icon

Susedia sa boja našich psov

22. dec 2021

Dobry vecer byvame na dome mame tu vacsie psy , pitbullteriér, staford, bullterier mali sme aj cane corso pravdepodobne nám ho otravili susedia maju s nami problem kvoli psom vadia im boja sa ich... psy mame vychovane pocuvaju na slovo mame male deti oni tiež keď su na dvore kričia nech ich zavriem boja sa ze preskočia plot nikdy sa o to nepokusali ani nestekaju... ich maly pes im nevadi cuchaju sa cez plot keď si to všimnú hned ho nervozne zatvaraju ja mam psy socializovane deti majú zajaca ktorého vypúšťajú von na travu psy si nedovolia nic spravit ani macky nenahanaju nemaju s nicim problem akceptuju susedov aj zvierata nechapem tu nenavist bojím sa ze ich otravia 😪 psy maju papiere každý deň sa im venujem miluju deti hlavne tie nase pitbull je už starý a žiadny problém žiadna agresia poraďte kto má podobný problém ďakujem

lolinko
22. dec 2021

Váš dom, váš pozemok a môžete tam chovať aj koňa 🤣
No ak máte obavy, dajte si kamery (myslím ohľadom tej otravy)
A čo sa týka plemien psov, tak milujú svoju rodinu a aj deti.
Ublizit môže aj malý pes, samozrejme ak veľký. Je to na majiteľovi ako sa stara, ak niečo zanedba môže ublížiť aj malý pes alebo veľký.
Dajte si na plot tienidlo, nech nevidia na váš pozemok.

ejanjelik
22. dec 2021

Takych vychovanych psov uz bolo a kolko dohryzenych alebo mrtvych deti. Mozes sa aj na hlavu postavit, stale je to zviera a to ma svoje pudy. Bodaj by sa nikdy nikomu nic nestalo. Susedom sa necuduj, ja by som sa tiez bala.

alvaluka
22. dec 2021

@autorka ja rozumiem, ze ty si poznas svojich psov, veris im, vies ako sa spravat a podobne, ale vacsina ludi sa boji psov tych plemien ktore mas. Sama si napisala, ze suseda sa hlavne boji, ak to chcete vyriesit, skuste sa opytat, ci sa zlozite na plot, ak nie tak proste investujte sami.

carmenuska
22. dec 2021

Aj ja sa bojím psov a ako mi neter napadol pes, ešte viac...8rocne dieťa šlo zo školy, ušiel susedom.Skoncila zásivana na urgente a trauma aká,ani nevravím. Predtým mali tiež incidenty so susedmi,ktorí sa im vysmievali,že ich pes je vychovaný a neublíži....Odvtedy sa boja aj moje deti.A keď začnú vrestat na ulici,keď vidia psa a počujem vetu,čo sa bojíte ,on nič neurobí,alebo nás je vychovaný tak by som vraždila. Ako ľudia majú nepredvídané reakcie ,tak zvieratá 1000x viac.Mat vás za susedov,tak asi predám dom radšej. Skús sa pozrieť aj z druhej strany na to.Dajte si betónový plot a maj ich aj 10.

felycity
22. dec 2021

Je chvályhodné, že sa staráš príkladne o svojich psov, stále však netreba zabúdať na to, že sú to zvieratá a teda nižšia rasa od človeka. Skús pochopiť aj tú druhú stranu - susedov, ako bolo povedané vyššie, spravte si pevný plot a bude pokoj na oboch stranách. Keby si bola ty na ich mieste akoby si sa cítila, že žiješ v obavách kôli psíkom, kedy nikdy nevieš ako môže zareagovať.

autor
22. dec 2021

Jej svokor a muž sa na tom smejú... vždy je niekto na dvore s nimi my sme plot zvýšili dali sme tam bambus ich pes to z ich strany rozhryzol 🤷‍♀️

pepek11
22. dec 2021

Špic sa možno bojí a preto má také prejavy. Týmito prejavmi potom môže vyprovokovať väčšieho psíka - ten vycíti, že sa ho menší psík bojí a je zle... Treba si psíkov ustrážiť... Nie je to o tom, či ide o "bojové" alebo "nebojové" plemeno. Pes je odrazom svojho majiteľa... Ľudia majú predsudky. Aj ten najmenší psík môže byť agresívnejší ako veľký pes...

autor
22. dec 2021

@pepek11 špic sa nebojí je útočný ale našich to nevyprovokuje sú zvyknutí ze stále šteká hlavne po našich deťoch keď sa naháňajú a robia hluk robí to aj keď behajú jej deti

autor
22. dec 2021

@bikarbona ja ich ani susedom nenukam sú naše neprichádzajú s nimi do kontaktu plot máme dobrý

abbey1
22. dec 2021

Urobte poriadny neprehľadný plot, pre bezpečie psov kúp kamery a viac susedov nerieš. Týmto vadia vaše psy, iným mačky, ďalším deti na záhrade.

autor
22. dec 2021

@abbey1 plot bol robený dali sme aj bambus oni dávali tu zelenú plachtu ich pes to vždy zničí lebo chce k nám vidieť aby mohol stekat po mojich deťoch on sa v tom asi vyziva 😁

matovicova
22. dec 2021

Vieš čo to je asi strata času, lebo ty asi nechceš problém vyriešiť, ty asi čakáš niekoho kto ti napíše, že suseda je vadna... Tak veľa šťastia 🙂

abbey1
22. dec 2021

Investuj do pevného plotu.

maminkadeticiek
22. dec 2021

Ja by som sa bala jedneho takeho psa,nieto svorky!Urcite by som nechcela byvat vedla takych psov,navyse aj s malymi detmi.Uplne im rozumiem.Btw bezne si ludia kupia 1 psa,ok mas 2...zriedka.Ale naco vam je tolko bojovych psov???A mohla by si mi tahat medove motuzy aky su vychovani kolko by si chcela,mne by stacil uz zly pocit.

sasa1310
22. dec 2021

@matovicova kokos sa nebojíš s takým nickom? 😀

autor
22. dec 2021

@abbey1 keď oni nechcú ja nebudem financovať celý murovaný plot keby sa zlozime nech sa páči aspoň budeme mat od nich pokoj ale tie kamery sú dobrý nápad

autor
22. dec 2021

@maminkadeticiek koľko ich máme 10?😆

maminkasisa
22. dec 2021

Teba mat za susedu by som nechcela mat, darmo pises, ze psy su vychovane a neviem co, takych bojovych psov v susedstve by sa bala vacsina ludi...

autor
22. dec 2021

@maminkadeticiek je to môj koníček chodíme na výstavu psie sporty majú odcenenia stafordsirsky teriér je šampión v zahraničí aj u nás niesu na retazi ako majú majitelia a povedia ze sú cviceny a nikomu neublizia stále sa pohybujú medzi ľuďmi a zvieratami keď sme chodili na výstavu musia byť v pohode so psami aj s ľuďmi

ukulela
22. dec 2021

Pochop, ze bambus nie je pevny plot. Nepochybujem, ze sa o psov staras a su vychovani. Ale takych bolo! Nam do dvora prisli dva polovnicke a dotrhali naseho gaucoveho. Usli z dvora a spravali sa ako svorka. Pritom tiez vychovane. Ty tomu psovi do hlavy nevidis. Zjavne ti nie su prijemne reakcie zo strany susedov. Ja byt tebou, tak len pevny plot. A svaty pokoj.

autor
22. dec 2021

Susedia z druhej strany problém nemajú od nich k nám chodia mačky

autor
22. dec 2021

@ukulela oni neziadaju pevný plot nemám problém sa zložiť ja nemám dôvod moje psy nikoho neohrozuju keby mám ten pocit a vidím ze utocia napríklad do ich psa tak riešim murovaný ale takto nie

sardinka32
22. dec 2021

Kazíkovi odhryzol jeho vlastny pes kus nosa...tiez mu dôveroval. Spravte plot poriadny a neobhajuj dookola svojich psov. Ja mat malé deti, tiež sa bojím o ne, kebyze bývate vedla mna s takouto svorkou. Pes je zviera, má pudy..nemôžeš sa za neho zaručiť. Čosi sa stane a budeš ľutovať, keď budeš po súdoch behať, že si tomu nepredišla, keď si mohla.

autor
22. dec 2021

Oni len chcú aby boli zavretý keď sú oni vonku na dvore ich mam len chvilu sú v dome alebo sme na prechádzke ja niesom povinná ich počúvať naše psy ich majú na háku

ibrunova
22. dec 2021

A ty by si tým susedom, čo sa boja Vašich psov, čo ponúkla ako ústretový krok?

ukulela
22. dec 2021

@ibrunova dobra otazka.

autor
22. dec 2021

@sardinka32 áno bernardin čítala som o tom naše psy ani namaju šancu ten plot preskočiť je vysoký aj keď sú to športovci keď otvorím bránu ani nufak nevykukne aj keby išlo okolo 30 psov a nie ešte cez plot aby sa stverali

enoula
22. dec 2021

Automaticky, veľký/silny pes vzbudzuje respekt.. a nie to ešte ak je ich viac... Je jedno kolko maju oceneni, ako su vychovani.. a prepac, ale uz len tymto prispevkom, ako nechápeš druhu stranu a stale ides svoje moc nevylepsujes svoju situaciu
Pre vlastne dobro by som dala riadny plot, betónový.. ziadne vzájomné dráždenie nebude

autor
22. dec 2021

@ibrunova ja som kamaratska voči susedom ved vidia ze niesu sami celý deň na dvore bez dozoru tie psy ja mam tiež malé deti ani tie niesu samé vždy tam niekto je alebo sú v dome ja pracujem z domu ten plot sme spravili na vlastné náklady vyšší pre pokoj a stále nestačí murovaný nech si dá robiť ona princezná keď ideme preč na nákup psy sú v dome na dovolenku idú s nami ich pes tam steká od rána do večera a nikto nič nerieši

ukulela
22. dec 2021

Tak co riesis? Co cakas od diskusie? Boja sa vasich psov. Ty ich zatvarat kvoli susedom nechces ( to sa ti necudujem. To by som nerobila ani ja. ) Ja by som skratka postavila ten plot a nebol by dovod na spory. Hotovo. Co ale vies na vyriesenie problemu urobit ty? Okrem tvrdenia, ze psy su mojkacikovia a das za ne ruku do ohna?