2024

Ja som stretla v Kauflande Vila Haba 🤣🤣🤣

candii
29. feb 2024

@bylinka25 tak toto je krásne ♥️

meiwe
29. feb 2024

@lely1234 Adelu, Kolenika, Rozborila, Kostolnika, Daru, Studenkovu, Malachovsku, Smatanovu, Varsariovu, Separa , Tinu, Dasu-Mamba aj s manzelom, Martausovu, Puškarovu, Tapakovu, a aj vela inych vzdy v praci som mala stastie ze som ich obsluhovala a s kazdym z nich mam iny pribeh 😁

yoxinka
29. feb 2024

@kiwi3
Je to presne ako píšeš. Ja mám tiež aj v susedstve pár veľmi známych ľudí, stretávam ich na ihrisku s deťmi niektorých. Preto som aj ja písala, že v 98% si známych ľudí nevšímam. Tiež som pracovala v kultúre a známi ľudia boli na dennom poriadku. Ale tak zase … nie sú všetci z BA a také situácie sú im vzácne, tak mám pochopenie aj pre nadšenie zo stretnutia s takým človekom.

aalt
29. feb 2024

V 1995 sme sa vracali z Velkej Britanie domov. Rano sme dosli do Londyna a az vecer mal ist bus, takze sme mali cely den na poflakovanie sa. Ale v Londyne bol koniec sveta, lebo prave v ten den bola velka oslava 50. vyrocie konca 2. svetovej vojny. Vsade boli kvanta ludi, tak sme sa samozrejme aj my isli pozriet na sprievod a pozeram, presne oproti na druhej strane cesty tribuna a tam komplet kralovska rodina. Kralovna, kral, Charles - vtedy este princ, Diana, mladi princovia ...

mam1na
29. feb 2024

Stretávam aj ja. Ale nejak to neprežívam. Práveže sa snažím nerušiť ich, správať sa k nim ako bežne k iným ľuďom. Nepýtam si autogram, nechcem fotku s nimi. Keď, tak, sa iba usmejeme na seba, pozdravíme a hotovo. 🙂

masinka
29. feb 2024

Tka neviem ci je to celebrita, ale mali sme kancelariu nad Tasr, tak vo vytahu som sa raz odviezla s Ficom. Akurat tam hukal po redaktorke co sa viezla s nim.

banderaska29
29. feb 2024

@masinka nie, to nie je celebrita...

mandarinka1984
29. feb 2024

@momoftwo waaaau....ja by som asi odpadla 🙂 najsexi chlap na svete

momoftwo
29. feb 2024

@mandarinka1984 ved mala som tam co robit😂 akoze vysral by sa asi aj uplne na mna ale hentoho som mala za zadkom takze nic sa nedalo..len pozerat🥲

andreatytler
29. feb 2024

@lely1234 Moj muz mal na zakladke spoluziaka - Wayne Gretzky. Muz sa pamata ako sa raz bavili o hokeji a Wayne spomenul ze mal pre par rokmi record v pocte golov za sezonu - nejakych 300 golov a muz sa smial ze no urcite a Wayne mu doniesol ukazat clanok v novinach.
A pred par rokmi som mala sefa co mal syna nadejneho hokejistu McDavid.

cookie29
29. feb 2024

@andreatytler no tuto vo vedlajsej dedine byva David Becam 🙂

sono2
29. feb 2024

Ja Jennifer Lopez

andreatytler
29. feb 2024

@cookie29 Srandovne to znie ze "v vedlajsej dedine"

missviolet
29. feb 2024

@tortelinka a bol sarmantny ci ten sarm prichadza az s menom?

freepalestine
29. feb 2024

Ja tak tretinu az polovicu “celebrit”, co sa tu spomina ani nepoznam.. 🙊 som stara uz asi

katie253
29. feb 2024

Moja sestra boli s mužom v decembri minuly rok v Miami na zápase NBA a radu pred nimi sedí typek a takym chalanom, vedľa sestry sedeli takí mladi chalani,a vravia, ze to je Kanye West. Sestra ironicky vraví: "jasné,
lebo ja prídem na zápas NBA a rovno pred nás si sadne Kanye West! " a fakt to bol on, všetci okolo sa s nim chodili fotiť. Potom prišla ochranka, ze nech si ide sadnúť nižšie, bližšie k palubovke, ale on povedal, ze nie, ze mu to nevadí, až keď sa všetci odfotili , tak si presadol nižšie. A hneď ďalej bol tiež boxer Mayweather jr., ale ten už chodil len s ochrankou.

bubinko1506
29. feb 2024

V Mnichove na Oktoberfeste som stretla Angelu Merkel a Kimiho Räikkönnena, v Garmisch-Partenkirchene na Turne styroch mostikov Svena Hannawalda. A tento rok na Ceskoslovenskom plese v Prahe nebola nudza o celebritky, moj muz sa zlakol Veresovej, ked do nej skoro vrazil (ze to co bolo za strasidlo🤣).

katariinam
29. feb 2024

s cyklistom Lance Armstrong v Parizi 😇