icon

Sušička v byte - za a proti

bluenutshell
1. apr 2015

Máte sušičku? Ako sa vám osvedčila? V paneláku stále bojujeme o priestor, zrušiť sušiak na bielizeň by sa mi páčilo...

Strana
z2
bluenutshell
autor
11. máj 2015

Ja idem kupovať oddelene a uložím si ich na seba. Vraj 2v1 ide na úkor kvality sušenia.

jarka800
11. máj 2015
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@bluenutshell to som pocula aj ja ale zase setri miesto :/ aku znacku ides kupit?

bluenutshell
autor
11. máj 2015

@jarka800 Tak minule mali v Planeo akčný set Samsung za 999€, čo je super, tú sušičku mi vychválili, takže budem hľadať toto. Mala by byť kondenzačná (bývame v paneláku a vetranie v kúpeľni žiadne) + tepelné čerpadlo (efektívnejšie sušenie).

zanet63
13. máj 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

Ja skor rozmyslam nad znackou Miele podla referencii maju 20ročnú zivotnosť a to mi za tie prachy stoji 🙂 len este musim vybrat presy typ 🙂

jarka800
14. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@bluenutshell no ja si to vsetko musim prestudovat :/ a hlavne dohodut sa s manzelom aku vybrat potrebujem aby ju vedel ovladat aj on :D

luxus10
28. máj 2015

len dievcence, tie ktore este susicku nemate a chystate sa na jej kupu , netreba zabudat na jej spotrebu, lebo uhrnne za rok to moze znacne zdvihnut spotrebu v kWh aj v €., to len aby ste neboli neskor prekvapene...

tepelne cerpadlo je prva vec ktora sa zvykne u susiciek kazit.treba len dufat ze osvedcene znacky tak skoro nesklamu.

stastnazena2
29. máj 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

@luxus10 myslim ze ten co si kupuje susicku rata s tým ze to papa energiu ale dost to aj usetri teda hlavne cas 🙂

h2
29. máj 2015

@luxus10 Bola som si pri kúpe vedomá vysokou spotrebou, takže momentálne má naša sušička prázdniny, keď je vonku pekne, sucho, tak suším klasickým spôsobom, sušičku som chcela hlavne na jeseň a zimu, keď mi prádlo vonku neuschne a vnútri máme veľmi vysokú vlhkosť. Navyše, periem aj suším väčšinou v noci, na lacnejší "nočný" prúd.

jarka800
3. jún 2015

@h2 ak mozem vedeit akej znacky máte susicku? my byvame v byte balkom nemame takze u nas by sla susicka aj v lete ale máme vyhlaidnutu jednu od Miele 🙂

h2
3. jún 2015

@jarka800 Ahoj, máme Zanussi LINDO 1000, vyberali sme podľa ceny a referencií, oboje bolo dobré, tak sme kúpili. Máme ju od januára tohto roka. Som s ňou spokojná, aj keď teda, ako som tu už písala, s tým, že netreba žehliť, to nie je celkom tak. Neviem, či len pri našej sušičke, alebo všeobecne. Ale vysuší dobre, ľahko sa ovláda...

kiki68
3. jún 2015

@jarka800 miele mam ja, nedam na miele dopustit. Susicky maju vymakane. Su drahsie,ale fakt kvalitne. Vsetci,co poznam maju miele tu v AT.

kiki68
3. jún 2015

my amme inak miele kondenzacnu,tiez v pracovni nemam vetranie.

jarka800
4. jún 2015

@kiki68 no ja som si o znacke Miele vela citala a preto sme sa rozhodli ze investujeme radsej viac do kvality ako po 6 rokoch kupovat zase novu

stastnazena2
11. jún 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

@jarka800 tak to je velmi dobra volba

petrak20
12. jún 2015
Používateľ petrak20 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petrak20.

Baby vyrába Miele aj prácky planené zhora??? Mne sa z boku plnena do kupelne nezmesti :/

prasiatko30
12. jún 2015

@petrak20 vsak si daj do uja googla "miele www" a uvidis ci ti vypluje domovsku stranku miele a tam budu mat urcite celu ponuku praciek

petrak20
15. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petrak20.

@prasiatko30 dakuejm idem pozriet ponuky chcela by som Miele a musi byt zvrchu plnena inak sa mi do kupelne nezmesti :/ hadam budu mat

jarka800
16. jún 2015

@petrak20 áno vyrába má ju svagrina tiez sa jej do kupelne z boku plnena nezmesti 🙂

petrak20
17. jún 2015

@jarka800 super idem ju pozriet na nete 🙂 dakujem 🙂

Strana
z2