icon

Sú to flirtujúcej smajlíky?

19. nov 2022

Caute, čo by ste na to povedali keby kolegyňa vášmu priateľovi v správe posiela smajliky typu “😜😜” . ?

autor
19. nov 2022

@drake122 tak to mne príde ako už niečo oveľa viac, ako len nejaký "flirt".. Toto by som už vedela ktorá bije.

spadnutaslivka
19. nov 2022

@drake122 to nie sú flirtujúce, to sú už hotové... flirt je niečo iné 😀

thoughtfulweirdo
19. nov 2022

@makakova Že keď napíše niekto príspevok, ktorý sa ti zdá trápny, namiesto "😆" dáš toho objímajúceho, akože sa mu posmievaš. Alebo keď sa s niekým hádaš v komentároch 😁 zdroj tohto tvrdenia je moja 19rocna sestra, ja to bližšie vysvetliť neviem, tiež mi to nie je úplne jasné 😅

asfodelka
19. nov 2022

@dori2 a nemas pravdu, je to naopak.. su to zopnute ruky. Pri tapnuti by si nemala 2 rovnake ruky 🙏🤔

miriam11
19. nov 2022

Ľutujem tvojho priatelia 🙈 pokračuj a bude tvoj bývalý

retatka
19. nov 2022

Stalo sa raz a teraz riešiš druhý krát /možno toho bolo viac, no kryl to/Už mu veriť nebudeš ,nikdy .Čo bude po 15-20 rokoch ?Raz keď to má v sebe ,skôr či neskôr bude skúšať .A možno to robiť neprestal len si dáva väčší pozor .A nieje pravda ,žeby si vystriedala x-vzťahov ,lebo nie každý chlap robi takéto podrazy .Kto hľadá ,ten nájde 😉

lindous
19. nov 2022

@maca1984 ale on teba určite áno !!! 😂 😂

maca1984
19. nov 2022

@lindous ja som to vždy tušila 😂😂

retatka
19. nov 2022

A ešte je dôležité čo take urobil ?Je rozdiel podviezsť alebo si s niekym kamarátsky písať a ty si hysterka a ho stalkuješ.

iwesska
19. nov 2022

@dori2 No urcite nie,pozri si vysvetlenie smajlov. Je tam jasne napisane,ze ide v prvom rade o "pray".

dori2
19. nov 2022

@asfodelka
@iwesska no sak dobre, tak som mala zlu info, nic to nemeni na podstate mojho prispevku- ze ich ludia pouzivaju aj nespravne= ze ich kazdy chape inak

dominikamacakova
19. nov 2022

@makakova keď niekto napíše úplnú blbosť tak ho akože poľutuješ aký je sprostý. Niečo ako tu na MK keď ti niekto pošle srdiečko "modlím sa za teba" . Teda ževraj je to ironické srdiečko 😂

ankare
19. nov 2022

Ak máš podozrenie a v minulosti Ťa už sklamal, bola by som ostražitá.
Inak... aj ja rada používam takéto smajliky a rada akoze flirtujem, ale ja to myslím zo srandy a zo zábavy, nič by som s chlapom neriešila, len proste to môže vyznieť flirtovačne. Chudák môj chlap. 😐

nadazdi
19. nov 2022

@makakova áno mám 😂 ja totiž nie vždy keď poviem že prídem, aj skutočne prídem 😂😂 ale snáď sa na mna nehnevá, keď s ním vlastne cely cas flirtujem 😜😜😜😜😜

ketrint
19. nov 2022

Tak spravila som pokus 😅 poslala som frajerovi “😜😜” do správy, len tak, uvidím čo odpise, sama som zvedavá či je to flirt smajlík 😂

ketrint
19. nov 2022

😂😂tak teraz neviem 😂😂😂

autor
19. nov 2022

@ketrint 🤣🤣🤣🤣🤣

sense
19. nov 2022

Záleží co je v texte. Používam občas aj pri správach kolegom a teda neočakávam nič viac od nich ako čisto kolegialny vzťah v praci

sisaka
19. nov 2022

@dori2
Čo je podľa teba “give me 5” ? Daj mi 5 čoho? Eur? Myslela si high five?
V angličtine nepovieme give me five, hovoríme keď už tak give me High five a emoji na high five je tento 🙌 Nie 🙏🏻 - to je Thank you, alebo pray (praying)

dadis
19. nov 2022

Su flirtujuce, ale nemusi to nic znamenat..

makakova
19. nov 2022

@nadazdi jemu to môže byť jedno

dori2
19. nov 2022

@sisaka dakujem za poucenie. v hovorovwj reci na olanete zem sa v slovencine bezne oouziva skratena forma give me 5

kittykat22
19. nov 2022

@makakova mne toto pise kamarat a vzdy mi pride, ze to vysmievanie. Ako vsetky smajle beriem v pohode - tak tento 😜😜 a ten zmurkajuci ma dokazu fajne vytocit

nadazdi
19. nov 2022

@makakova ale jeho žene nie 😂

makakova
19. nov 2022

@nadazdi tak jeho zena si o tebe môže myslieť minimálne ze si nejaká trapka no

makakova
19. nov 2022

@kittykat22 jo môže byť,mne zmurkajuci príde taký akože nadradený.. neviem si pomôcť 😀

sonia.
19. nov 2022

@ketrint toto je celkom zaujimave, poslat to bez textu a sledovat, ako chlapi zareaguju. To by sme mohli viacere skusit 👍😁.

makakova
19. nov 2022

@sonia. Moj by za tým videl niečo sexuálne 😀

nadazdi
19. nov 2022

@makakova hej veď za tie peniaze čo mi dáva, snáď neočakáva, že tam bude mať normálnu asistentku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ketrint
19. nov 2022

@sonia. Vyskúšajte a dajte vedieť 😅

Potom ako odpísal som sa mu napísala, že vraj sú to flirtujuce smajliky, že som to chcela len overiť, ale že teda neviem podľa tej reakcie 😂 a on, že tiež nevie… my osobne ich nepoužívame ani jeden, nejak nam nie sú sympatické 🙈😂
Ja používam podobného tohto 🤪 ale to v kontexte keď je niečo divne, šialene, bláznivé 🙂)))