icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
3. feb 2012

dnes v praci uslo........na zajtra navarene...ide sa zehlit.........dnes nas Olivia donutila prezriet svadobne blahozelania........ale to bolo riadne davno
@sliver snad ste dnes neboli von..........mamina ma rano hodila do prace a poobede dobre,ze som nebezala,tak fukalo az sa mi lepil nos pri dychani
@pohodacka ty si nam ten vietor a zimu poslala na dnes

sliver
3. feb 2012

@buba78 - bola som 😉 ale iba chvílku, potrebovala som ísť na poštu...

janemari
3. feb 2012

Ahojte kočky nezamrzli ste,mi sme boli dnes vonku,ale len čo sme zbehli do obchodu,zaniesť obed starkému a cesta domov,ale malá nemala žiaden problém,že je zima 😎 Dnes mi skoro dvakraá zletela s postele,ležala na posteli ked som išla po niečo do kuchyne a ked som sa vrátila bola na bruchu a preliezla až ku kraju postele/ona totižto cúva/,takže už viem,že ju nemôžem nechať samú na posteli.Tak sa dnes prevaľovala na všetky strany až som nechápala a po kúpaní preliezla 2 krát celú postel.Takže hviezda sa mi rozhýbala,už len čakať kedy sa posadí,resp.začne štvornožkovať.

buba78
3. feb 2012

@sliver ty si odvazna
@janemari bozinku.....ved ona je kazdy den sikovnejsia o krok vpred...davaj na nu pozor.......stale Ta niecim prekvapi

pohodacka
3. feb 2012

@buba78 ani nehovor o tej zime,nervy mám,z tej včerajšej chvíľky vonku má Neluša normálne červené fľaky na líčkach.Viac x som jej to mastila,ale má to.Dúfam,že to nebude mať ďalej na tele 😠 😠
Ráno som naschvál pozerala v teleráne pedietričku.Pýtali sa jej či s deťmi von,tak do pol roka vôbec-škôlkari maximálne 20-30 minút.Ja nemienim ísť kým sa to neumúdri..to je otras.

buba78
4. feb 2012

@pohodacka to moze mat ako omrzlinky

pohodacka
4. feb 2012

@buba78 hej,presne,aj mm hovoril,že to má omrzliny.C´huďa,už to má dnes menej,ale má ☹

sliver
4. feb 2012

ahojte kočeny...
ako sa máte? ja mam za sebou jednu z tých blbších sobôt 😒
návšteva u svokry nebola moc príjemná....
odišli sme odtial obidvaja pohnevaní a Sonka to isto cítila lebo skoro cele plavanie preplakala, no našťastie sme potom boli u jednej super kamošky kde sme obidvaja vypli a riadne sa odreagovali...
no čo už, hlavu hore, nie su všetky dni krásne slnečne... ale zajtra bude perfiiiiiš

ináč Sonke začali vypadávať vlásky, už skoro nič nema a všade má vlasy, v postielke, na prebalovacom pulte...

buba78
4. feb 2012

@sliver ahoj..........tak teda ste mali riadne rusno....aj kamoskinmu malemu tak zacali padat,az ho ostrihali,lebo to mal vsade aj na cumliku.........my sme vcera boli pohnevani.........mozno dnes nemala den na plavanie..........to Ti potom nespi,ked skoncite?ked ste este navstevu stihli........a co mate zajtra v plane,ked bude perfis.......my mame dalsiu dvojku cize vsetky jednotky,tri dvojky a tlaci sa asi trojka ci stolicka........inac dnesna zima je uz na nervy.......my sa aj naucime spat doma za tieto dni

janemari
4. feb 2012

Ahojte kočky tak nás zajtra čakajú tie krstiny som zvedavá ako to dopadne.My zase ťažšie zaspávame,ale snáď sa to polepší.Pohybovo napredujeme pretáča sa ako besná až to preháňa,keby ste ju videli dnes po kúpaní čo dorábala.Včera sa jej podarilo dať na štyri a dnes skúšala a celkom jej to ide.
@pohodacka aj ja som to pozerala v teleráne,ale ja s malou chodím von aj ked teda nie na nejako dlho,ale ideme a zatiaľ je to bez problémov. Mám aj krém do takéhoto extrémneho počasia,len ju väčšinou zabudnem natrieť 😅

buba78
4. feb 2012

@crazybabenka zena netrap ma........uz ste ok?......mali ste vcera teploty?........myslim na Vas

buba78
4. feb 2012

@janemari vidis co dokaze.......tak uz stvornozkujete?.......my mame krem bunchen.....natieram riadne 10min pred odchodom

janemari
4. feb 2012

@buba78 ešte by som to štvornožkovaním nenazvala,ale dala sa už pár krát na štyri stála,ked spevnie a zistí,že sa tak dá pohybovať už budem mať po pokoji 😀

pohodacka
4. feb 2012

@sliver neboj,zajtra bude určite lepší deň,jeden deň tak,potom tak,ale v správnom vzťahu sa vraj treba pravidelne hádať 😉 😉 jasné,aj Naša mlá cítikeď nie sme ok.
My sme dnes mali nakupovací deň,behali smeod jedenástej až do pól 7 po obchodoch.Neluša má asimálo hračiek,tak sa jej ušiel vrtulník na diaľkvé,tak tato ovládačom riadi ,lieta topo celej obývačke a Nela to naháňa 😅

sliver
4. feb 2012

my sme sa nepohnevali len svokra sa pohnevala s nami a nam to na nálade nepridalo... spinká po plávaní no my sme išli na návštevu, ona buvala vo vajku no kým sme sa od nich vytrepali tak sa zobudila 🙂)) nechcelo sa mi odtial odísť... som spomínala na staré časy v ZA 😉 u kamošky...
zajtra nemáme nič konkretne v pláne len si budeme užívať jeden druhého a vlastne aj tretiu 😉

@pohodacka - som počula že ovládať taký vrtulník je celkom ťažké... aj moj drahý sa teší ako si kupi autíčko na dialkové a všetky hračky čo on nemal 😀 😀 😀

ozi mi už začíname štvornožkovať... teda ani nie štvornožkovať ale ručkovať 😀 😀 😀 tahá sa na rukách a začínam dávať pozor kde čo je...

pohodacka
4. feb 2012

@sliver presne,mm mi hovoril,že bože,veď ja to ani neviem ovládať,aké je to ťažké,pár krát skončil v komode,ešte že tam nevozí ľudí 😀 😀 😀
@janemari no baby,máte to vy šikulky,super..tiež sme najprv rúčkovali,resp.posúvala sa dozadu,ale prešla tak kde chcela 😉

sliver
5. feb 2012

@crazybabenka - Zuzka všetko najlepšie k narodeninám!!!
to máte samé oslavy 😉 Paulínka mohla počkať pár dní a ste mohli oslavovať spolu 😉 ale ved aj tak isto budete oslavovať spolu... viem že už čakala dlho a moc sa jej nechcelo 😉

crazybabenka
autor
5. feb 2012

@buba78 zlatá, že na nás myslíš....teplotkujeme stále....ale spíme ako nikdy do teraz....zobudí sa raz....na mliečko a spí do rána 😀 dve sú už von....tretia kúsok.....a 4tá tesne pod ďasienkom
@sliver ďakujem.....ale k môjmu veku sa už negratuluje ale kondoluje 😀 😀 😀 😀 😀

sliver
5. feb 2012

@crazybabenka - ty žubrienka... ved si tu najmladšia 😉

crazybabenka
autor
5. feb 2012

@sliver ale nekecaj 😀 😀 😀 😀

buba78
5. feb 2012

@pohodacka to sa da tak dlho nakupovat?.......to nespala?....takze si nevarila......obed bol v restike?...to si skor tato urobil radost hrackou
@sliver aj my sme sa najprv tahali ako had
@crazybabenka vsetko naj........kondoluje?.....to mas pre boha kolko........myslim,ze ja som z Vas najstarsia a citim sa asi najmladsia

pohodacka
5. feb 2012

@buba78 no my sme obehli tri mestá,preto tak dlho 😀 ,väčšinu času spala,takže sa dobre cestovalo..
@crazybabenka všetko len to naaaaajlepšie,sťastie,zdravie,lásku,nech manželík a Pauluška robia naďalej radosť!!
Veru,veď ty si taká žubrienka proti nám 😉 😉 ...uži si narodeniny!!

crazybabenka
autor
5. feb 2012

@buba78 28.....ale hovorím, že 18 10x preč 😀 😀 😀 😀

janemari
5. feb 2012

Ahojte,krstiny máme za sebou,maximálna spokojnosť 😵 nejaké fotky som dala aj do albumu,ale tortičku tam nemám tak vám ju ukážem 🙂

janemari
5. feb 2012

@crazybabenka tak aj ja sa pripájam ku gratulácii,všetko náááj a Laurinka posiela pusuuuu cmuk 🙂

buba78
5. feb 2012

@janemari taku som este nevidela........je nadherna

buba78
5. feb 2012

dnes na obed manzel zohrieval polievku a polozil na stol........hned som si sadla a zacala jest........ten dostal vybuch smiechu,ze ci vidim,ze je plny tanier a ja a preco........ze to nabral tak vela sebe.......nedoslo mi to.......preco by som sa aspon cez vikend nedala obsluzit......moj mozog prestava pracovat, cim som starsia 😢

crazybabenka
autor
5. feb 2012

@buba78 no a prečo by ťa raz nemohol obslúžiť on....no teda 😉

janemari
5. feb 2012

@buba78 mala som úplne inú predstavu,ale bola som spokojná,ale keby som chcela celú marcipánovú bola by strašne drahá.Takto vrch bol biely marcipán a boky modrý kokos.