icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

tundra
15. máj 2024

@demodun pouzivam googlmapy🤭,navigacia v Lexuse nie je aktualizovana...pomôzem s instalaciou😉.Pridi do Ziegelbrücke,urgentne nainstalujem😁

tundra
15. máj 2024

@karolinakr tak, ja som na rozdiel od teba, aspon na chvilku prisiel😉

macatt
15. máj 2024

@karolinakr tak ja ľutujem, že som autom prišla😀 a nejak som predpokladala, že sa stretko behom pár hodín rozpustí a preto som mala už na večer program.. nabudúce budem múdrejšia, keďže mi doma deti plakať nebudú a rybička vydrží bezomňa aj do rána🤓

karolinakr
15. máj 2024

@macatt 😅

h2
15. máj 2024

@tundra 😂😂😂 Trefa!
@karolinakr Bolo ti to treba?! 😁

macatt
15. máj 2024

@karolinakr ale silno som rozmýšľala, že pôjdem odviezť auto a frajera zruším..len potom väčšina zdŕhala domov a tak ma nejak stiahli🤷

pralinka25
15. máj 2024

@macatt tiez som myslela ze o pol siestej budem doma 😀

pralinka25
15. máj 2024

@lubkovaandrejka aaaaaaale neboj ja mam napriklad kratku pamat a je fuk ci niekoho vidim raz alebo 5

karolinakr
15. máj 2024

@h2 chapeš to? on povie, že musi byt 2:15 doma. Ja sa pytam prečo, na čo mi on odpovie, odkial mam tuto informaciu? tak sa ho spytam, že prečo teda utekal podla očitych svedkov zo stretka, na čo mi odpiše, že on aspon prišiel.
Ja mu dam 10 otazok, ani na jednu mi neodpovie a teraz sa citi akože ako viťaz? pointa debaty je, že kto najviac odveci odpovie, alebo kam toto smeruje celé? mne može byt u prdele, že nedošiel, akurat som chcela vyzistiť, že prečo sa tak ponáhľal

macatt
15. máj 2024

@pralinka25 😀 aj to parkovanie ma tlačilo, bola chyba to auto☝️

karolinakr
15. máj 2024

@h2 a to som sa na koniec aj tak nedozvedela

banderaska29
autor
15. máj 2024

@karolinakr och ďakujem za kompliment 😀 že krásna 🙂 normal girl (teda občas normal 😀 podľa fázy cyklu 😀 )

pridajte sa všetci ,ktorí chcete. žiadna hanba, že samopozvanie 🙂 budeme štastní čím viac nás bude 🙂

@lubkovaandrejka jasneee že 🙂 pridaj sa bude super 🙂

macatt
15. máj 2024

@karolinakr aj naživo bol taký, síce usmiaty, ale úspešne sa vyhýbal odpovediam😅 aj ja som sa chcela vyhnúť, ale nepodarilo sa.. ľadovú kávu som mala, topila sa mi tam zmrzlina tak som všetko rýchlo vyklopila🤣

h2
15. máj 2024

@karolinakr Ale on nikde nepísal, že musí byť 2:15 doma. Ale že o toľkej tam bude. Neodchádzal zo stretka s tým, že musí už ísť, lebo nutne potrebuje byť o 2:15 v noci doma. Odišiel, lebo mal ešte dlhú cestu pred sebou. Nechápem, čo na tom nechápeš. Tak asi nechcel šoférovať ešte unavenejší. Keby bol zostal na stretku o 2 hodiny dlhšie, príde domov 4:15.
A je fakt, že ty si neprišla vôbec. A nikto vlastne nevie, prečo, okrem toho, že "sa ti to nehodí", čo si vedela ešte skôr (že sa ti to nebude hodiť), než bol určený dátum a čas. Tak neviem, kto komu dlží vysvetlenie. 🤷🏻‍♀️

demodun
15. máj 2024

@karolinakr ale veď neutekal, len asi mal na druhý deň už program. Veď písal, že mali so ženou konečne voľno, čas na seba.
Úplne normálne 🤷
Každý povedal, prezradil na seba koľko chcel. Nikoho sme nemucili 😉

demodun
15. máj 2024

@h2 presne 👍👍

karolinakr
15. máj 2024

@macatt 😅

karolinakr
15. máj 2024

@macatt ahaaa, tak už chápem..👍 okey dokey

demodun
15. máj 2024

@tundra ziegel.... Čoooo?
Ako tam trafím bez navi 😄😄
Ale neboj nič, mám starý autoatlas, listujem, píšem poznámky. Do 2 rokov som u teba ako na koni 😎

pralinka25
15. máj 2024

@macatt nabuduce pesiiiiiii

pralinka25
15. máj 2024

No inak my sme sa od neho vlastne vobec nic nedozvedeli. Ani roky ani pracu ani nic. Len meno 🤔🫣

h2
15. máj 2024

@pralinka25 Nemal tak dlho sedieť pred tou bankou. 😁

tundra
15. máj 2024

@pralinka25 sak som sa nedostal k slovu😉😁

tundra
15. máj 2024

@h2 💯

pralinka25
15. máj 2024

@tundra ja viem ze nedostal 😀 ale to nie je polahcujuca okolnost 😆

pralinka25
15. máj 2024

@h2 presne 🤭

h2
15. máj 2024

@tundra Škoda, že si nepovedal skôr, že už chceš ísť preč, boli by sme ťa vyspovedali prednostne.

banderaska29
autor
15. máj 2024

@tundra no len potom som prišla ja a všímla som si, ako mu trošku zružoveli líčka 😀 ale to ja som taká veľká voda občas :( som ti asi ani nedala možnosť spoza mojho pleca rozprávať ! možno by sme si niekedy mohli dať aj online meeting všetci a stíšim si mikrofón, aby som vkuse netlachala 😀

domkakvet
15. máj 2024

@banderaska29 ak sa bude dat, urcite rada pridem aj nabuduce a ak chces zorganizovat dalsie stretko, tak navrhujem zalozit novu temu, aby si to precitali aj dalsi, alebo taki, co tuto temu mozno prehliadli, samozrejme nas nezabudni oznacit 😀

macatt
15. máj 2024

@banderaska29 no mne si vyrazila dych svojou bezprostrednosťou, šarmom, my sme sa všetci okúňali s kávičkami a ty si hneď víno zavelila👌 no ako urobila si hneď prievan🫶
Aj ja som mala ružové lička.. aj opuchnuté🤣