icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
12. okt 2011

baby v noci sme mali 38,3........neviem z coho......nekasle,nesopli......ked som merala v konecniku kakala trosku redsim......dala som cipok a po chvile zas....asi sa cely nerozpustil,lebo mala stale 38,3 az do rana.......zas po 6 hodinach cipok...hned klesla.....k dr som nesla.........uvidim cez den a v noci......pisu,ze pri zuboch max.37,5.......tak uz neviem..........ved nam len v sobotu nadcha skoncila.........a co vase deturence.......uz su zdrave?

sliver
12. okt 2011

ja vstavam kazde rano o piatej.......

@crazybabenka - kolko ta stal ten overalik co mas v albume? kde si ho kupila?

@buba78 - som minule uvazovala ze ja na teplotu doma ani nic nemam, mam si pre istotu nieco kupit? ty si nasa doktorka 😀 kazdemu tu radis 😉
boziku tym malym detom stale nieco je.... nieco sa vylieci a uz je tu dasia vec 😒
inac v MT uzasna detska klinika, bola som fest spoojna, sice nemam s cim porovnavat lebo v ZA som bola len na dospeackych oddeleniach ale s nimi ak porovnam tak som bola fest milo prekvapena!!!

petuska123
12. okt 2011

@sliver tak ranne vtaca 🙂

petuska123
12. okt 2011

@crazybabenka ahoj vam sa tiez podarili nakoniec prirodzene a chcem sa ta spytat ci si potom aj nadalej chodila do caru na kontroli??ci si uz chodila k svojmi gynciarovi??

sliver
12. okt 2011

@petuska123 - no ja ani nie ale Sonka 😀 😀 😀
ako sa mas? uz to mas potvrdene? kolky tt si? uz prisli aj nevolnosti? ja som nemala ziadne 😉

petuska123
12. okt 2011

@sliver mam sa fajn nevolnosti ziadne a podla tehu kalkulacky na nete som 5 tt.zajtra idem na krv a sono.a uz to mam potvrdene od minuleho tyzdna z krvy

crazybabenka
autor
12. okt 2011

@sliver 23 euro a kupovala som ho v tesku 😉
@petuska123 chodila som aj aj....na poradne chodíš svojmu gyndošovi...a na sono môžeš do MT ale nemusíš

buba78
12. okt 2011

@sliver diky za doveru..........cely den nema teplotu............ideme sa prevetrat..........spala dve hodiny...........jasne,ze si neico kup........ja mam paralenove a nurofenove cipky-rychle zaberu,ale nedavaj ak ma hnacku.........a este panadol sirup alebo nurofen sirup-ten ked otvoris pouzivat len pol roka........vzdy si napisem datum...........jej vy ste boli v martine?v 14pavilone? tam pracujem...........skoda prisla by som Vas pozriet.......bola si pozriet docenta Tomasa?

sliver
12. okt 2011

@buba78 - jo v 14tke, vsetky sestricky tam boli supis!!! my sme sa tam tak narychlo ocitli ze som sa ani nestihla spaatat a isli sme domov 😀 ale ked sa konecne prestahujeme tak si dame niekde stretko 😉
Doc. sme boli kuknut predtym dve hodiny, to sme este nevedeli ze tam ideme lezat, lebo piatok bol presne rok co som si odniesla bublinku v brusku domov tak som ju bola ukazat 😉 vsetci sme boli milo dojati... no potom som isla k detskej a ona ze nech ideme do nemocnice a tam sa nato kuknu a uz si nas tam nechali....
tak si kupim tie cipky aj sirupceky pre istotu... nechcem nic privolavat ale ak nahodou... lebo nam sa isto nic nevyhne, vsak chodime iba po doktoroch, to aby som sa nenudila...

buba78
12. okt 2011

@sliver teraz byvas v Ziline ,kde sa idete stahovat.........do Martina?..........to by bolo super...........nemam kamosku na kocikovanie..........jednu na Orave,druhu v Handlovej.........a tu v meste vsetky pracuju

sliver
12. okt 2011

@buba78 - uz sa dva mesiace stahujem do Priekopy 😀 😀 😀

buba78
12. okt 2011

@sliver to je super.......rada sa stretnem..............a kde........mam tam krsnu

sliver
12. okt 2011

@buba78 - aj ja, budes moja prva kamoska v MT lebo tam nikoho nepoznam.... do Priekopy oproti supermarketu Jednota taka nova radovka, tak do jedneho domu z nich

crazybabenka
autor
12. okt 2011

máme prerezaný štvrtý zúbok....ak sa mi podarí odfotiť....tak vám ukážem nášho krásneho upírika 😀 ....máme totiž dva horné očné 😀

crazybabenka
autor
12. okt 2011

@sliver
@buba78 súkromníčky....ja budem za vami cestovať z Hrádku 😀 😀 😀

buba78
12. okt 2011

@sliver tesim sa,myslela som,ze na jar by sme zorganizovali stretko,ved vsetky poznaju nemocnicu ,potom by sme niekde isli
@crazybabenka super,to bude parada,este viac sa tesim

crazybabenka
autor
12. okt 2011

@buba78 také stretko by bolo super 😀 😀 😀

sliver
12. okt 2011

takze stretko rovno u docenta 😀 😀 😀 tam to pozname vsetky 😉 😉 😉

crazybabenka
autor
12. okt 2011

@sliver noooo tak to by nebol zlý nápad 😀 😀 😀 by sme ho prekvapkali 😀

buba78
12. okt 2011

@sliver
@crazybabenka super..........najlepsie okolo 15h.........to by sme dohodli s recepcnou

pohodacka
12. okt 2011

@buba78 naša mala presne v konečníku 38,3 ,potom soplíky,potom zúbok,Viac nemala.
@sliver ja mám pre istotu nurofen sirup,poradila mi ho dr,že je dobre ho mať po ruke,je dobrý a rýchlo účinný.
@crazybabenka no poďmeeee,tešíme sa na upírika,musí byť podarená 😀

crazybabenka
autor
13. okt 2011

@pohodacka nechce sa dať odfotiť potvorka naša malá....v kuse sa mece.....ale ja ju dnes dostanem 😀 😀 😀

petuska123
13. okt 2011

ahojte.tak uz som spat. srdiecko este nebolo podla velkosti som v 5 tt velkost plodoveho vacku je 4.81mm takze este 2 krat pojdem do martina a uz ma prenechaju mojmu gynciarovi. doki vravel ze cca o 2 tyzdne by malo byt srdiecko

crazybabenka
autor
13. okt 2011

@petuska123 tak sa teraz pekne šetri 😀

sliver
13. okt 2011

@petuska123 - presne len krasne oddychuj nech je vsetko tak ako ma byt 😉

pohodacka
13. okt 2011

@petuska123 držím palce,opatruj sa.

tinara23
13. okt 2011

@petuska123 super gratulujem 🙂 ja keď som bola v 5tt tiež videl iba plodový obal a o dva týždne na konci 7tt už pekne bilo srdiečko 🙂

inak baby dnes už som mala tehu nohavice, no teda to je úľava 🙂

crazybabenka
autor
13. okt 2011

@tinara23 tak tak....a to ani nevieš ako ich budeš ľúbiť v takom 36tt 😀 😀 😀

sliver
13. okt 2011

ja ich lubim doteraz 😀 😀 😀
mam dva mesiace po porode a este stale si ich davam lebo mi vyhovuje ze sa netlacim v nejakom "malom" cisle a ze maju gumu, stiahnem a idem 😀 😀 😀 😀 😀

buba78
13. okt 2011

@petuska123 drzime palce..........aj my sme mali srdiecko v 7tt.........neboj bude tam