Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
teda ma to riadne prekvapilo........a ja , ze cim skor je lepsie,ze je to poradovnik......mamina sa dnes v skolke riaditelky pytala na moju ziadost.........vraj je uplne jedno kedy ju dam...deti narodene po auguste maju smolu.......ak bude plny stav nezoberu nas......vraj mame verit,ze zoberu...kaslem na to teraz......budem riesit po 15.9
@buba78 no vĎaka tebe má už narodeniny druhý deň....no vieš si predstaviť krajší darček 😀 😀 😀 😀
@buba78 u nás je to so škôlkami také zlé....že keď budem chcieť dať Paulínku budúci rok v sept. do škôlky....tak jej prihlášku musím dať už teraz....aby sme sa tam dostali....hrôza
@petuska123 v albume buby 😉
@crazybabenka všetko len to naaaajlepšie k Paulínkinmu rôčiku,nech je len zdravá,šťastná,milovaná...nech vám všetkým robí radosť!! KRÁSNE NARODENINKY PAULÍNKA!!!!!Veeeľkú pusinku Ti posiela Nelka!!!
@pohodacka aha no jej album som nenasla ☹ asi ho ma len pre priatelov
baby aj vy vysavate kazdy druhy den,ci len mne sibe.........vsade same chumace prachu ako keby tu byvala armada deti.......asi je to z kurenia
@crazybabenka prosím ťa,to u vás je už čo za zimu?Veď tu je nenormálna.Zakázali ísť s deťmi aj von-hlásili na TA3,ale reku idem len tak na rukách pri vláčik-mychodíme zakývať,ale chˇuďa malá,,veď jej to ošľahalo líčka,tak strašne plakala,nevedela sa nadýchnuť cez vietor,že sme bežali domov,ani vláčik sme nevyčkali..vyzliekla som ju,zakryla po uši paplónom a zaspinkala.
Ozaj,dnes sa pustila,prešla tri kroky cez stred obývačky,ja som začala pišťať od radosti ,tak sa zľakla a padla na prdel 😀 😀
Ahojte ...🙂 Ja som v 6 týždni a nemávam žiadne nevoľnosti,len ma strašne bolia prsia ☹(( Môžu ešte začať tie ranné nevoľnosti ??? či ? 🙂 Dúfam,že nie 🙂
@julianaka888 - nemusia, ja som nemala vobec ranne nevolnosti
a blahoželááááme
@julianaka888 môžu a nemusia....niektoré tehuľky majú to šťastie....a nevoľnosti sa nedostavia 😉
dakujeme,dúfame , že to bude dievčatko🙂 .Ale ked tak velmi chceme bábiku , tak isto to bude chlapec ! 🙂 Ale hlavne nech je to zdravé 🙂
@crazybabenka Nemuseli by sa dostaviť 🙂
@julianaka888 prajem ti to....ja som si to poctivo odtrpela 😀
Asi to mám po mojej mamine,pretože ani ona nemala popri 4 detoch žiadne nevolnosti 🙂 Zatial sa nesťažujem až na tie prsia..:( To je neskutočná bolesť
@julianaka888 gratulujem,ja sommala skôr večerné nevoľnosti..to máš ešte skoro..môže to prísť,ale možno aj nie 😉
@sliver my sme boli dve hodiny...bola zababusena ,iba oci bolo vidno...vsetko som vybavila co som potrebovala
@pohodacka to mas zdarma lifting tvare....bolo ozaj dost surovo a obcas ten vietor.......inac ani Olivia sa nevie nadychnut,ked jej fuci do tvare
@julianaka888 gratulujem
Tak Pauluš si darovala na narodky 39tku horúčku a dve 5ťky....jedna by jej asi nestačila :D
tak opravujem.....nie 2 ale všetky 4 5tky
@crazybabenka no pekne,tak tie si budete dlho pamatať. 😀
@crazybabenka a Paulínka nemala nakoniec tie šatky?Ja sa na ne teším najviac z celej oslavy 😀 😀 😀 ,inak užmám na pošte tie balóniky a girlandu,sú rýchli..
Nech je už hlavne bez teploty chúďa malinké,bože len panta je s tými zubami.A ako chutila torta?Aj Paulínke chutilo?
@pohodacka úžasná bola.....perfektná
mala tričko mám jeden rôčik 😀 😀 😀
@julianaka888 ahoj ja som tiez nemala ranne nevolnosti..sem tam ked som rano otvorila chladnicku tak ma naplo ale inak v pohode. a som si aj pregrcla ked som v umyvadle uvidela z predosleho dna oko zo pstruha fuj tak vtedy sabla bola ale to by asi bola aj kedby si tehu nebola 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - Zuzi ty danový poradca ;)
a ked niekto bol celý minulý rok len na rodičovskom tak má ísť na sociálku pre potvrdenie a to dať do manželovho danového, nemusí si sama robiť nejaké danové alebo čo...
@sliver nie nemusí....nemá si s čoho robiť daňové....RP nie je daňový príjem....tak je akoby bez prijmu....pôjde na UPSVAR....tak kde sa vybavuje RP....dajú jej potvrdenie....dá mangelovi....a ten na personálne....ale šupito presto do 15. FEBRUÁRA
@crazybabenka - dakujem poklad, som si myslela že to tak je, teraz idem ja frajeriť pred kamoškou 😀 😀 😀
@petuska123 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mňam dala by som si také oko 😀

@crazybabenka este raz vsetko naj.ja,ze vcera bolo 2.2.......ja som,ale truba....uzite si tento najkrajsi den