Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
no a dnes som kočky moje zbehala celé mesto, hľadala som nejaké dlhšie tričko a dlhší sveter, lebo ja si okrem tých rifiel pomaly už nemám čo obliecť, ale nič som nekúpila, čisté zúfalstvo v tejto BB niečo kúpiť na seba a to teda nie som vôbec náročná 😠
@tinara23 tak to nemáš len v BB,ale asi všade. Ja ked som bola tehu,okrem nedostatku financíí bol problém aj niečo zohnať.V Benefite/obchod/ som dostala kúpiť plátene tehu nohavice,ktoré som vynosila do chladnejšieho počasia a po pôrode a tehu rifle som kúpila v sekáči.A dostať kúpiť niečo voľné na vrch no nehrozilo,km nebolo bruško veľké som nosila svoje veci,ale potom už bol problém o vetrovke nehovoriac 😖 Jedine to risknúť a objednať tu na nete 😉
@tinara23 a boala si aj v baby svete kuknut??
@petuska123 nebola som, ale ja som zatiaľ nechcela vyslovene tehu tričko a sveter, lebo v týchto tehu obchodoch sú to pecky a zase nechcem toľko investovať na pár mesiacov. Skôr som myslela zatiaľ nejaký dlhší top s dlhým rukávom a dlhší svetrík. No uvdím ešte budem hľadať.
@tinara23 - ja som si kupila vsetky tricka v NewYokery... ked tam chvilku pohladas riadne tak isto tam najdes aj vacsie, tie tricka som nosila az dokonca a isto to bolo lepsie ako kupovat priamo v detskom tehu obchode lebo tam take priamo tehotenske tricka stoja tak 20 eciek a ja som mala jedno tricko za 3 ecka 😉
inac odporucam velmi toto: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8225340&tab=4 ja som na ten pas nedala dopustit a to aj keby si mala kratsie tricko tak mas aspo zakrite brusko a uzasna vec na krize 😉 ak chces posuniem ti to dalej ze najeke male vsimne 😉
tento vikend sa konecne STAHUJEMEEEE
o dva mesiace neskor ako bol plan, bozinku ja som taka happy
tak tu min. tyzden dva nebudem lebo kym nam zapoja net ale aj tak som rada, potom sa isto ozvem 😉
@crazybabenka
@pohodacka baby co je s Vami,neboi ste tu od 13.10............co lezite v posteli?..my sme ok.........nechcem prerieknut,lebo v utorok nas caka ockovanie.........neviem ci som Vam spominala od novembra idem do prace na 4dni kazdy mesiac po 6hodin.........to bude zmena
Ahojte baby,tak 7.10.2011 k nam pribudol prírastok,ktorý sa volá Alexandra.Mala 3030g a 50cm.Sme šťastní rodičia 🙂 🙂 🙂
@buba78 ahooj,ja Vás síce na rýchlo prečítam,ale nemám čas odpisovať nakoľko naše dieťa sa rozhodlo spávať dva krát denne po pol hodinke.Neviem či je to kôli zubom..zatiaľ má len jeden.Ale zase je pravda,že v piatok-bola som z celého týždna unavená som si ľahla s ňou a spala dve hodinypoobede.Prebudila sa síce na chvíľku,pozrela na mňaaspinkala ďalej.Noo,len keby som vždy mala čas takto dve hodiny vylihovať.Tak do práce,jéé a kto bude s malou,mm?Aspoň sa trošku odreaguješ.My ideme kdr vo štvrtok,držím palce na očkovaní.Ozaj,mámchuť na kapustu,ona je ale ťažká mne samej,myslíš,že si môžem normálne dať-nebude malej nič?
@lenrom gratulujeeeem,nech je hlavne zdravučká a pekne rastie.ty sa daj rýchlo dokopy.Daj námfotečky..keby niečo-aj keď ti určite neželám,aby malá plačkávala,ale keby niečo,hocičo sa nás pýtaj,mámetu všeliaké skúsenosti s malými plačkaňami 😀
@lenrom gratulujeme s Oliviou.........vela zdravia a hlavne nech pekne v noci spinka,aby si nabrala vela sil...dufam,ze budes pisat casto v tejto teme.....rada poradim...odkial si......na jar planujeme stretko pred nemocnicou a navstevu iscare s detmi
@crazybabenka
@pohodacka staci sa na Vas opytat a uz pisete.....diky.....ano bude to zmena....................s malou bude manzel......rano pride po 24 a bude sa jej venovat....snad to preziju obidvaja.......my spavame raz denne po 2 hodiny a vecer nevie o kolkej zaspat........dnes sa to podarilo o pol osmej..........normalne nechapem.......stihla som si aj polezat vo vani......tento tyzden som skoro denne s nou spala......len potom neviem vecer zaspat......baby davno nepisala bbtinka........zrejme ma vela prace s chlapcami.........esteze mam len jedno.......inac by som bola na dne.......niekedy ma nasa tak znici,ze neviem cia som
@buba78 ja na ňu myslím každý deň....pri tej našej vonderke....ju obdivujem zvládať dvojičky....musí to byť riadna makačka
@crazybabenka veru riaden dril..........urcite nema cas na nic.......vy nas predbiehate so zubkami,,........stale mame len dva..........tie horne nie a nie vyjst.......spinkate?
@buba78 malinká zaspala o pol 8 ...a tato 10 minút po nej 😀 😀 😀 ....aj mne už klipkajú oči....ale keď si ľahnem....čumákujem do stropu 😠
@buba78 no máme aj dva horné....vyzerá úžasne....ako malý upír....len sa mi ju nedarí odfotiť....už dva dni striehnem.....ale začína sa zase črtať niečo dole....a myslím si, že ani vrchná medzera neostane dlho prázdna....aj tam sa niečo belie
@crazybabenka to aj tato?........to u nas nehrozi.......ten pozera telku konecne po niekolkych mesiacoch.........ja som vcera este nespala o pol noci.....islo ma porazit.......stale Ti chodi tak spat?........uz jej ich cistits kefkou? ....ja vzdy ked si aj ja umyvam rano a potom jej ju necham na hryzenie
@buba78 teraz kto...malá či tato? 😀
@crazybabenka ty si rychla,,,,,,,malinka......co si dnes tata znicila?
@buba78 no chodievala spať okolo 6tej....teraz jej to kvôli zmene času posúvam....ale vyzerá, že jej to nejak zvlášť nevadí....a tato zväčša chodí spať skôr....vstáva o 5tej....a on je ako mimino....potrebuje svoj spánok 😀 😀
@crazybabenka kde je to v mama a ja o posune casu,pozeram na nete
@buba78 v terajšom čísle na str. 56....ale na nete neviem
@crazybabenka nekupujem a pod aky blok spada......pozri na vrchu strany
@buba78 Na jeseň sa posúvajú hodiny o jednu hodinu dozadu. Táto zmena sa uskutočňuje vždy v poslednú októbrovú sobotu o 3,00. Noc je teda o jednu hodinu dlhšia a vaše dieťa môže vstať skôr ako zvyčajne. Napr. Vaše dieťa sa budí vždy o 7,00, po zmene to bude o 6,00. čo pre ľudí, ktorých ráno deti neťahajú s postele znamená o hodinu viac spánku. Mnohé bábätká majú pevný rytmus, z ktorého len nerady vybočujú. Začnite preto jednoducho 6 (u najmenších detí o 12) dní pred zmenou času dieťa postupne na túto zmenu navykať. Posuňte časy kŕmenia a ukladania na spánok o 10 minút dozadu. Na ďalší deň (u najmenších detí o 2 dni) ich posuňte o ďalších 10 min. V čase prestavovanie hodín už bude dieťa navyknuté na zimný čas úplne a bez stresu. 😉
@buba78 dojča....teraz je tam aj o tom...čo sa všetko dá "zvaliť na zúbky" 😉
@janemari Laurike prajeme všetko najlepšie k jej prvému polrôčiku 😀 😀 😀

@tinara23 pripominas mi moje tehu mesiace,diky,prave dnes som muzovi vravela ako sme cakali na prve pohyby
@sliver moja ja som ich nosila tri mesiace