Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@h2 nech ja to idem rad radom 😀
@pralinka25 aj ja, od Vratka som aj podpis mala v pamätníčku 🤣🤣🤣
@10zabka the rolling stones bola kapela mojej mamy. takze ja som vyrastala na tom.
@kristiii 😀🙈
hllava by mi vybuchla z tolkeho rocku
@karolinakr tak už ani nie, ale bola som 😁
@h2 inak fakt koňýk

@karolinakr ale kazda spravna kapelka ma aj baladky. co taka metalica. uplna romance
no... s Vratkom sme sa raz "sundali" v nemenovanom BA bare 😀... s bratrancom sú kamoši a ja som sa tam náhodou vyskytla tiež 😀 Ale to už je fakt viac ako 20 rokov.
@karolinakr Keď ti nevybuchla z Janka Lehotského...🤣
@karolinakr alebo aj ozzy co ma mama i m coming home
@h2 rockova muzila ma aj nejake duchovne pozadie, a ked to nevnimaš, chyba bude v prijimači
@karolinakr ale ano ma. vsak vidis kopec textov je uplne super. a niektore sola su na orgazmus
@pralinka25 ach, taká whiskey in the jar, či jak sa to píše, je legenda
@kristiii zboznovala som ju
@karolinakr No nesranduj so mnou, že Janko L. je duchovné pozadie rockovej muziky. Ešte tak pozadie 😄, ale duchovné?
@pralinka25 mam kamoša gitaristu, kolko orgazmov by si pri nom zažila, ten soluje ale super
@karolinakr napriklad tato
https://www.youtube.com/watch?v=pFVKu3cJODEa solo od 2:15 mam velmi rada.
@pralinka25 aj ja, počúvali sme ich cez plot, keď hrali v Londýne. Perfektní..
@karolinakr no vsak som to pisala uz v nejdenej teme ja na tych hudobnikov letim vsak si ma videla s elektrickou gibsonkou 😉
@kristiii to musela byt pecka
@pralinka25 veru bola...ach, hneď by som vybehla na nejaký dobrý koncert..to sú mega zážitky..
@kristiii ja si tak mozem pustit z mobilu v detskom kutiku 🙈
@pralinka25 anooo, aj tých mám na spotify..
ja som bola v Londýne len na futbale Arsenal - Manchester, Cirk De Soleil a Les Miserables. Koncert bohužiaľ žiadny...
@kristiii
@pralinka25
Kansas v Atlante Dust in the wind
@pralinka25 deti vyrastu,ani nebudes vediet ako...

@kristiii vratko rohoň hehe si jeho fanynka?