Sú vysoké ženy nepríťažlivé?
Majú to podla vás vysoké ženy v živote ťažšie? Celkovo s prijatím ľudí, s nájdením partnera?
Ja som to v živote mala ťažké, začalo to v rodine, kde mi dávali najavo, že som nejaká divná, že takto žena nemá vyzerať a pokračovalo cudzími ludmi a ich poznámkami k mojej výške. A to mám “len” 175.
Dlhonohé baby na štýl Adriana Sklenařiková už dávno nie sú in. Vysoké ženy sú ťažkopádne, všade samá ruka, samá noha, nemajú také ladné pohyby ako nižšie ženy. Aj mužom sa viac páčia nižšie ženy ako žirafy, povedal mi to nie jeden chlap. Ale krása nie je všetko, určite máš aj iné prednosti a tie daj do popredia. Nerieš, ako vyzeráš, aj tak to už nijako nezmeníš.
@anonym_0335c3 Ja som zas pocula, ze nizkym zenam sa hovori “male piva” a ked trosku priberu, hned su z nich zavalite sudky, zatial co na vysokej zene sa 2-3 kila stratia. Pointa je, ze ako je nas takmer 8 miliard, tak sa kazdemu paci nieco ine, niekomu zas superstihle, inemu tucne. Nema zmysel, aby sme sa takto zhadzovali, ako to predvadzas ty. Alebo si myslis, ze vysoke zeny su nejake mnisky v klastore naveky same? Nie, obvykle su s vysokymi muzmi, pri ktorych nizka zena zas vyzera ako zahradny trpaslik.
@anonym_autor Mám 158 cm a kvôli tomu, že ma s mojou výškou nikto nebral vážne nosím celý život 10 cm opätky. Ináč zažívam len posmech, urážky a správajú sa ku mne ako k "malému pivu" hoci mám 52 rokov. Čo by som ja dala za 10 cm navyše. Vždy som závidela vysokým ženám ich výšku a nikdy by ma nenapadlo, že ony môžu brať svoju výšku ako nevýhodu.
@anonym_autor Mám 158 cm a kvôli tomu, že ma s mojou výškou nikto nebral vážne nosím celý život 10 cm opätky. Ináč zažívam len posmech, urážky a správajú sa ku mne ako k "malému pivu" hoci mám 52 rokov. Čo by som ja dala za 10 cm navyše. Vždy som závidela vysokým ženám ich výšku a nikdy by ma nenapadlo, že ony môžu brať svoju výšku ako nevýhodu.
@dankamg2 no vidíš. A ja som celú pubertu počúvala posmesky ze žirafa. A dnes sa tiez ludia vyjadria k mojej výške ale samozrejme uz iným spôsobom (boze ty si aká vysoka). Celý život som chcela nosiť podpatky, namiesto toho nosím baleriny a tenisky. A môžem len snívať o podpätkoch.
@dankamg2 no vidíš. A ja som celú pubertu počúvala posmesky ze žirafa. A dnes sa tiez ludia vyjadria k mojej výške ale samozrejme uz iným spôsobom (boze ty si aká vysoka). Celý život som chcela nosiť podpatky, namiesto toho nosím baleriny a tenisky. A môžem len snívať o podpätkoch.
@gerrwie_girl Preco nenosis opatky, ked ich chces nosit? Nazor nejakeho hejtera je pre teba dolezitejsi?
@gerrwie_girl Preco nenosis opatky, ked ich chces nosit? Nazor nejakeho hejtera je pre teba dolezitejsi?
@zorienka28 to nie, ale nechcem si búchať hlavu o zárubne 😁😁. Uz pri 3cm podrazke chytám zarubnu. Takže nebol9 by mi príjemné zohybat sa vo dverách ako gandalf u froda 😁
@dankamg2 mam to rovnako
@anonym_0335c3 Ja som zas pocula, ze nizkym zenam sa hovori “male piva” a ked trosku priberu, hned su z nich zavalite sudky, zatial co na vysokej zene sa 2-3 kila stratia. Pointa je, ze ako je nas takmer 8 miliard, tak sa kazdemu paci nieco ine, niekomu zas superstihle, inemu tucne. Nema zmysel, aby sme sa takto zhadzovali, ako to predvadzas ty. Alebo si myslis, ze vysoke zeny su nejake mnisky v klastore naveky same? Nie, obvykle su s vysokymi muzmi, pri ktorych nizka zena zas vyzera ako zahradny trpaslik.
@zorienka28 ja pri mojom muzovi detto 193 a 155 cm a syn uz ma 180
@zorienka28 to nie, ale nechcem si búchať hlavu o zárubne 😁😁. Uz pri 3cm podrazke chytám zarubnu. Takže nebol9 by mi príjemné zohybat sa vo dverách ako gandalf u froda 😁
@gerrwie_girl Ved sa normalne zohnes, my to robime cela rodina 😂
@gerrwie_girl Ved sa normalne zohnes, my to robime cela rodina 😂
@zorienka28 nie diky to ma neláka 😁.
@barbie2023 tiež to tak prezivam 155 a v dave ma kazdy clovek odsoti ja mam 50 kg, jednaju so mnou ako s dietatom.Viac si dovolia.
@roxana280 a božechráň si sadnes na koncerte trochu viac dozadu alebo aj pri stojacich koncertoch. Absolútne nemám šancu vidieť nič.
Tiez mam 176cm, na ZŠ som sa citila neatraktivne medzi 160cm dievcatami, ale to bola asi psychologia, kedze tych bolo jednoducho viac. Cca po nastupe na strednu som si uvedomila, ze velku cast tej mojej vysky tvoria moje dlhe nohy - a to prislo prave od chalanov, ze je to sexy a ze to nema kazda. Teraz v 35 by mi bolo uprimne az smutno, keby som bola nizsia, uzivaj si to aj ty a vyzaruj to! ☺️
@zorienka28 na vysokej žene sa stratí kľudne aj 10 kilečiek. A o malých ženách som zas počula, že o hlavu vyššia od kybla 🤣🤣. Každá sme iná a fakt je tom ta krása.
Neverim tejto teme.
@anonym_autor mozno tak 2m asi pritazliva nie je, muzi nemaju radi vyssie partnerky ale 175 je pekna vyska.
@balerina2025 😂😂😂😂 muži nemajú radi ...tak nech si nájde takého , ktorý nebude mať sám zo seba komplexy že má pri sebe vysokú ženu ach to musí fest bolieť že ?
Život je mega krátky a tu sa rieši či je žena vysoká alebo nízka asi mala autorka na hovno rodinu, ktorá ju nevedela podporiť
@gerrwie_girl ja mám 186 CM a tiež majú také poznámky bože ty si aká vysoká 😃 no vidíte výhoda .. alebo načo si kupuješ opätky lebo chcem
@gerrwie_girl ja mám 186 CM a tiež majú také poznámky bože ty si aká vysoká 😃 no vidíte výhoda .. alebo načo si kupuješ opätky lebo chcem
@linduska86 autorka ma beznu vysku
Myslim, ze tema nie je realna, nakolko 175 cm dnes u zien je bezna vyska
@anonym_autor Nie je dobrý žiadny extrém. Ani moc vysoká a ani nízka žena. Taký zlatý stred je okolo 168 -175 cm.
No viete, keď odmalička počúvate ako hrozne vyzeráte a hlavne nech splyniete s davom, takže podpätky neexistuje si dať ani na slávnosť, tak sa to podpíše.
@anonym_autor veď najkrajšie ženy sveta sú predsa vysoké 🤗
Ja som liliputka ako to tu niekto nazval a čo mám robiť 🤷♀️
Výšku nikdy neovplyvnime. 😊
@anonym_autor mozno tak 2m asi pritazliva nie je, muzi nemaju radi vyssie partnerky ale 175 je pekna vyska.
@balerina2025 to je blbosť 🙂. Celý život o mna maju záujem muži co su odo mna nizsi. Dokonca je viac tých nižších ako vyšších. Vacsine to vooobec nevadi. Takže nehovor prosím za nich 😁.
@anonym_autor Nie je dobrý žiadny extrém. Ani moc vysoká a ani nízka žena. Taký zlatý stred je okolo 168 -175 cm.
@anonym_707382 nie je dobrý? 😁 Kks ludia kde vy beriete tu doslova drzosť napísať čosi takéto 😁. A samozrejme anonymne 😁.
@balerina2025 😂😂😂😂 muži nemajú radi ...tak nech si nájde takého , ktorý nebude mať sám zo seba komplexy že má pri sebe vysokú ženu ach to musí fest bolieť že ?
Život je mega krátky a tu sa rieši či je žena vysoká alebo nízka asi mala autorka na hovno rodinu, ktorá ju nevedela podporiť
@linduska86 a hlavne je to blbosť ze sa to mužom nepáči 🙂.
@anonym_707382 nie je dobrý? 😁 Kks ludia kde vy beriete tu doslova drzosť napísať čosi takéto 😁. A samozrejme anonymne 😁.
@gerrwie_girl tiez nemam rada tieto hlasky.. akoby clovek mohol za to, co mu priroda nadelila. Ja mam 153 cm a co teraz? Mam chodit po kanaloch ci co… lebo je to uz akoze “extrem”?
O napadnikov som nudzu nemala veru nikdy.. kazda “vyska” ma svoj funclub.
Toto “vysmievanie” je uplne pre mna nepochopitelne: trpaslik, male pivo, liliputka, zirafa, obrina a neviem ake este privlastky. Naco je to dobre? Kazda sme ina… a nik nemoze za to, ako vyzera.. ja sa necudujem ani sikane na skolach, ked dospeli ludia nedokazu pochopit tento fakt… ja deti odmala ucim, ze nikomu sa nikdy za vyzor nevysmievame, nezhadzujeme a vobec to neriesime. Ucim ich vnimat cloveka z tej vnutornej stranky.. a potom prides na MK a odpali ti dekel no 😂😂😂😂
Ano ja suhlasim, najkrajsie zeny sveta su vysoke
@linduska86 suhlasim. ale muzi nemaju radi temy o velkosti, samozrejme ze sa najdu aj taki ktori neriesia vysku svojej zeny.
Toto sú strašne zlatí ľudia, robia si z toho srandu v každom treťom videu 😁 https://youtube.com/shorts/Squw-YAKKh4?feature=...
@balerina2025 to je blbosť 🙂. Celý život o mna maju záujem muži co su odo mna nizsi. Dokonca je viac tých nižších ako vyšších. Vacsine to vooobec nevadi. Takže nehovor prosím za nich 😁.
@gerrwie_girl to si prva, zas mam skusenost ze vela muzov moc nemusi ked je zena vyssia. ale vsetko zavisi od toho ake maju komplexy. nehovorim za vsetkych ale muzi su radsej ti vyssi. asi chapes preco to tak je.
@fadama Lady Gaga 155 cm, Kim Kardashian 157 cm, Ariana Grande 157, Megan Fox 163... Nie len vysoké sú pekné. Ide o to, ako vieš tie svoje cm (aj kg) nosiť a "predať". Ak máš zdravé sebavedomie a sexi vyžarovanie, tak ťa tak aj okolie vníma.
@fadama Lady Gaga 155 cm, Kim Kardashian 157 cm, Ariana Grande 157, Megan Fox 163... Nie len vysoké sú pekné. Ide o to, ako vieš tie svoje cm (aj kg) nosiť a "predať". Ak máš zdravé sebavedomie a sexi vyžarovanie, tak ťa tak aj okolie vníma.
@alienkami ja som skôr mala na mysli missky,nie známe osobnosti 😉🤗
@anonym_autor Ja mám 177cm a celý život ma chvália, že vyzerám - postava, ako modelka. Či už od rodiny, známych, v práci.

@anonym_autor Ja mám 173cm a nikdy som počas svojho života neriešila negatíva vzhľadom k mojej výške. Na základnej škole som bola najvyššia a potom na strednej, či výške už vobec nie. Moje kamarátky boli aj vyššie a oveľa nižšie okolo 160cm. Nikdy by som výšku nepociťovala ako nevýhodu a ani nižšie kamarátky som neriešila. Každá sme originál a všetky či nižšie, či vyššie sme krásne. Ty nemáš problém s výškou, ale s vlastnou sebahodnotou. Hodnota človeka nespočíva vo výzore, či oblečení, či postavení, nie je o drahom aute a šperkoch. Ako ľudia sme si úplne všetci rovní. Ak toto pochopíš, tak si uvedomíš, že nemusíš nikomu nič dokazovať. Tvoje zmýsľanie sa zmení a výška prestane byť ,,problém” a dokonca možno sa stane výhodou. Výšku máš v pohode, za mňa priemernú, na ostatnom treba popracovať 🙂