icon

Sú vysoké ženy nepríťažlivé?

30. júl 2025

Majú to podla vás vysoké ženy v živote ťažšie? Celkovo s prijatím ľudí, s nájdením partnera?
Ja som to v živote mala ťažké, začalo to v rodine, kde mi dávali najavo, že som nejaká divná, že takto žena nemá vyzerať a pokračovalo cudzími ludmi a ich poznámkami k mojej výške. A to mám “len” 175.

autor
1. aug 2025
@pe_mi

@anonym_autor na margo tých vysokých žien
Tento týždeň v Bez servítky je súťažiaca, výstredna blondína ,nejde o účes , úpravy na tvári, obočie a podobne
Odmyslíme si hlavu 😁😁😁
A presne to je typ vysokej ženy, mohutná postava , síce vysoká ,ale taká babizňa
Aj ja som taká postava ,mam 174 CM ale taká proste mohutná na pohľad.
Toto je proste škaredá vysoká postava a bodka 😁😁

@pe_mi Mne mama hovorí že som robustná babizňa. Neprídem si tak, ľudia mi skôr hovoria opak.

pe_mi
1. aug 2025
@anonym_autor

@pe_mi Mne mama hovorí že som robustná babizňa. Neprídem si tak, ľudia mi skôr hovoria opak.

@anonym_autor tak triezvym okom to snáď zhodnotiš aj sama,
Keď si tak neprídeš, nerieš
A možno z tvojho okolia ti to nikto zo slušnosti nepovie, ale mama doma ti nebude klamať ..
No ja neviem, ja si viem povedať ,že som vysoká ,aj robustná
A nie, nie som s tou stavbou tela spokojná
Čo narobím

autor
1. aug 2025
@pe_mi

A možno z tvojho okolia ti to nikto zo slušnosti nepovie, ale mama doma ti nebude klamať ..
Čo narobím

@pe_mi Okrem mamy mi to nepovedal nikdy nikto. Iba ona. Som dosť štíhla, skôr sa stretávam s poznámkami nech sa najem.

pe_mi
1. aug 2025
@anonym_autor

@pe_mi Okrem mamy mi to nepovedal nikdy nikto. Iba ona. Som dosť štíhla, skôr sa stretávam s poznámkami nech sa najem.

@anonym_autor no tak vidíš,máš odpoveď
Keď si spokojná aj s výškou, nemáš čo riešiť
Mne hovorili žirafa ,aj si tak prípadam a mám "len" 174 ,ale keďže som mohutnej stavby , tak pôsobím podľa mňa hrozne
Už len dožiť 😁😁🤸🤸

autor
1. aug 2025
@pe_mi

Čo narobím

@pe_mi Ako si robustná? Máš ramená väčšie? Pretože u nás v práci je upratovačka a tá je maličká, ale má veľmi široké ramená, vyzerá ako muž. Takže je to určite typom postavy, kostrou.

pe_mi
1. aug 2025
@anonym_autor

@pe_mi Ako si robustná? Máš ramená väčšie? Pretože u nás v práci je upratovačka a tá je maličká, ale má veľmi široké ramená, vyzerá ako muž. Takže je to určite typom postavy, kostrou.

@anonym_autor kostra celkovo,aj kosti, široke ,hrubé ,aj lýtka veľké , ručiska
Taká blbá stavba a mala hlava, uzka tvár a splasnuté vlasy, čo ja ti viem
Smiešna stavba proste

knmmch
1. aug 2025
@pe_mi

Smiešna stavba proste

@pe_mi zospodu ste všetky rovnaké😉

pe_mi
1. aug 2025
@knmmch

@knmmch ako ,netrápim sa tým denne
Len viem zhodnotiť,že to tak je a aj najbližšia rodina povie, no si taká babizňa, nie som tlsta,taká proste veľká
Neviem to opísať 😁

anonym_59ddb2
1. aug 2025
@knmmch

@knmmch wat? to vôbec nie je pravda 😂

michaela329
1. aug 2025

Moja svokra má vyše 1.8m a teda sebavedomie má úplne normálne, vydala, randila...a to je ona ešte aj mohutná. Jednoducho je to o nastavení.

knmmch
1. aug 2025
@pe_mi

@knmmch ako ,netrápim sa tým denne
Len viem zhodnotiť,že to tak je a aj najbližšia rodina povie, no si taká babizňa, nie som tlsta,taká proste veľká
Neviem to opísať 😁

@pe_mi plnoštíhla.. ..ako tu bolo písané je to o nastavení..

autor
1. aug 2025
@pe_mi

Smiešna stavba proste

@pe_mi Aha, ja mám veľkosť S, ale podľa mamy som tiež veľká baba. Ale tiež záleží od konkrétneho človeka, pre jedného môžeš byť chudá a pre druhého veľká.

kvetinka_2
2. aug 2025

@anonym_autor ja som názoru, že je to presne opačne. Z nízkych ľudí, si každý robí posmešky. Blbé narážky ohľadne trpazlíkov a pod. No podľa mňa je každý krásny, bez ohľadu na výšku, hmotnosť. Dôležité je, čo má človek v hlave, nie to ako vyzerá. To sú veľmi povrchné veci.☺️Máj sa rada, to je rada, ktorú, by mala počúvať každá z nás. Ja ju nepočúvam, tak si ju pre seba vravím aspoň ja sama.

gerrwie_girl
2. aug 2025

Prepac ale 175 je nejaká extra výška? 😁 Meriam 190cm. Áno, ked som bola mladsia mala som z toho komplexy. Dnes uz neriešim. A co sa týka mužov, celkom bez skromnosti dodám ze som rozhodne nikdy nemala problém. Mali o mna zaujem nižší aj vyšší odo mna. A väčšinou nižší 😁. Aj moj partner je nižší o 5cm ale nikdy mi ani nenapadlo sa nad tym pozastavovat.

dismonika
2. aug 2025

@anonym_autor 175 cm nie je veľa... normálna výška

melani19
2. aug 2025

Mne sa osobne tak vysoke zeny nepacia.
Ale tak rozdiel je aj v tom ako vyzeras , prsia stehna zadok..
V rodine mame teda svagor ma zenu, ona je vysoka ale nevyzera nijak. Nema nic a vyzera ako chlap. Clekovo ani do tvare ani nijak . Ale tak nemoze za to …
Ale pacit sa mi to nepaci. Ale .. hlavne je si to upratat vlastnej hlave 🙂
A
Ja mam male prsia a dlho mi vadili. Teraz? V phoode aj bez podrsenkympo 4 porodoch mame pevne pekne prsia 🙂

anonym_0335c3
2. aug 2025

Tiež mám 175 cm a vždy som chcela byť nižšia, mám z toho komplexy doteraz a to už budem mať 40 pomaly. Aj keď mám skôr “modelkovskú” postavu, teda vysoká, chudá, žiadne prsia, žiaden zadok, mám pocit, že to už dávno tak nie je v móde, ako v tých 90tych rokoch, keď bol modeling a miss na vzostupe. Teraz sú v trende skôr také šťavnaté baby, prsia tak akurát, výška okolo 160cm, brucho ideál do crop topu a široké gate, uhladený cop. Áno, viem, treba sa brať také aké sme a blabla, ale toto je teraz taký ideál krásy podľa mňa.

zorienka28
2. aug 2025

Prisaham, ze neprejde tyzden bez nepochopitelneho hejtu na vysoke zeny. Ja mam 176 a som hrda na kazdy centimeter. Mala som mat po dvojmetrovom otcovi este viac, a vobec by mi to nevadilo. Opatky nosim vela a rada. Ak mas ty problem so sebou, ries to inak, nez snahou o validaciu na internete.

anonym_bd26fc
2. aug 2025
@zorienka28

Prisaham, ze neprejde tyzden bez nepochopitelneho hejtu na vysoke zeny. Ja mam 176 a som hrda na kazdy centimeter. Mala som mat po dvojmetrovom otcovi este viac, a vobec by mi to nevadilo. Opatky nosim vela a rada. Ak mas ty problem so sebou, ries to inak, nez snahou o validaciu na internete.

@zorienka28 vsak na IG a FB ju odignorovali tak ide sem ziskat pozornost a vyplakavat.

tilly
2. aug 2025
@la_dolce_vita

Mam trosku viac cca 177 cm a hoci to neriesim, je fakt, ze ma to dost negativ. Pribrate sme mohutnejsie ako nizke zeny, ja sice tucna nie som, kedze sportujem, ale ani ziadny drobcek. Vela muzov je nizsich odo mna, zeny takmer vsetky. Podpatky som ale nosila cely zivot, teraz menej z pohodlnosti. Zaklad je vaha, nemat kila navyse, byt pevna, nehrbit sa. Nevieme ovplyvnit, kolko narastieme, ale to ostatne ano. Inak kupodivu muzom nikdy nevadila moja vyska, naopak.

@la_dolce_vita súhlasím. Ja mám 180cm a dlho vyzerám štíhla, potom stačí jedno kilo a vyzerám ako mamut... základ je fakt nepribrať.

tilly
2. aug 2025

Výška má svoje nevýhody, hlavne rýchlejšie nám odchádzajú kĺby, srdce sa viac namaká, zas výhoda, že všade dočiahneme...
A dlhé nohy tiež nie sú neatraktívne. Len dnes nie sme v móde. Keď som bola mladá, tak cca 20 rokov dozadu, boli všetci paf z dlhonohých chudych blondín. Teraz sú moderné nízke dievčatá s veľkými zadkami a prsiami... móda sa mení

autor
2. aug 2025
@anonym_bd26fc

@zorienka28 vsak na IG a FB ju odignorovali tak ide sem ziskat pozornost a vyplakavat.

@anonym_bd26fc Ty asi nebudeš ok. Ak ťa téma nezaujíma tak neprispievaj.

roxana280
2. aug 2025

@anonym_autor ja mam vysku 155 a moj manzel 193 vzdy sa nu pacili vysoke vysportovane zeny, ktore sa nemaju, take prirodzene a ja som uplny opak. Mne sa tiez pacia muzi cierni s modrymi ocami a moj muz je skor rysavy a uz vobec nie extra fesak, vzali sme sa lebo mame podobne hodnoty moralne a aj spolocne veci a vzajomne sa doplname skoro 20 rokov.Nie je to o vzhlade.Co ja by som dala za 10 cm plus☹

barbie2023
2. aug 2025

Ťažšie??? Akože .. ja mám 157cm. Tak ti poviem môj pohľad -vsetko je v obchodoch šité na vysoké ženy, pár kg navyše sa u vysokých strati kdežto ja keď mám 52kg vypadam akoby som mala aspoň 60kg, od šoférovania cez xy športových aktivít je všetko pre vyšších oveľa ľahšie,pohodlnejšie a už len fakt,že aj modelky či miss môžu byť od cca170cm o niečom svedčí. Takže toto je môj názor .

tilly
2. aug 2025
@barbie2023

Ťažšie??? Akože .. ja mám 157cm. Tak ti poviem môj pohľad -vsetko je v obchodoch šité na vysoké ženy, pár kg navyše sa u vysokých strati kdežto ja keď mám 52kg vypadam akoby som mala aspoň 60kg, od šoférovania cez xy športových aktivít je všetko pre vyšších oveľa ľahšie,pohodlnejšie a už len fakt,že aj modelky či miss môžu byť od cca170cm o niečom svedčí. Takže toto je môj názor .

@barbie2023 no,neviem, či je šoférovanie pre nás ľahšie. V malých autách, ak sa aj dá nastaviť volant, musím šoférovať s roztoahnutymi nohami , aby sa mi zmenili pod volant...

roxana280
2. aug 2025
@barbie2023

@barbie2023 tiež to tak prezivam 155 a v dave ma kazdy clovek odsoti ja mam 50 kg, jednaju so mnou ako s dietatom.Viac si dovolia.

anonym_b84ac4
2. aug 2025

Ja mám 177cm, prerástla som aj rodičov, nikdy ku mne tak nepristupovali, že som divná. Mužov priťahujem a bežne mi povedia, že mám sexappeal, aj nižší aj vyšší muži. Od výšky nezáleží, či si atraktívna, ale tvoja povaha, vyžarovanie a celkovo postava a krása závažia.

zorienka28
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_bd26fc Ty asi nebudeš ok. Ak ťa téma nezaujíma tak neprispievaj.

@anonym_autor

romanovic
2. aug 2025

@anonym_autor moja dcera ma 190cm a vyzera ako bohyna ✌️

anonym_0335c3
2. aug 2025

Dlhonohé baby na štýl Adriana Sklenařiková už dávno nie sú in. Vysoké ženy sú ťažkopádne, všade samá ruka, samá noha, nemajú také ladné pohyby ako nižšie ženy. Aj mužom sa viac páčia nižšie ženy ako žirafy, povedal mi to nie jeden chlap. Ale krása nie je všetko, určite máš aj iné prednosti a tie daj do popredia. Nerieš, ako vyzeráš, aj tak to už nijako nezmeníš.