Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@domkakvet pozvanka pre Teba.
@banderaska29 daj si potvrdiť na záver, či vôbec niekto dojde, lebo tu každý deň platí niečo inè
Čo platilo včera, neplatí dnes a naopak
@fido69 ty daj zaverečnu bodku k pozvánkam
@karolinakr No vidím to tak, že si dám jednu kávu z automatu na stanici a pokecáme s predavackou z bufetu a nikto iný asi nepríde. 😁
@janickacrazy keby to bola viestta, tak pokecate, čo nové na koníku
@janickacrazy kolko hodin alebo minut to maš vlakom z domu? či to nie je moc ďaleko
@karolinakr asi hodinu a pol
@janickacrazy neni to až tak veĺa, ale zas ani malo na zbytočnu otočku
Ja mam do Dunajskej Stredy tak hoďku
@tundra čistá provokácia toto, máš šťastie, že nie som hladná 👻
@janickacrazy 🤔😂😂😂👍
@janickacrazy ja som hladná 🙀
@tundra ty provokatér, idem sa konečne najesť
@tundra už viem, čo mam variť
@fido69 na večeru? kašlime na nich, my si tu spravime separe stretko
@tundra ano, ty už aj cudzie sexy rozdávaš?
@karolinakr nie,ja len stimulujem vnemy😉
@tundra keby si chcel vnemy stimulovať, tak tu dáš svoju nahú fotku
@karolinakr ja som myslel samozrejme chuťove😂😂😂,este chvilku😉
@karolinakr jáj no každý sníva o iných kotletkach 🤣😝
Nechcem sa tu miešať do aktuálnej debaty 😅, tak ja len že behom zajtrajška si zistím nejaké veci a dám vedieť. Ale tak na 95% prídem.

@karolinakr no a mna si kde nechala?