Svadba v Topoľčiankach - koľko vás vyšla?

satanca
29. máj 2019

Ahojte, mám pár otázok ku svadbe:

1. Mal niekto svadbu v kaštieli v Topolčiankach? Ak áno, ako Vás to vyšlo cenovo + je tam nejaká sála, kde sa zmestia stoly pre 80 osôb a aj tanečná plocha? Lebo podľa obrázkov to vyzerá, že sú miestnosti veľmi úzke.

2. Ako riešiť dopravu? Svadobčania budú dochádzať z cca 30 km vzdialenosti. Ubytovanie neprichádza do úvahy (je to drahé). Ako to vyriešiť? Autobus nechceme, príde nám to strašne sedliacke riešenie :D

bobula46
29. máj 2019

Prvú otázku neporadim. Druhá otázka... My sme doviezli všetkých na začiatku autobusom keďže bolo veľa ľudí a teda riešiť odvoz nejako inak si neviem predstaviť ale naspäť odvážať ľudí už len autom. Odporúčam minimálne 2-3 autá pretože väčšina ľudí chce odísť v približne rovnaký čas tak aby sa dlho nečakalo.
Vieš príde ti drahé ubytovanie ale sedliacke ísť autobusom pre nich, prepáč neviem čo teda očakávaš. Ako vrtuľník by bol asi tiež dosť drahý na presun, vlak asi tiež nič moc a autom 80 ľudí doviesť na rovnaký čas na rovnaké miesto si naozaj nedokážem predstaviť. Jedine ak by mal prísť každý sám a vy by ste tým pádom tému odvoz nemuseli riešiť, inak aby si zohnala toľko šoférov aby prišli pre tvojich hostí no neviem.
Skús pozrieť teda nejakú limuzínu.

saslavka73
29. máj 2019

Ubytko je drahé ale autobus sedlacky. 😁

evaachesa
29. máj 2019

@satanca skus vybrat miesto kde nebude problem s dopravou a nebudes musiet riesit ubytko. Vybavene 😉 a skusila by som radsej mojasvadba.sk na taketo dotazy..asi ti tam skor poradia. Peknu svadbu ;)

katren
29. máj 2019

Preklikni sa na mojasvadba.sk, prihlas sa ako tu a zadaj otazku tam 😉

satanca
autor
29. máj 2019

@bobula46 vieš ten autobus podľa mna 90% odmietne... každý chce ísť svojim autom a mat svoj komfort

pribinak
29. máj 2019

Sedliacky autobus je super, 1 šofér a svadobčania - šoféri si môžu dať aj nejaký pohárik alkoholu
Ak nie sedliacky autobus, tak potom autá, ale musíš mat šoférov, ktorí budú ľudí rozvážať, musíš im zaplatiť + jedlo a pitie, aby celu noc nesedli o hlade a smäde.

Ja som mala autobus, bolo to fajn, v buse sedel Starejsi a 3 muzikanti. Spievalo sa a bola zábava, malo to úspech. Len pár ľudí šlo autami, odviezli ich kamosi.

janba
29. máj 2019

Keď chcú ísť svojim autom, nech idú :D my sme mali cestou tam autobus a zo svadby sme mali šoféra plus tuším okolo druhej ráno mikrobus, ktorý odvážal ľudí..

evaachesa
29. máj 2019

@satanca ak kazdy chce ist svojim autom tak naco to potom riesis? Ubytko si mozu zaplatit predsa. Navrhnite im to. My sme mali svadbu par km mimo mesta. Cestu na miesto si kazdy zabezpecil, kedze aj obrad bol na tom mieste a naspat sme mali jedno auto na rozvoz a zvysok si zaplatil ubytko - kamarati, znami. Ubytko sme platili len najblizsej rodine co boli cezpolni.

mima172
29. máj 2019

@satanca K prvej otázke: taka mala vzdialenosť si nevyžaduje ubytovanie.
A ku druhej: kto chce nech ide autom a kto sa nepotrebuje na nič hrať, tak využije nami zajednamy SEDLIACKY AUTOBUS - vydávam sa o pár mesiacov a sedliacky autobus už máme zajednamy 😉(mimochodom, bola som na svadbe pred par mesiacmi a tiež som využila možnosť dopravy autobusom a bolo to super... Parádna atmosféra) 😜

zania
30. máj 2019

Tam by som tiez vyuzila autobus,dnes je to uz aj take retro 🙂
A na rozvoz domov si dohodni nejakeho taxikara,najlepsie s velkou dodavkou. Nam sa to osvedcilo,vyhodil po ceste viacej ludi a rychlejsie sa otocil

miriam11
30. máj 2019

@satanca bola som na viacerých svadbach, vyuzila som moznost odvoz busom. Bola to sranda. Nerozumiem, čo sedliacke je na tom. Praveze to bolo super, mohli sme si dať aj alko drink. Sedliacke je ziadny odvoz nezabepecit!

satanca
autor
30. máj 2019

@miriam11 nasa svadba bude v kastieli. je naozaj nevkusne voliť autobus. nikto sa nechce potit v buse, kazdy chce svoje klimatizovane pohodlne auto... ale čo t obude za svadbu, ked vsetci budu o vode. nemusi sa nikto spiť pod obraz bozi, ale alkohol patri ku svadbe.

juliet86
30. máj 2019

@satanca 😀😀😀😀 ved nemusis objednat hnusnu smradlavu staru karosu bez klimy 😆 i ked aj taku som zazila na svadbe a akoze yolo. skoro to s nami nacuval do potoka a musela som hladat sedadlo bez zuvacky nech si nezaspinim saty a co. ved autobusy existuju aj luxusne mercedesy so sampanskym. z dopravneho podniku viete pozicat krasne historicke vozidla. uvedom si ze ak nemas peniaze na ubytko no tak ich nemas. na svadby sa bezne chodi autobusom zazila som uz asi 10 svadieb. bus asi na 5tich a sedliacke mi to nikdy neprislo. a to sim clovek co lieta businness class ma bali tak sa rozhodni 😆

satanca
autor
30. máj 2019

@juliet86 a to ten bus ich vyzdvihne doma ??

mima172
30. máj 2019

@satanca Autobus ma zvycajne trasu: od zenicha ku neveste, po obrade odvezie ludi na hostinu a tam sa jeho cesta konci. My to tiez tak mame.

satanca
autor
30. máj 2019

A tych hosti bude po domoch vyzdvihovat? my budeme mat 90 ludi, a ti su roztruseni...

mima172
30. máj 2019

@satanca Aj my cca tolko. Hosti mame od par km az po 30-40 z roznych smerov (vlastne len vzdialenost zenichovi a moji rodicia je okolo 45 km). Je bezne, ze hostia sa sami dostavia k neveste alebo ku zenichovi (u zenicha sa bus nazdobi, kedze odtial vyraza, mame ho dohodnuty cca na hodinu pred odchodom od zenicha - aby sa stihol bus nazdobit a taktiez, aby sa sofer najedol). Nikto nikdy nevizdvihoval hosti spred domu autobusom. Normalne im oznamte pri roznasani pozvanok, ze odvoz je zabezpeceny od zenicha, resp od nevesty autobusom (snad su to rozumni svojpravni ludia a cestu si vedia zajednat od znameho, kamosa, taxikom). Na cestu naspat, tj nocne rozvazanie mame dvoch soferov, ktori budu pocas celeho casu hostom k dospozicii a nam taktiez ak bude treba skocit nieco kupit a podobne.

satanca
autor
30. máj 2019

@mima172 a myslis ze bude velmi zle ked kazdy pride autom?

beky1813
30. máj 2019

@satanca ved tak naco riesis dopravu, ked chces, aby vsetci isli vlastným autom?

satanca
autor
30. máj 2019

@beky1813 ty nemudruj uz nie teba som sa pytala. na nervy mi ides v kazdej mojej diskusii provokujes, chod komentovat inde niesom na teba zvedava

beky1813
30. máj 2019

@satanca keď ich tolko zakladas 😃 co sa certis? Pytaj sa normalne veci a nie toto

satanca
autor
30. máj 2019

@beky1813 tak to ignoruj kto ta volal???? kto sa ta pytal nieco???? naco klikas na diskusie s mojim menom? klikaj na tie, kde moje meno nie je a otravuj tam.

beky1813
30. máj 2019

@satanca a ja mam odkial vediet, ze je to tvoja diskusia? 🤣🤣🤣

satanca
autor
30. máj 2019

@beky1813 hore je meno mojho uctu ak si slepa. chod uz odtialto chytat nocne motyle a zblizovat sa s wc.

beky1813
30. máj 2019

@satanca chod si riesit kartu a saty vhodne na svadbu a nie ako pre spoločníčku 😃😃😃

satanca
autor
30. máj 2019

@beky1813 ty si tu v mojej diskusii, ja nemam kam ist 🙂 ty si tu neziadana tak vypadni a nesir demenciu 🙂 uz nepis, nezaujima ma to, normalne sa mi zyvat zacalo z teba

beky1813
30. máj 2019

@satanca diskusie su verejne, moze ich komentovať hocikto 😃

satanca
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beky1813
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
satanca
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz