Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka presne tak vypleští očí že aj mne dajte a ked jej nedáš tak slinky jej tečú prúdom 😀 Včera som pozerala aj tie výživy od 4 mesiaca a je to nehorázne drahe cca 24 sk a keby som jej to mala každý den kupovať tak asi ťažko 😖 Inak spapá ti celú tú výživu naraz? Ja si myslím, že len pár lyžičiek a dosť, či nie?
@crazybabenka pozerala som tie prášky do mlieka a majú dva druhy rýžový a kukuričný. 😎
@janemari a čo sú to za prášky? myslím, že ich nepoznám 😕 celú výživku ako kedy....tie malé hami spapá celé....ale tie veľké na 2x ...resp. ona polovičku ...tato polovičku 😀
@janemari
@crazybabenka výživku na jeden krát maximálne polovicu,ale priznám sa-pol lyžičky Nelke,celá maminke 😀 😀 .Dnes som zase skúšala kašu a zase bezúspešne ☹
@crazybabenka všeeeetko len to naj naj naj naj naj naj Paulínke,hlavne nech je zdravučkááááá.
@pohodacka Ďakujeme Ďakujeme 😀 😀 😀
@buba78 - dakujem
rodila som v Ziline nakoniec... mala som ísť do Martina ale ked mi povedali že tam budem lezať a čakať na pôrod tak som tam nechcela ísť lebo by skoro nikto ku mne neprišiel... takto som mala v ZA drahého dvakrát denne u mna ;)
ináč dnes sme prišli domov, som sťastná a ideme si zvykať na seba lebo tým že mala tu zltačku a nebola so mnou na izbe tak sme vlastne mali teraz prvu noc spolu a caká nás druhá... aj mlieko sa mi spustilo až dnes, dodnes sme dávali umele... tak dufam že to bude all OK a riadne sa mliecko rozbehne...
@crazybabenka videla som to v Tescu a myslím, že to bola sunarka značka.
@pohodacka ved ja rozmýšľam, že jej budem doma robiť jablčko s mrkvičkou, len neviem ako, či to mám postrúhať a uvariť, alebo podusiť 😅
@janemari no,ja somtiež nebedela,niektohovorí,že jabĺčko uvariť,niekto že normálne,len hodobre rozmixovať.Ja som toaj tak Nelke dala,požula somdobre a vyskúšala jej dať ako zareaguje.Bolo kyslé,tak sa mračila,ale keď ma vidí s banánom-koniec-div z kože nevyskočí 😀 😀
@sliver určite sa mliečko rozbehne.Tak si pekne zvykajte..bože keďsi predstavím tie naše ťažké začiatky.Tým Ťa nechcem strašiť,skôr naopak,ak by sa Ti to všetko zdalo zo začiatku ťažké,je to normálne a prirodzené.Alesom šťastná,že už sme v štádiu kedy presne viem,kedy Nelka plačeodhladu,kedy že chce hajať a kedy že chce len tak na ruky 😀,ale je to veľmi milé 🙂 🙂
Ahojte, poprosím Vás o radu...straaašne je mi zle...vracala som zatial iba 4x, ale mám pocit, že sa mi chce stále. ...nejsom schopná normálne fungovať a to mi vadí najviac 😒
@zuzu100 ak sú to ranné nevoľnosti....tak mne pomáhalo....že hneď ako som sa zobudila som hneď zjedla aspoň sušienku....potom som nezvracala....ale odtrpela som si poctivo celé prvé tri mesiace.....ale ak je to nevydržateľné....tak choď normálne za doktorom a ten ti predpíše toracanové čípky
to su prekrasne fotky.........ak smiem vediet kolko to stoji..........ty si si musela doniest veci na oblecenie?
@buba78 no segra platila za fotenie 6 euro....+ fotky....to je už na tebe koľko si vyberieš.....my sme ešte neplatili....ja som si doniesla tigrové oblečko....ale Silvia má v ateliéry všelijaké...tie pierka....krídelká....a somarinky pre bábo
@crazybabenka kde sidli ta fotografka
@crazybabenka čoo????6 eur?Jabudem rada keď sa zmestím do dvoch tisíc ešte slovenských 😀 .Len tieto tri máte?
@buba78
@pohodacka fotografka je z Novej Bani (www.silviafoto.sk) ona nám fotila aj svadbu....neviem či nám spravila cenu za to .... že nám fotila aj svadbu....ale nám povedala tú istú cenu.....tieto tri mi dnes poslala na FB ako ochutnávku....zajtra mi domov príde CD 😀 😀 😀
ozaj baby....prihlásili ste krpane do hamiclub? nám prišiel včera perfektný balíček....okrem literatúry o príkrmoch....nám prišli aj dve výživky a hami mliečko 😉
@crazybabenka no moja,toto nám ozrejmi 😀 😀 kde,ako to treba prihlásiť??
@pohodacka http://www.hami.sk/sk/hami-klub/ .... 😀 😀 😀
aj z nestlé nám prišli kašičky a super podbradník 😉 😉 😉
@crazybabenka neprihlasili..........vy sa ,ale zasobujete
my sme zas chore od pondelka.......mam uz nervy.......po 6 tyzdnoch zas herpeticka angina........nikde nechodime....co zle robim.....ved aj dojcim, ale nam to asi neprispieva.......10dni antibiotika.........leto na prd.....od vcera konecne bez teplot......chuda moje to hrdielko musi strasne boliet
@crazybabenka nie ranné, ale celodenné nevolnosti 🙂 včera som vracala 3x, dnes už 2x 😒 ..pijem zázvorový čaj, ale nič....a ešte ktomu dnes celí deň plačem - neviem prečo, len plačem.. 😒 .😢 .mám zavolať do MT??
@crazybabenka diky uz som sa zaregistrovala

@bbtina už si na rade 😉 😉 Lucas krááásne meno,aj ja som ho chcela na chlapčeka 🙂