icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

karolinakr
29. apr 2024

@kristiii
ne, tu su teraz všetci

kristiii
29. apr 2024

@tundra to tiež vieme, len že mi to prišlo kus odveci 🤣

karolinakr
29. apr 2024

@kristiii
už som ticho...tak kedy ideš na stretko? vzhladom na to, že tam bude malo ludi, možeš navrhnuť termin, 3x ta vyzyvam a ty nišť

pralinka25
29. apr 2024

@karolinakr jo linkin park je hudba meho mladi 😀 co sa ti nepozdava na chesterovi?????

karolinakr
29. apr 2024

@pralinka25 ne že nepozdava, ale neletela som medzi prvymi na koncert 😀

karolinakr
29. apr 2024

@pralinka25 niektore pesničky su uplne perfektné

pralinka25
29. apr 2024

@karolinakr no j keby som v tom case na to mala tak ano. este aj dnes ich pri cviceni pocuvam

kristiii
29. apr 2024

@karolinakr joj prepáč, ja som prišla pred chvíľou z práce a keďže som videla, že sa tu rieši ten 17-ty máj, tak som sa k tomu už nevyňadrovala. Toho 10-teho by som zvážila, máme síce akurát teambealding 🙈, ale ak by mi prešla dovolenka, tak by som vás hádam aj uprednostnila. To vieš, ja cezpolna musím brať do úvahy aj iné veci ako sa k vám dopratať a tak, to nie je len, že vybehnem v papučkách ako vy 😁

10zabka
29. apr 2024
pralinka25
29. apr 2024
kristiii
29. apr 2024

@pralinka25 @10zabka @karolinakr koľkokrát už neviem, čo si pustiť, ale teraz veru viem, čo si nahodím najbližšie na spotify 😉. Perfektní sú, niekde by som ešte aj cdcko vyhrabala.

10zabka
29. apr 2024

@karolinakr mám rada tie "tvrdšie" 😀

pralinka25
29. apr 2024
pralinka25
29. apr 2024

sa pocikam ze som konecne s niekym nasla hudobnu rec 😍❤😘

sticker
10zabka
29. apr 2024

@kristiii práve na jedno pozerám 🙂

kristiii
29. apr 2024

A čo také Imagine dragons, máte rady?

10zabka
29. apr 2024

@kristiii jj, šlo by to 😉

karolinakr
29. apr 2024

@kristiii
no, tak tam je priam husia koža Birds

tundra
29. apr 2024

@kristiii to môzem👍

pralinka25
29. apr 2024

chestera je skoda.

tundra
29. apr 2024

A toto?Rakusky Elvis,boli sme v Zurichu na nom,super koncert

https://www.youtube.com/watch?v=lHZtcC67yrY
pralinka25
29. apr 2024

@kristiii ale ano ID je tiez v poho.

kristiii
29. apr 2024

@10zabka @karolinakr @tundra super, ja ich milujem, oni snáď nemajú jedinú nedokonalú vec podľa mňa.

pralinka25
29. apr 2024

@tundra toto za mna ne 😕

karolinakr
29. apr 2024

@pralinka25 ja som takto oželela Avici, ten bol moja srdcovka

pralinka25
29. apr 2024

@karolinakr si nemala prachy?

karolinakr
29. apr 2024

@kristiii ta hudba ma iny rozmer, to je vidno, že to neni tuctova kapela, celkom by ma zaujimalo tajomstvo ich uspechu