icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
17. okt 2011

@pohodacka tak aj ja síce malej mixujem jedenie,ale dávam jej aj väčšie kúsky aby sa učila ich v ústach spracovať.

crazybabenka
autor
17. okt 2011

@buba78
@janemari
@pohodacka s Ninkou je to v pohode....poslali nás vtedy na onko...lebo sa jej "zdurili" všetky lynfatické uzlinky na tele....ale našťastie zistili.....že je to reakcia na MMR.....teraz berie lieky a je v pohode malá šibalka...ale nebolo nám všetko jedno....keď sme prišli k lekárke....ktorej nás s malou poslali a čítame, že detská onkológia....ešteže som bola so sestrou....lebo skoro "išla k zemi"....... včera sme mali 3 roky....čo nám vďaka ten hnusnej hyene s doktorským titulom odišiel do neba náš anjelik Neluška 😢 😢

pohodacka
17. okt 2011

@crazybabenka fúúú,mám zimomriavky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

janemari
17. okt 2011

@crazybabenka tak to je dobre,že malá je v poriadku.Ale ako to tak sledujem tak máte v rodine takú smolu hľadom detičiek a hlavne ich choroby.Aj Paulínka ešte nemá ani rok a už bola toľkokrát chorá 😖 Ale máte dve krásne princezné,všetky choroby prekonáte a bude dobre.A teraz by sa vám hodili k princezničkám aj nejaký princovia 😉

Tak moja drobulka zaspinkala,doobedná siesta 😀 Tak pomaly si zvykáme na športový kočík.

buba78
17. okt 2011

@v555 drzime palce......uz musi vyjst..........minule vianoce sme boli uz traja

buba78
17. okt 2011

tak som na Vas myslela.........strasne co zivot prinesie
@janemari to ste dlho vydrzali v hlbokom

janemari
17. okt 2011

@buba78 tak ja som nad športovým rozmýšľala dlhšie.Čítala som o tom aj na MK kedy dať športový a väčšinou bolo písané až ked deti sami sedia,najskôr v 7-8mesiaci.Do teraz sa ako tak spratala do hlbokého,ale teraz ked ju potrebujem nababúšiť tak jej tam už bolo tesno.

pohodacka
17. okt 2011

@janemari
@buba78 tiež som ju dala len nedávno do športového.Pokiaľ sa zmestilado hlbokého,prečo nie?A ako píše
@janemari chcela som si byť istá na 100%,že sama sedí.Myslím,že sa nie je kam ponáhľať..keby som napratala fusak a deku do hlbokého,mám ho stále.Bol mi praktickejší-lepší.

janemari
17. okt 2011

@pohodacka to je pravda,hlboky je praktickejší,chytíš,šupneš do koča,zakryješ a ideš 🙂 Mne sa dala vanička aj polohovať,takže by mohla aj sedieť,Ale je zjavne spokojná aj so športovým,dnes sa v ňom 2 krát dobre vyspala 😉

buba78
17. okt 2011

baby dnes hodinove uspavanie od 21h...........ja uz tomu nechapem
dva tyzdne ma bolelo podbrusie.....dnes na gynde cysta.......dali injekciu na vyvolanie menzes,este som nemala od porodu.....ak nezmizne po 4mesiacoch laparka...snad nie

pohodacka
18. okt 2011

@buba78 no bože,držím palce,neboj,cystu som mala viac krát,raz dokonca veľkosti pomaranča!!A vždy injekciou zmizla,myslím na Teba..nočný spánok nekomentujem.Vstávala som o pol 5,stále mrnčí,neviem či tie zuby či čo,celkovo je nervózna 😠

pohodacka
18. okt 2011

Bože baby,čo variť???

petuska123
18. okt 2011

@pohodacka sunkofleky??? 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
18. okt 2011

@petuska123 hneď si ma inšpirovala 😀 😀 😀 😀

petuska123
18. okt 2011

@crazybabenka 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
18. okt 2011

@petuska123 len ešte spravím na pozabíjanie bacilov cesnačku so syrom 😀 😀 😀 😀

pohodacka
18. okt 2011

@petuska123 a umyť rukyyyyyy a pohnite siiiiiiii 😀 😀 😀

pohodacka
18. okt 2011

AAAAA,dnes nám prišiel prvý balíček z HAMI 😀 😀 .Mliečko v krabici,potom hotová kašička čomalej aj kupujem-mrkva a zemiačik a hrušková akoby výživka,len je to v umelom poháriku.Malá ju spapala na jeden krát.Tak už viem akú chuť jej kupovať 😉

crazybabenka
autor
18. okt 2011

@pohodacka presne taký ako prišiel nám 😀 😀 😀

pohodacka
18. okt 2011

@crazybabenka len to mliečko zatiaľ nevyužijem,ale tak nechám si..ale v tých knižkách je všeličo zaujímavé,len keby to našej krpani chutilo..aj tie kašičky ..už druhá krabica pôjde do koša...jaak milionári 😀 😀 😀

buba78
18. okt 2011

@pohodacka mne este nic neprislo

buba78
18. okt 2011

baby dnesne ockovanie hruza..........strasny plac.....doktorka chcela est eporadnu a ked sa postavila nanovo rev.......musela is sadnut..........mame 11,5mesiaca a 10700g.....ja uz nevladzem.......pribrala za 2mesiace pol kila......stacilo by je len 100g

pohodacka
18. okt 2011

@buba78 my máme dnes 8mesiacov ,ráno miprišiel mail ohľadom stravy a potom poštárka s týmto.Chúďa malé,takto plačkala?Presne ako naša,to sa musí ozývať celé mesto čo dokazuje.Stále do oboch nožičiek sa pichá?To vážne už sa má tak málo priberať?Ale na fotkách vôbec nevyzerá ,že je tlstá..

janemari
18. okt 2011

@pohodacka gratulujeme k 8 mesiačikom,veľa zdravíčka 🙂

pohodacka
18. okt 2011

@janemari jéééj,ďakujemeeee 🙂

buba78
19. okt 2011

@pohodacka gratulujeme k vcerajsim 8mesiacikom.........my sme placlivy po tom ockovani....kazdych 6 hodim davam od bolesti.......hodinu som teraz uspavala.........uz nech je piatok.........snad bude lepsie

pohodacka
19. okt 2011

@buba78 ďakujemeee,pichali už len do jednej nožičky?Držkajte sa,nech ste hlavne bez horúčky.My ideme do poradne zajtra.

crazybabenka
autor
19. okt 2011

jááááj baby dnes som sa tak nasr...dila, že som skoro jednu vytetovala mm kolegyni....chytila malú a že mali by ste ju viac chovať....vy dvaja aha ako vyzeráte a dieťa kosť a koža....mali by ste na nad sebou zamyslieť....chudera jedna....akoby som vlastnému dieťaťu nedopriala....keď ja budem na suchom chlebe a vode tak moje dieťa bude mať....jóooj taká som ako sopka pred vybuchnutím

pohodacka
19. okt 2011

@crazybabenka presne si to napísala..to len primitívni majú takéto pribrzdené reči..ja by som jej povedala-načo by som jej dala jesť?Šetrím!!alebo niečo v podobnom duchunech jej je jasné,že ju máš na posmech..ťavu.

crazybabenka
autor
19. okt 2011

@pohodacka mne bolo normálne do plaču....akoby som bola nejaká hyena...ktorá trápi dieťa hladom 😢