Sú tučnejšie dámy šťastnejšie?
Ahojte.
Prosím vás, myslite si aj vy že plnsie ženy sú stastnejsie?
Lebo ja hej.
Mám tri kamošky, všetke sú plnostihle a šťastné.
Ja chuda, zdravo sa stravujem. A "smutná"
Myslíte si, že muži majú preto radšej plnsie ženské? Že im doprajú?
😪🥺
Nie je to váhou. Poznám ženy, ktoré majú vyššiu váhu a sú šťastné, sebavedomé, príjemne sa s nimi cítim. Ale poznám aj také ktoré sú kvôli váhe utiahnute, neveria si. Je to skôr o prístupe k životu. Ak si spokojná s tým čo máš a tešíš sa aj z maličkosti bude ti dopriate. A veselé, spokojné ženy priťahujú mužov, nie ich váha.
Jednoduché, priber a vyskúšaj 😄 no ale vážne... Nemyslím si, že je to váhou. Mam teraz obdobie, že sa mi nedarí zhodiť kila (asi 5, diastaza po pôrode a nemám čas a bla bla, skutočne mi však chýba iba motivácia a nebyť lenivá) a necítim sa lepšie.. Naopak, štve ma všetko, lebo momentálne sa nezmestim do svojich šiat 🤷♀️
To že si smutná nemá nič s váhou ale s vnímaním sveta. Je ale vedecky dokázané že pekní ľudia sú nudnejší ako tí obyčajní. No to asi súvisí s témou len okrajovo. Neporovnávaj sa s kamoškami. Si si istá že ti vzťahy končia len kvôli vegetariánstvu? Ak vnímaš svet smutno a kriticky tak tak možno vnímaš aj mužov. Skús sa najprv tešiť z nejakej maličkosti a trénujem to. Nie hneď sa na všetkom smiať o to nejde. Usmej sa vo vnútri na samu seba. Buď chvíľu sama so sebou a spýtaj sa svoje dušičky čo by tak asi chcela? Sex? Prachy? Poriadneho chlapa? Možno ani nie. Možno chce len malé skromné potešenie. Život sa skladá z okamihov. A kopca balastného času. Niekedy tie obyčajne okamihy s obyčajnými ľudmi sú tie najkrajšie. Spomeň si kedy ti bolo najlepšie. A s kým
Su stihle zeny a stihle zeny. Jedna kategoria je prirodzene stihla a neriesi jedlo a su v pohode, co je hlavne. Ale potom su tie stihle, ktore sa neustale strazia, aby ani kilo nepribrali a vkuse vymyslaju s jedlom a tam je podla mna problem s hlave, ze to neustale riesia. Clovek by povedal, ze tie musia byt stastne, ale nie su. A toto podla mna muzi vidia a s takymi velmi nechcu byt.
A to iste aj plnsie zeny. Niektore sa o seba fakt staraju, ale kila nejdu dole. Ale tym, ze ziju aktivne, tak su spokojne same so sebou. A su zas tie, ktore neustale riesia vahu, skusaju vzdy novu dietu a neustale sa nad tym trapia...a to tiez muzi vycitia a radsej to vzdaju.
Vseobecne si myslim, ze muzi maju radi, ked su zeny v pohode, da sa s nimi pokecat, zasmiat, najest. Nejde az tak o vahu, ale je to o preferenciach.
@liz_lemon a tie ženy mali nadváhu aj v čase, keď si partnerov našli? Lebo niektoré priberú počas sedavej prace, po tehotenstve atd. A Akej kategórie sú ti muži? Asi to vyznie hrozne, ale tak bavme sa tu nestrojene ako “kamosky na káve”, aj keď tie závery nemusia byt lichotivé😊 Ale či su to super chlapi(fešáci, inteligentní, vzdelaní a pod), alebo takí, “čo zostali”.
Pri tebe jest maso nemozu, chovat ich nebudes ako svinku... v tychto postojoch hladaj svoj problem s muzmi... vaha to nebude...
@lula313 cize inteligentni a vzdelani mozu byt len muzi ktori su krasny a stihli?
Ale ste sa chytili toho slovka svinka 🤦♀️🤦♀️
Ďakujem kazdej za názor.
Pekný večer dievčatá.
Kazdej z nas slovo svinka pripada v tejto suvislosti neprimerane. Fakt neviem, kde beriete ze co chlap tak je vo vytrzeni z masa a reznov. Dobra blbost. Moj muz zje cokolvek, aj tofu. Moj syn (19 rokov) je vegetarian, takze ja takych klasickych reznovych a pastekovych a klobasovych a tlacenkovych chlapov vo svojom okoli ani nepoznam.
Myslím že čo sa toho týka na váhe vôbec nezáleží
@dominikac321 vieš ako som to myslela, samozrejme inteligentní muži môžu, aj bývajú neatraktivni(nazveme ich, že nie sú fešáci, ale “sympatickí”). Ale máš úplne minimum chlapov, ktorí by boli bohatí, fešáci a našli si jednoduchú babu, nie vzhľadovo atraktívnu. Ja som robila v mužských kolektívoch, viem, ako boli nároční na vzhľad nádejnej partnerky, aj keď paradoxne oni na ňu nedosahovali. Napr sa mi aj stalo, že som kolegyni dohodila rande so sestrinym kolegom, ktorý mi vyslovene dal výzvu, nech mu niekoho nájdem. Vzhľadovo(sedy priemer), postavovo(mierna nadváha), profesiou, ekonomickým statusom boli na tom úplne rovnako a po rande ona mala záujem sa stretávať a on ju úplne nechutne odpinkal, že sa mu fyzicky nepáčila.
@0silvia0 môj muž napr nezje tlacenku, nepije pivo, ale rezne má rad. Raz za mesiac aj paštétu zje, ale on cely zivot cvici, čiže má vyšportovanú postavu(nie atletickú, ale svalnatu, bez nadváhy). To tofu a pod. by nezjedol, ani nejedava šaláty ani ako prílohu. Ale všetci sme dospeli a mame právo jest to, čo nám chuti a Ano, nemali by sme sa za to vzajomne urážať. Zrovna dnes mi mama poslala pre muza pagáče, pritom som jej povedala, že my take nejeme(vie to) a povedala mi do telefónu, že sme rozmaznané huby, na čo som jej povedala, aby sa ukludnila, že prečo nám nadáva kvôli tomu, že niečo nejeme. Čiže si tiež viem predstavit, že týmto môže mužov odrádzať. Mne je zle zas z ryb, ale preberám ich detom, aby tam nemali kosti, aj keď mi hrozne smrdia.
@lula313 tak to ti neviem povedat, ako vyzerali v minulosti, lebo ich poznam len par rokov, takisto nepoznam ich muzov, ale kedze ide o zeny vzdelane, dokonca zastavaju manazerske pozicie, nemyslim si, ze by mali doma nejakych chudacikov, o ktorych by si bicykel neoprela
inak co som si tak vsimla z okolia, tak zeny, co sa o seba najviac staraju, a nonstop riesia postavu, a to co jedia, maju problemy vo vztahoch, ako nevera zo strany muza a pod. moj muz mal presne takuto kolegynu, co hadam, ani nic nejedla, ani na obed nechodila, a ked nahodou, tak vylucne salat, neustale dbala, aby muz bol spokojny, a to aj za cenu jej obety, a aj tak to nepomohlo, mal nejake pletky, a to si potom kazdy hovori, ze ako ju len mohol podviest, ju taku krasnu zenu, s nejakou neatraktivnou...
@surama presne toto som mala na mysli i ja 🙂.
Ak je žena plnšia, pretože je spokojná sama so sebou, sebavedomá, nemá potrebu plniť nereálne ideály krásy, vie sa patrične upraviť, môže to na mužov pôsobiť lepšie ako strhana zakomplexovana 50 kilova žena, ktorá sa ho denne 10 krát opýta či nie je tučná.
Na druhej strane, aj štíhla žena je krásna- ak sa o seba stará, pretože ju to baví, berie to ako čas na seba, napĺňa ju to endorfínmi.
Šťastie je v hlave nie v kilách!
Su 3 typy ludi som raz citala....stavbou kostry a tela.
Mozno to bude aj metabolizmom, ze niekto moze jest o 22h a nepriberie za 10r...moj svagor..., alebo ako sa hovori pribetie i zo vzduchu. Moj mm ma pupok, musel sa vela snazit ked chcel schudnut a pritom ma tazku fyz.pracu a aj okolo domu robi. Tam ide genetika po mame, aj stitna zlaza mozno k tomu. Ale jeho maloco rozhadze, je flegmatik, aj doma aj v praci. Ja mam kila naviac po detoch, ale tucna nie som, ale mna rychlo nieco vytoci...nie vsetko, ale urcite viac.
Ja si myslim podla viac ludi, co poznam, ze to plati...hoci vsade su vynimky a nemozno to brat jednoznacne.
Muzi maju radi plnsie preto, lebo maju za co "chytit"...kostlivca nechcu. To mam od mojho mm. Ale aj chlapi su rozni....jedni su posadnuti postavou a druhi pozeraju viac na vnutro ako vonkajsok.
Svagrina si extra varila, nehladovala, ale zdravo jedla....za 3mes schudla 10kg co na nej ostatni videli. Teraz po dalsom dietati mi povedala, ze na take kasle, lebo jej mm si to vtedy vobec nevsimol a nestoji jej to za to. Nie je vobec tucna, ale tak klasicky par kil naviac v porovnani pred detmi.
Určite nie. Takmer každá tučná túži schudnúť a vyzerať podobne ako tie štíhle. Pekná štíhla postava je atraktívnejšia aj pre mužov. Nehovorim o vychrtlinach ale o štíhlych ženách s krivkami na správnych miestach . Sú muži, ktorým sa tuk páči ale nie je ich väčšina. Mať 3 zárezy na bruchu nie je nič moc. Ale aj také ženy vedia byť šťastné a spokojne. Keď priberiem, zvyčajne ma to vytáča. Milujem nosiť veľkosť xs a neriešit, čo mi pristane, lebo keď som vo forme, pristane mi všetko. Paradoxne teraz som pribrala, som tehotná a nič neobleciem. Predstav si, teraz som aj tak najšťastnejšia. To, že si neštstna nesúvisí s tvojou váhou.
@konikkon dalsia hlupa hus do partie....
@dominikac321 čo ty chceš odo mňa? Trochu mimo príspevok 😅🤦♀️
@dominikac321 preco je @konikkon hus? Si si ista, ze si chcela napisat, co si napisala?
Je zaujímavé ako ,,plnšie" ženy píšu, ako sú so sebou spokojné, sú šťastné, ale keď štíhla napíše, že sa cíti lepšie, keď je štíhla a nemá 3 záhyby na bruchu, tak jej hneď tá plnšia nadáva do hlupej husy...Poznám viac plnších žien, ktoré chcú schudnúť, ale nedarí sa im.Väčšina z nich je lenivá niečo preto spraviť.Vždy pred cudzími hovoria ake sú spokojné so sebou a potom pred nami blizkymi povedia, že ako ich trapi ich postava, ako by chceli dat par kil dole..Nevravim, ze je taka kazda plnšia žena.Mám známu,ktorá je extremne obezna.Ma muža, deti.Je sebevedoma, oblubena.Sama so sebou spokojná.Vraj, aj jej muž je s ňou spokojný, ked majú 2 deti, ale mali by ste vidieť ten cirkus čo ona spraví,ked si dovolí on pozrieť na chudšiu babu.
@lalenka33 ja teda neviem, na ktore presne prispevky reagujes, ale ja osobne mam pocit, ze vacsina pisala, ze stastie sa od kil neodvija. Jednoducho, ak je zena zdravo sebavedoma (a to moze byt aj stihla, aj tucna a naopak, ani stihla nemusi byt sebavedoma, ani tucna), tak je spokojna, ta spokojnost z nej vyzaruje a tym je atraktivnejsia-takze najdolezitejsie je, aby sa zena prijala a potom bude mat zivot lepsi.
mala som kolegu, ktory ako jediny muz riesil jedlo, vacsinou vegetarianske, denne sportoval (ale len kardio), bol neskutocne chudy, taka palicka, a neustale komentoval inych ludi, ako vyzeraju, co jedia...bol taky nespokojny furt frflal, a zase obezny kolega je spokojny, vesely typek, nema potrebu nikoho riesit, takze aj niektori muzi su taki
To ci je clovek stastny/stastnejsi je stavom jeho mysle, nie je to podmienene mnozstvom prijatych kalorii ;) ...To ze mas problem s chlapmi suvisi skor s tvojou povahou nez s tvojim vyzorom. Nemas problem si chlapa najst, ale udrzat. Skus sa zamysliet nad svojou povahou, nad tym co robis zle, preco zostanes sama...mozno je to tym, ze si este nenasla toho praveho...mozno tym, ze mas prilis vysoke naroky? ...mozno by nebolo zle spytat sa svojich ex. co im vadilo vo vztahu...a zamysliet sa nad tym ;)
@viestta mne je jasné, že je veľa šťastných a spokojných žien vo všetkých konfekčných veľkostiach, ja tiež zasa nenosím ani xs, ani s.Tiež by som nebola šťastná keby som musela celý deň vážiť jedlo, počítať čo môžem a čo nenôžem jesť, nedať si ani pohár vína večer s chlapom lebo nemôźem..to by ma porazilo tak žiť..mne sa nepáči ani extra chudá, ktorej trčia všetky rebrá, ale ani extra obézna, ktorá už ledva chodí.Taký zlatý stred, ale akceptujem, že každý sme iný a páči sa nám niečo iné.Čo som si napríklad u nás všimla, tak kopec štíhlych chlapov má plnšie ženy a naopak štíhle ženy mužov s pupkom.
@dskjhfdlkdjhl pozri nad mojim komentarom 3-4 komentare, kočka napíše svoj názor a hneď jej ďalšia píše, že je dalšia hlupa hus
Podla mna by bolo fajn, ak by tato tema zostala v decentnej rovine a nezvrhla sa zasa na osocovanie vychrtlin alebo tlstosiek. Lebo medzi vychtlinou co sa na nej kosti trasu a nema cici ani rici a medzi parnym valcom, ktory ledva chodi a ma 5 bruch je siroka skala typov postav a kazdemu sa paci nieco ine.
A v tejto teme evidentne nejde o postavu, ale zivotne nazory a postoje autorky...

mne je smutno, ked citam niektore nazory a postoje, ze co odovzdate dalej svojim detom...