Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka teplotu nema........nasa teraz najnovsie sa hocicoho chyta a sup stoji.......snazi sa uz urobit kroky sama ked stoji.....ked sa jej uz nechce hodi sa na zadok......dnes zhodila stolicku, zlakla sa,nastastie sa jej nic nestalo,davala som do tasky veci, nemozem ju spustit z oci...idem uz spat, kedze sme uz dve noci riadne nespali....cez den som nemala kedy..strasny neporiadok...musela osm upratat, lebo zajtra chcem ist k doktorke a ja idem k zubarke.....manzelovi hrozi, ze pojde sam s malou k doktorke ak tam bude vela ludi, aby som stihla k zubarke.....
Ahojte, dávnosom tu nebola...chcem sa spítať ako dlho ste užívali Utrogestan?
Ja som bola iba v 8tt, lebo endokrinologička mala dovolenku 😒 , nasledujuca kontrola bude iba na začiatku októbra...
@pohodacka no trošku...prerábka sa stále naťahuje.....ale už dúfam vo štvrtok budeme na svojom.....Pauluška asi štvornoškovanie vynechá.....snaží sa dostať na rovné nožičky.....keď je na 4 tak cúva.....dopredu nie a nie....ale už chodíme na nočník.....teda začne sa uprene dívať na nočník....a keď ju na naň posadím....tak hneď nočník vyhráva 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka myslíš,že už vníma,že nočník vec,doktorej sa ciká a kaká?Fíííha,to je iná šikulka potom,kámoškin bude mať dva roky a ešte má plienky.V štvornožkovaní dozadu nie ste sami 😀 😀
@pohodacka mame zapal nosohltanu......nadchu ma len trosku......uz ani nekasle.....kazala fenistil, ktory osm jej dala uz od nedele a homeopatika
@crazybabenka bozinku vy uz chcete chodit?........s prerabanim je to tak......vzdy sa nieco po.....
Tak tu máme dve tehulky super,už vás tu bolo treba a poprosíme zase chlapcov 😉
@crazybabenka Paulínka je šikovná to po mamičke určite 🙂
@buba78 želám nech vám tá choroba rýchlo prejde.
baby dakujeme
@pohodacka nemyslím....len sa jej páči ako to vyhráva 😀 možno si už v tej malej hlavičke spojila....že ciknem....a začne disco....pán boh vie....ale jednodnoznačne sa jej tam páči 😀
@buba78 moja krásna Olivka....nech sa rýchlo uzdraví....no nechce sa jej štvornožkovať....aj sa dá na kolienka....ale po chvíli ju to prestane baviť....radšej sa popri hrazdičke ťahá na nohy 😀
@janemari 😀

@buba78
@pohodacka aj vy by ste to zvládli keby ste museli. Nechcem zaťažovať rodičov už mi aj tak pomohli veľa. Snažím sa zariadiť si veci tak ,aby som stihala, ale hlavné je určiť si priority. V prvom rade je malá, potom domácnosť a vybavovačky a potom som ja a oddych. Pre mna je relax prísť na net, alebo si čítať aj ked je to na úkor spánku, ale už som si pri malej zvykla nespávať. 🙂