icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

karolinakr
7. máj 2024

@tundra kapustnica vyzerá výborne mňam

h2
7. máj 2024

@tundra Dobrú chuť.

banderaska29
autor
15. máj 2024

Ahojte milé modrokoníkovské súputníčky/súputníci

tak len info, že prvé stretnutie sa nám úspešne podarilo zrealizovať 10.5., bolo nás takmer 10, čo ma absolútne potešilo, vonkoncom som nečakala takú vysokú účasť 🙂 týmto chcem poďakovať @janickacrazy @h2 @macatt @domkakvet @pralinka25 @fido69 @demodun @tundra - vidieť vás bolo mojim veľkým zážitkom a ďakujem za priateľstvá, ktoré vznikli.❤ a samozrejme moje obrovské poďakovanie ešte raz @karolinakr za pomoc pri koordinácií 😀 🙂

už teraz viem, že keď sa chce, tak sa dá všetko a preto mi začala v hlave poletovať myšlienka na stretnutie č.2 🙂 stred/východ Slovenska - nechávam otvorené 🙂

h2
15. máj 2024

@banderaska29 My tebe ďakujeme za prvotnú myšlienku. 😊 Tiež mi bolo potešením vás spoznať. Ak sa bude dať, rada prídem aj na ďalšie stretnutie. 🤩

tundra
15. máj 2024

@banderaska29 tak ja sa pripojim tiez,ale uz asi len on line😉.

h2
15. máj 2024

A je to jasné! @tundra nás už nechce ani vidieť. 😭

pralinka25
15. máj 2024

@h2 sa mu cudujes 😀

h2
15. máj 2024

@pralinka25 Ani nie. 😈😁

0silvia0
15. máj 2024

@h2
@pralinka25 co ste mu tam urobili?😶

h2
15. máj 2024

@0silvia0 Práveže nič.
Ale tak vieš, 7 bosoriek, to len tak nerozchodíš. 😂
Ináč, mohla si prísť, boli sme v Trnave.

demodun
15. máj 2024

@banderaska29 ďakujem za pozvanie. Stretko bolo super, veľmi rada som vás všetkých videla, počula.
Ak sa bude dať, budem sa snažiť prísť aj na ďalšie. 😃

lubkovaandrejka
15. máj 2024

@banderaska29 ja sa sice nechcem vnucovat a samu seba pozyvat😀,ale raz by som sa k vam rada pridala. Rada sa socializujem a spoznavam novych ludi.

demodun
15. máj 2024

@lubkovaandrejka nikto sa nevnucuje. Všetci sú vítaní 😉

lubkovaandrejka
15. máj 2024

@demodun to je mile :D vdaka. Tak snad by sa pridalo novych viac, nech nie som ako piate kolo u voza.😀

pralinka25
15. máj 2024

@lubkovaandrejka ale ved my vsetci sme sa videli prvy krat

demodun
15. máj 2024

@lubkovaandrejka dúfame, že sa ešte niekto pridá. Bolo to fakt milé a príjemné stretnutie.

h2
15. máj 2024

@demodun Všetci sú vítaní, niektorí aj výtaní. 😂
(Pre ostatných: to je taký náš interný vtípok.)

lubkovaandrejka
15. máj 2024

@pralinka25 ved ano, ale uz sa aspon trosku poznate, resp. Aspon viete ako vyzerate nazivo.😉

tundra
15. máj 2024

@h2 to nie je pravda😉,urcite by som prisiel,ale cestovat viac ako 2000km,len na stretko,to by som doma,tazko vysvetlil😁

h2
15. máj 2024

@tundra Jasné, veď len rýpem do teba. 🙂

karolinakr
15. máj 2024

@banderska29 je podla všetkych veľmi príjemná a pohodová žena, navyše krásna, tak sa netreba báť, ked pozýva na stretko ostatných 😀

karolinakr
15. máj 2024

@tundra a prečo si musel byť doma presne o 2:15?

tundra
15. máj 2024

@karolinakr kto povedal,ze som musel byt doma 2:15🤔

demodun
15. máj 2024

@karolinakr končila vychádzka, dostal lieky 🤣🤣
Nie vtip

h2
15. máj 2024

@karolinakr A podľa čoho si myslíš, že musel? Predpokladám, že keď sadol do auta, pozrel navigáciu a podľa toho vedel, kedy bude doma. Urobila som presne to isté, keď som odchádzala zo stretka, napísala som ten čas synovi a už ma čakal.

tundra
15. máj 2024

@h2 presne tak👍

demodun
15. máj 2024

Áno určite navi. Moja bola pokazená 🤔
Mala som riadne meškanie

demodun
15. máj 2024

@tundra požičiaš mi nabudúce tvoju? 🙏🙏😁

h2
15. máj 2024

@demodun Meškalo ti to? Netreba ti navigáciu, sprav si test. 😂

karolinakr
15. máj 2024

@tundra všetci písali, že si sa vychytil rychlo zo stretka, nerob zas zo seba nevediaceho mučeníka